Landet

Godmorgon
Idag börjar jobbet igen efter 4 underbara dagars ledighet. Dem dagarna spenderade jag på landet, i solen och bara njöt. Nu har jag bränt mig, mina axlar svider och så gör även pannan, men det är så skönt ändå att sommaren har kommit igång och ger oss värme och sol. Åkte iallafall till landet i onsdags kväll när jag hade slutat att jobba. Torsdagen låg vi ute i solen och höll också på med min bil som skulle fixas lite. Fredagen åkte jag och mamma in till stan och shoppade lite och bara traskade runt i norrtäljes lilla stad och hade de mysigt, men när det inte gick längre pga värmen åkte vi tillbaka till landet och satte oss i våra solsängar och solade istället. Lördagen var jag så bränd om axlarna att vi satt inne när de var som varmast och kollade på film och igår söndag var det dags att åka hem igen, inge lust alls med de. Men om två veckor har jag semester och då blir det en längre tid på landet jag ska vara där, jag längtar. Hoppas vädret bara håller i sig..

Ha en bra dag ute i solen

Min kväll

Bortsett från mitt misslyckande med håret har jag även städat här hemma, både dammsugit, torkat golv och dammat, jag är lite stolt över mig själv. Sen har jag jag bakat lite, testatt lite nytt och lagt till och tagit bort från recepten, jag som alltid följer recept till punklt och pricka så är det rätt modigt av mig att gå utanför ramarna, nu får vi hoppas att de smakar också. Snart ska jag möta upp K och så ska vi spela sommar bingo med lotta på liseberg

Ha en bra kväll i kvällssolen.

Hårmisslyckande...

Fan, fan och åter igen fan. Att jag aldrig kan låta bli det jag egentligen gillar. Mitt hår är förstört..jag är nu svarthårig, jag svarthårig....neeeej inte bra. Jag saknar mitt blonda, varför skulle jag hålla på att testa nytt för? varför?! Får sätta på mig mössa och uppsatt hår så ingen ser mitt misslyckande..Åh jag är så ledsen..Nu ska jag låta håret vara under sommaren, får lida ett tag och sen i höst blir det frisören..Aldrig mer färga håret själv, ALDRIG!

Midsommardagen

Gokväll
Jobb, jobb och jobb. Midsommardagen, alla ligger väl hemma och är bakis. Inte jag, det blev en lugn midsommarafton på landet med mina föräldrar. På dagen jobbade jag och sen när jag hade jobbat klart drog jag iväg till landet och åt en jättegod middag. Idag var det bara att åka tillbaka till Stockholm igen och in och jobba igen. Men det gjorde inte så mycket vi hade de jättemysigt. Varje gång de är högtider och man ska jobba får vi alltid pengar av vår otroligt underbara chef för att handla mat och godsaker för. Idag var en sån dag för oss, vi hade laddat upp med jordgubbar, paj, skinka, kalkon, salami, bagetter, ostar, godis och massa annat gott, så vi hade en jättretrevlig middag ihop, hur mysigt som helst. Så ibland gör det inte så mycket att man får jobba dessa storhelger.

Nu är det dags att sova, upp tidigt imorgon...till jobbet!
Nattinatti

Glad midsommar

Gokväll!
Igår hade jag Lucas hos mig som sov och höll mig sällskap, vi hade de mysigt. Och idag åkte jag hem och lämnade honom hos mamma och pappa, det är delad vårdnad av hunden de!
Sen under morgonen fick jag ett sms av en jobbarkompis som ville lunch innan det var dags för oss att börja jobba. Det var trevligt, kul att ses lite utanför jobbet också. Vi kollade runt lite i Mörby centrum innan det var dags att bege sig till arbetet. Väl på arbetet hade vi inte mycket att göra, efter middagen fick vi för oss att börja baka. Det blev en äppelpaj som vi bjöd också våra få patienter vi hade, riktgit mysigt och mysigt!

Nu är det dags att snart sova.
Midsommarfirandet blir dels på jobbet och på landet!

Ha en trevlig midsommar allihopa!

Mysigt ställe

Igår var jag och K ute och promenerade, dels för min motion och dels för att kolla läget lite i området. Ungefär 5 min från där jag bor hittade vi en jättemysig hamn, med en liten strand och klippor. Jag kan juh säga att där kommer jag att spendera varma sommardagar....



h

Träningsdags

Godmorgon!
Jag har försig varit vaken ett tag. I helgen när jag var inne i min favoritaffär i Norrtälje och testade kläder fick jag nog. Alla snygga byxor jag hittade kunde jag inte ha. Nu är det dags att göra något åt det. Idag ska jag börja äta efter en ny diet i några dagar och självklart börja träna. Så från och med idag är det slut på godis, kakor och allt annat gott tills jag har nått min vikt jag är nöjd med. Idag är det också 4 veckor kvar till min semester och vad skulle inte vara bättre än att gå ner dem kilona som jag vill ner tills dess.?

Så morgonen började med en 50 min promenad, och så ska jag följa ett träningsschema i 4 veckor också som jag har hittat i en träningstidning, nu ska jag lyckas!!!!!

Helg på landet

Gokväll!
Jag har haft en jätte mysig helg på landet med mina föräldrar. Även om regnet öste ner så åkte vi in till stan och shoppade lite innan vi åkte tillbaka och la oss på soffan och såg film. Sen fick mamma för sig att gå ut och plantera blommorna hon köpte när regnet öste ner. Vi åt god grillad middag och jordgubbar till efterrätt doppade i choklad. Även om man inte alltid gör så mycket på landet (åtminstone inte jag) så blir man ändå inte uttråkad där, det är skönt att bara ligga i soffan och titta på tv, eller sitta ute i solstolen när det är fint väder, man behöver inte göra så mycket för att trivas där ute och det gör jag verkligen. Ska bli skönt att spendera fler dagar där under semestern.

Idag på morgonen fick mina föräldrar också min present till dem. Jag vill visa min uppskattning för allt dem har hjälpt mig med att få iordning min lägenhet och därför fick dem en upplevelse av mig, en ballongflygning, och jag tror den uppskattades, även om mamma blev smått  nervös men jag tror det blir urkul och en rolig grej att göra tillsammans.

Nu är de snart dags att lägga sig
Nattinatti ♥

Lägenhetsbilder

Många är så nyfikan
om hur jag har fått de i lägenheten och hur det ser. Jag har tagit lite bilder för att visa er. Dock är det fortfarande lite saker på golvet men i helhet är det så gott som klart..så här ser det ut

Köket





Prinsesssängen





Vardagsrummet







Picknick i regnet...

Skitväder idag igen..Vi som ska ha picknick på jobbet idag, typiskt!..Nu kommer vi behöva sitta i konferansrummet istället om vädret plötsligt inte ändra sig och ger oss en värmade sommarkväll...Men det lär juh inte hända.
Igår åkte jag hem till mina kära föräldrar och åt middag, såg tv och sov här till och med, jätteskönt. Vi packade klart de sista i mitt gamla rum så nu ska det bara köras hem till mig och då kan äntligen mamma bygga sin fotostudio där inne som hon var väntat och längtat efter sen i julas.

Födelsedagsbarnet...

Grattis älskling på födelsedagen (igår)

Flyttat hemmifrån

Idag gällde det, idag kom sängen till lägemheten och från och med idag har jag flyttat hemmifrån..hur det känns? Det är spännande, läskigt, roligt, förväntasfull, ensamt, tomt. Det är helt enkelt blandade känslor av både positiva och negativa känslor. Men det är som pappa sa det är ovana, det kommer kännas bättre om några dagar och jag hoppas det. Jag kunde inte undvika att fälla tårar idag och det brast igen när dem åkte ikväll efter att dem och syrran och hennes sambo hade ätit middag här och jag inte åkte med dem hem. Men det här är mitt hem och jag älskar det, det har blivit så otroligt fint och det är bara så jag av hela lägenheten. Jag är så tacksam för att mina föräldrar att dem har hjälpt mig så mycket med att få lägenehten så som den är idag. All tid dem har lagt här under detta år betyder jättemycket och det ska jag visa dem. Jag älskar verkligen mina föräldrar dem är bäst!

Nu ska jag torka bort tårarna och dricka lite te och se gossip girl innan det är dags att sova!
Nattinatti ♥

ps. Tack K för en mysig helg...

Flyttlasset rör sig....

Gokväll
Flyttlasset har sakta men säkert börja röra sig mot lägenhten, nästan alla kläder hänger nu snyggt och fint i garderoben. Resten ligger i svarta soppsäckar brevid, galgarna tog slut. För få galagar eller för mycket kläder? Jag vet inte..... Imorgon kommer sängen dit också och då ska vi även sätta upp hyllor och annat fint på väggarna. Det kommer bli superfint. Sen hur det känns att bo där är blandade meningar. Jag tror jag kommer att trivas jättebra när jag väl kommer in i det, men jag kommer sakna hemma också. Tur att det inte är så långt hem, jag lär juh komma rätt ofta på besök.

Lucas&jag

Lucas och jag
Foto Anette









Mysdag med mor

Gokväll
Ska alldeles snart lägga mig i min mysiga säng, läsa lite i min tidning och sedan sova. Jag har varit ledig idag och idag fick jag äntligen min mysardag jag har tjatat om. Blev ingen film dock men jag och mamma satt och tittade på desperata husfruar, färgade håret och åt lunch, jättemysigt!
Under kvällen var jag och pappa i lägenheten och började städa lite, satt in tv dvd och telefon så nu fungerar hemtelefonen. På söndag flyttas sängen dit och ja då kommer jag börja bo där också, som är blandade känslor men jag tror att det kommer bli bra.

Dags att göra sig iordning för sängen
Nattinatti ♥

SOMMAR

Första juni idag, helt sjukt vad det går fort. Nu är det verkligen SOMMAR.  Har varit vaken sen klockan åtta imorse, jag och mamma skulle till bilverkstaden och lämna in "Kalle Anka" bilen som pappa kallar min nya bil för. Byta en rem som var trasig. När vi hem bytte jag om till träningskläderna och så testade jag mitt nya wiieträningsspel, roligt! Så idag första juni så ska jag sluta med godis och godsaker (för ett tag) ut och träna och köra mitt spel. Denna gång ska jag lyckas också och inte ge upp.

Dags att börja göra sig iordning och dra till jobbet, kan säga det idag också JAG VILL INTE JOBBA!!!!! vill ut i solen istället......

Ha en bra dag i solen ni som kan njuta!
RSS 2.0