Lördag

Klockan är igentligen ganska mycke, men jag har varit i full gång med städning. Rensat, verkligen rensat ut min garderob, har kastat så mycke, det är nog första gången jag verkligen har rensat ut så mycket som idag. Jag måste vara på något "kastar" humör. Skönt är det iallafall, nu ekar de i garderoben.
Tidigare under dagen har jag varit i stan och träffat L, det var meningen att vi skulle på bio, vi hade köpt biljetter och allt. En halvtimme innan den började ångrade vi oss, fick tillbaka pengarna och gick istället till en thaibuffé och käkade lite god middag istället, pratade massor, mycke trevligare. Man kan inte ha en bättre vän än L, hon är helt underbar.

Nu tror jag att sängen kallar
Nattinatti

Ny design

Designbyte här, blev som ny, jag älskar den!
Tack till Tant Kim för den fina designen
Tack K för hjälpen med att fixa bloggen så fin som den blev!

Tack, tack, jättetack!

Shoppingdag

Man är nästan som en helt ny människa om man bara får sova ut lite, ibland, då och då!
Idag har jag iallafall fått vara ledig, det behövdes. Mamma, jag och syrran drog iväg i snöstormen till IKEA. Vi alla tre tog en varsin ikeapåse och plockade åt oss de vi hittade och ville ha. Så hörs de ett meddelnade från högtalarna "Datorerna funkar inte, kortbetalning går inte, bara kontater" Ja då var de bara att lämna sin påse åt sidan för varken jag eller syrran hade kontater på oss och bankomaten låg en bit ifrån IKEA huset. Ja det var våran shopping de.. Typsikt!

Jag hittade iallafall de jag behövde på rusta istället, för en bättre peng så det var väl ödet som bestämde att jag inte skulle shoppa på ikea idag.

...

Helgen är äntligen över....en jobbhelg, men en hel del att göra!
Nu är jag trött, trött och jättetrött
godnatt

En bra helg

..Och så är helgen slut, den går på tog för fort. Man borde lägga in en extra dag så att helgen blir längre och veckodagarna blir kortare.
Har iallafall haft en jättebra helg. Middag med K på fredag med film och igår åkte jag hem till underbara H och åt middag, drack gott, pratade och skrattade i mängder, en riktigt tjejkväll innan det var dags att gå vidare till täbys "krog" för att se på Hs kompis rockband, som var hur duktiga som helst! Vi hade iallafall supertrevligt och kom hem vid tre ungefär inatt. Idag kom mamma och pappa hämtade upp mig där eftersom dem ändå åker hem den vägen från landet ochså firade vi mamma som fyller år idag med god mat och tårta.
en jättebra helg.

Jag känner att jag lever efter mina nyårslöften, nu måste jag hålla dem året ut!

Träna igen

Imorse var det dags igen att ta tag i det där sunda livet man levde innan alla desss julhelger och semestrar kom in i bilden. Jag tog mig iallafall till gymmet idag, så skönt det var att få träna igen. Riktigt tog i så svetten sprutade och de är underbart! Bortsett från de har det bara jobbats!

Bilder från Island

Har varit på en underbar resa till Island, Reykjavik med familjen.
4 sköna dagar i ett vackert land, jag kan säga att jag VILL tillbaka!

Vi badade i blue lagunen (två gånger), promenerade i stan,
åkte på en 8 timmar utflykt och såg allt från vattenfallet Gullfoss och Geysir
och självklart ridit på dem vackra islandshästarna.


































(Här ska jag bo)












Champange för pappa på sin dag!



































Riktig Vinter

Brrr det är så fruktansvärt kallt ute just nu och kallare ska de tydligen bli. Hur kallt kan de bli igentligen? Nu måste man juh ha dubbla allt på sig för att inte förfrysa när man kliver utanför dörren. Men man ska ju inte klaga, vi ville juh faktiskt ha en vit och kall vinter i år, så varsågod här har vi den! Jag kan bara inte minnas sisst vi hade minus 18 grader. På landet var de minus 24 och stackas Lucas låg tydligen i snön och bara skakade den stackarn. Nu sitter vi tillsammans i soffan under en varm filt och myser.

Nu blir det lite dålig uppdatering på några dagar!
Hörs när vi hörs!

2010's nyårslöften

Gott nytt 2010

Nyårslöfterna som ska försöka hållas detta år:

- Uppleva massa nytt, göra massa nytt

- Fortsätta min träning och uppnå mina mål

- Minst 3 utlandsresor
RSS 2.0