Torsdag - Shoppingtips, men ingen modeblogg

Ledig dag, den spenderade jag och mamma med att åka iväg till stinsens shoppingcentrum för att shoppa loss lite. Hittade de jag ville ha och lite till, så jag är helnöjd. Tänkte att jag skulle lägga upp bild på det jag hade shoppat. Inte för att jag vill skapa en modeblogg, absolut inte. Bara att jag är nöjd med det jag har köpt. Modebloggar finns det för mycket av och jag är inte direkt en modemänniska, jag har på mig det jag gillar och tycker om, inte de som alla andra har typ. Men det är juh alltid kul att få lite shoppingtips och här är mina.

Linnet och tröjan är från Ginatricot
tygskorna från dinsko

Imorgon ska vi ha avslutningslunch med klassen ute på elfvik, mitt ute på landet typ. Det ska bli mysigt så vi hoppas på att det blir lika varmt och soligt imorgon som det var idag. Sen får vi våra betyg, spännande!
Dags att gosa ner sig i sängen och glo på pcd

Nattinatti!

Onsdag - Sista dagen

Idag var det sista lektionera, nu är vi äntligen klara. Efter 1 ½ år hårt slit, svett och tårar är jag öntligen klar. Jag har äntligen en utbildning, jag kan luta mig emot och något som jag kan försörja mig med. Jag är nu äntligen undersköterska. Känns så fruktansvärt skönt att jag klart och att jag fixade det. På måndag börjar allvaret, in i det såkallade vuxenlivet och äntligen få tjäna stora pengar, med jämfört med studiebidraget. På måndag är det första dagen på det nya jobbet.

Efter en kort skoldag mötte jag upp min älskade K och skulle till donken och äta glass, men dem hade ingen glass?! hur tusan kan inte donken ha glass mitt i värmen?! vi fick nöja oss med en milkshake, det var det närmaste man kom i glassväg. Jag undrar om jag börjar bli allergisk mot mjölksocker igen, för ca 2-3 år sedan "växte" det bort. Men nu får jag direkt ont i magen när jag äter glass, kanske har det kommit tillbaka igen? Snälla säg att det inte är så, då blir jag gaaalen!!!!

Nu ska jag sätta mig vid tv och glo på sex and the city
Nattinatti

K. jag älskar dig

Tisdag

Storstädningen har pågått för fullt nästan hela dagen idag, nu är det äntligen klart. det luktar äntligen frächt i rummet igen, en härlig doft av rent. Jag är en usel människa på att städa, det händer inte särskilt ofta att jag gör det, men när det väl blir av då blir det riktig storstädning som nu. Har spelat in gossip girl så snart är det att krypa upp i sängen och titta på favoritprogrammet.

skulle bjuda på en bild på katten Musse som fyller 17 år idag, gammelgubben. Men hade tyvärr inga bilder på så får tjata lite på syrran sedan!

Nattinatti

Måndag - STORstädning

Nu är jag helt slut, har storstädat hela rummet, från golv till tag och i gardenroben- Det behövdes verkligen en städning här. Har två garderober kvar, det är så himla svårt att kasta kläder, får liksom ångest. Däför tar mina garderobstädningar ganska så lång tid. Så dem andra två får bli en annan dag.

Dags att krypa ner i sängen och glo lite på tv innan det är dags att sova
Nattinatti!

Måndag - Bebis

Har haft en mysig dag med min vän J och hennes femmånaders gamla bebis. Åh hon var juh helt bedorande söt liten sak, som man bara ville gosa med. K när är det våran tur ? haha. Barn vill jag gärna ha, gärna snart. Men först måste man ha eget boende och en stadig ekonomi och ja, jag har inget än så det är bara forsätta att vänta och drömma vidare. Blev en lunch ute i solen och sedan en promenad.
Kvällens planer, inga än så länge. Ska träna lite som vanligt, sen blir det nog en lugn kväll, med en bra film kanske?

Ha en bra dag!
kram

Söndag - Mors dag

Sorry för ännu en dålig uppdatering. Har sen i torsdag varit med min underbara K. I fredags hade vi en mysig kväll med grillning på några klippor vid vattnet. Det var riktigt mysigt och vi hade fint väder också med strålande sol. I Lördags promenerade vi hemmifrån honom till centralen där vi åte vidare till rålandshovsparken där vi skulle se på boulturnering, men vi var där försent så vi missade matchen vi ville se på så vi drog och åt på donken istället och sedan for vi hem och kastade oss i soffan och med en stor godispåse och läsk.

Idag söndag kom min kära syster hem med sin sambo för att "fira" morsdag och äta middag har. Sen middagen har jag och M stått och tävlat i vem som kan få bäst resultat i wii fit. Haha han är envis som en oxe, men jag slog han och han gav sig inte förens han hade slagit mina rekord då kunde dem åka hem.
Imorgon börjar en ny vecka, äntligen en lugn vecka och en sista vecka i skola, på fredag slutar vi, då är jag utbildad undersköterska. Fan va nice det ska bli att komma bort från skolan och studierna ett tag nu och arbeta istället. Har pluggat oavbrytet sen studenten 06 och nu känner jag att ag äntligen kan släppa böckerna ett tag och ut i det "vuxna" livet och tjäna pengar.

Dags att sova, ska träffa min vän J och hennes fem månaders bebis imorgon.
Nattinatti sov gott alla

K, älskar dig av hela mitt hjärta och S, du är äkta vän, du är bäst!

Tisdag - Cyberfilmerna

Idag fick jag hem i brevlådan en cd skiva fyllda med minnen från gymnasietiden - Cyberfilmerna. Bänkade mig direkt framför tv och glodde. Gud va roligt det var, saknar cyber, klasskompisarna allt. Utspringet var med, åh studenten. Ja det var härliga tider, redan två år sedan, tien den går fort.

Söndag - wii fit

Helgen över och tilbaks till vardagen igen då, en förhoppningsvis ganska lugn vecka hoppas jag. I torsdags unnade jag mig själv att köpa ett wii fit och sen dess har jag varit fastklistrad..haha. nästan iallafall, det är riktigt roligt och otroligt jobbigt.

Har inte så mycket att uppdatera idag...

Nattinatt
image24
Min Älskade syster

Fredag . Känslor

Har samlat ihop mig själv efter den jobbiga tisdagen. Jag försöker visa mig stark för alla i min omgivning att jag är ok och att jag klarar mig. Men min insida är trasig. Jag försöker sysselsätta mig och göra saker hela tiden för att orka med. Nätterna är dem värsta, det är då alla tankar och tårar kommer, det är då jag inte längre kan vara stark. Men det är då ingen ser mig jag kan släppa ut mina känslor och mina tårar som har samlats på under dagen. Minnerna efter henne finns överallt, vart man än er, eftersom hon ändå var min granne, dörr i dörr med varandra. Det kommer ta lång tid innan man har vant sig att inte ha henne så nära, inte bara traska in när man vill eller när man behöver låna något. Mycket kommer att ändras, mycket att bearbeta. Mormor är den första riktigt nära jag förklorar och jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det än. Det kommer bli jobbigt igen vid födelsedagar och speciellt vid juletid att hon inte är med oss längre. Det kommer alltid att finnas ett tomrum efter mormor som inte kommer att kunnas fyllas.

Onsdag - Begravning

En kort dag i skolan idag, det var perfekt mitt humör inte direkt på topp idag. Är trött i kroppen, ledsen och bara allmänt nerstämd. Gårdagen var en en av det jobbigaste dagen jag har varit med om, mormors begravning. Jag bröt ihop, han knappt gå in i kyrkan innan tårarna började rinna. Min älskade mormor, det är så fruktansvärt tomt utan henne. Jag saknar verkligen henne och hennes närhet varje dag. Jag önskar att jag hade fått en sista dag med henne. Många känner säkert så när någon har gått bort. Men jag skulle kunna göra vad som helst för att få träffa henne igen, bara för en liten stund.

Mormor var den bästa man kunde ha, ställde alltid upp och alltid fanns där. Hon kommer alltid att finnas i mitt hjärta och alltid minnas henne.

image23
Vila i frid mormor
Älskar dig

Besökare och kommentarer

Det är kul att ha fått in flera besökare och fler som kommenterar. Min blogg är inte direkt välsökt och det är inte direkt mitt mål med bloggen heller. Men det är alltid skoj att få kommentarer från folk så fortsätt gärna.
Några frågade om bild på mitt "nya" hår det kommer upp imorgon, bilderna jag försökte ta nu blev dåliga på grund av de dåliga ljuset!

Fortsätt att besöka och lämna gärna fler kommentarer!

Måndag - frisörbesök!

Kom precis hem.. Först var det skola, sen smet jag tidigare för jag hade tid hos frissan för at slinga håret. Det blev ljusa slingor i jättemörka hår. Jag vill juh bli ljus igen och jag är helnöjd nu. Ska tillbaka om några veckor igen och göra fler och ljusa upp det änu mera. Nu till sommaren vill man bli lite ljus och fräch..

Idag kom även mina kära kusiner från norrland ner och ska bo här tills imorgon. Imorgonen är det en jobbig dag som väntar, mormors begravning..

Just nu försöker jag att tänka på annat så jag kan göra det jag verkligen måste göra nu, plugga!

Ha en bra dag!

Söndag - Första solbrännan

Hemma i stan igen efter en härlig helg på landet. Mina sysslor denna helg har varit och solat, solat solat och återigen sola. Nu har jag fått en härlig solbränna, den svider men det är så värt det, nu känner man sig lite sommarfräch. Lite tid har jag även lagt åt pluggande, tyvärr inte tillräckligt så det kommer bli en pluggsöndag idag.. Egentligen vill jag ut, vem vill sitta inne i sånt här väder när man vet att det kommer bli sämre?

Ha en härlig dag i solen!

Fredag - Mot landet

En av de två helvetes veckorna är över. Opponeringen och prov är avklarat. Nu ska jag njuta av några dagars ledighet i solen på landet innan det är dags att återgå till vardag igen, med nya prov och uppsatser som ska göras. 

Ha det bra i stan, kommer på söndag

K, Älskar dig av hela mitt hjärta, du betyder väldigt mycket för mig.

Onsdag - minnen som rivs upp

Tiden räcker inte riktigt till...hundra saker som ska göras och helst av allt samtidigt. Det är prov, uppsatsskrivning, opponering. På allt detta är det mycket nu med mormors lägenhet som ska tömmas, man ska gå igenom sakerna och alla minnen rivs upp. Har samlat åt mig en del, mycket som påminner om henne och som jag har användning av den dagen då man flyttar hemifrån. Jobbigaste av allt är att kasta sakerna, det känns fruktansvärt hemskt. Men man kan ju inte spara på allt heller, och mycket ska vi skänka bort till röda korset, och barnböckerna till ett dagis här i närheten. Sakerna går iallafall till något bra. Det tror jag mormor hade velat.

Idag har jag varit på danderyds sjukhus och fotograferat mig för mitt tjänstekort jag måste ha där, det blev oerhört vackert..hehe inte alls..får gå och skämmas i fem månader fram över för det..

Dags att försöka plugga lite, imorgon blir tiden knapp heller, då jag ska sitta barnvakt på kvällen....lääängtar till helg, ge mig gärna den nu!!..

Trevlig kväll!

Söndag - Valborg

Yttligare en vecka med dålig uppdatering. Min tid räcker inte riktigt längre.
Den här veckan är hemskt, fullsmockat i kalendern. Det är uppsatsskrivning, opponering och prov. Kan nog räkna med sena nättern denna vecka. Får skylla mig lite själv att jag inte har pluggat under de fyra dagarna jag har varit ledig, men då har jag bara känt att ja vill ta vara på min lediga tid och umgås med älskade K.

Jupp så var det juh valborg i onsdag - K och jag bojkottade dagen och satt inne med god middag och en film ihop. Ingen av oss kände för att gå ut och kolla på en brinnande pinnhög i år. För mig är den dagen inget speciellt längre, den var rolig när man var mindre men nu struntar jag i den allvarligt talat.

Måste återgå till pluggandet!
Nattinatti!

RSS 2.0