mot Ullared

Idag var jag och mamma iväg och shoppade massa fina julgrejer hem till mig, fina stjärnor, gran, ja allt som man behöver för att göra sitt hem lite fint såhär till jul och allt.
Det blev jättefint, är så nöjd med allt jag köpte idag.

Imorgonbitti åker jag och två underbara människor iväg på en roadtrip, till Ullared för att shoppa, ha trevligt och umgås lite utanför jobbet. Det ska bli hur kul som helst.
Kommer hem på torsdag igen!

Söndag

Har haft en bra jobbhelg, kan inte minnas att det har varit så lugnt på läänge, helt ljuvligt!
Igår bakade vi en kladdkaka, hittade lite glass i frysen njöd av godsaker medan vi kunde titta på robinsson, allihopa tillsammans. Hur trevligt som helst, sånt som behövs ibland, efter en hård vecka.

Den kommande veckan består av LEDIGHET&SEMESTER, jätteskönt. Mamma och jag ska åka och handla lite julprylar till mitt boende och dekorera på tisdag. Onsdag åker jag och två underbara tjejkompisar till Ullared och shoppar lite och sover över och bara har trevligt. Till helgen blir det landet och mysa med Lucas medan mamma&pappa åker till åland under dagen.
Veckan är planerad med roligheter!

Första julklappen

Första julklappen är köpt idag, känns skönt!
Man känner då att julen äntligen börjar närma sig.
Åh vad jag längtar nu till att få pynta hemma med fina julgrejer, äta massa lussekatter, slå in paket.
Jag älskar verkligen julen!

Yasuragi

Igår fick vi på jobbet åka iväg och njuta på yasuragi ute på Hasseludden. Lite föreläsningar, bad, äcklig mat och trevligt folk, vi hade de jättetrevligt och mysigt. Efter en hård vår/sommar/höst med mycke jobb tyckte cheferna att vi var värda en dag med spa och avkoppling och övernattning.
Vi började dagen med föreläsning om hur vi ska förbättra/förenkla vårt arbete. Efter de fick vi lära oss hur man "tvättar" sig innan man hoppar ni i polerna, urfånig kände man sig. Sen gick vi ut till utomhuspoolerna med över 40 graders vatten och kallt luft över oss, jätteskönt. Där satt vi och njöt tills det var dags för middagen som dock var en katastrof. Man kan juh säga att vi var lika hungriga när vi gick därifrån som när vi kom. Tur att vi hade köpt med oss chips och nötter och och lite god dricka som vi njöt av på vårat rum. Vid midnatt skilde vi oss åt och jag och L gick till vårt rum.
Upp tidigt idag för att äta frukost som var lyckad, att det kan vara så gott att äta frukost på hotell men inte hemma. Där åt vi oss mätta och belåtna för att sedan gå till den sista föreläsningen innan det var dags att åka tillbaka hem igen.

Tack för en mysig dag!

...

Ingen vidare uppdatering här inte..Jag har tappat suget lite. Men jag hoppas att jag kan få tillbaka de och börja skriva snart igen..

Tränar gör jag fortfarande, dock hade jag en paus på två veckor, men nu har jag återupptagit träningen och det känns bra. Kommer i mina "smaljeans" nu och hur underbart är inte de...Några kilo till ska bort innan jul, det är bara att kämpa på.
Idag hade vi middag tillsammans på jobbet för att fira av akuten som ÄNTLIGEN har ämnat oss och flyttat dit där den verkligen hör hemma. Chefen bjöd på champange och middag, riktigt trevligt!

Svininfluensa vaccinet

I fredags tog jag vaccinet mot svininfluensan, på kvällen började armen värka där man fick sprutan och när jag vaknade upp på lördag morgon värkte hela kroppen, på vartenda liten kroppsdel gjorde ont. Men med ett alvedonpiller var värken borta, ett tag och jag kunde ta mig ifrån soffan.
Dagen efter var man helt återställd! Nu är det bara armen som fortfarande värker!

Jag och L håller på att leta londonresa för fullt nu, jag hoppas verkligen att vi hittar någon och kan dra iväg så fort som möjligt!

RSS 2.0