Mors dag

Idag hade jag nog kunnat göra vad som helst för att bara sätta på mig badkläderna och lägga mig på klipporna och sola hela dagen. Men jobbet kallade som vanligt så solen och badkläderna får vänta ett tag till. Jag tror alla patienter var ute och njöt iallafall för det var inte många vi hade på varken avdelningen eller på akuten, så vi fick en rätt behaglig helg måste jag säga.

Idag är det ju Mors dag också, min kära mor fick två par strumpr där de stod "världens bästa mamma" hon är det så det passade väl alldeles utmärkt till att ge just dem strumproan dårå.

Dags att krypa ner i sängen
Nattinatti ♥

Robinssonfinal

Nu har K och jag laddat upp med chips, godis och iste för att mysa ner i soffan och sse robinssonfinalen.
Man borde egentligen vara ute i solen och njuta av de otroligt fina vädret vi har idag men idag orkar jag verkligen inte göra något, idag är jag trött.

Långpass

Jag är nog egentligen jättetrött efter detta jättepass 7-2145 jag har jobbat idag. Men just nu har jag precis kommit hem och inte hunnit känna efter än. Men när jag sätter mig bekvämt i soffan tror jag att jag kommer att somna på en gång. Imorgon ska jag upp tidigt och jobba igen, det kommer bli en hård helg. Hade nog velat vara ledig i helgen då det ska bli 25 plus hela helgen. Jaja inget att göra åt

ha en trevlig helg

Svårt att låta bli....

Tänk att det ska vara så himla svårt att låta bli att shoppa. Jag har tänkt att jag ska dra ner på mitt shoppande för att istället lägga undan och spara pengarna så man dra iväg utomlands under en lite längre tid än en normal semester. Idag innan jobbet gick jag upp i mörby centrum och glodde lite, när jag kom därifrån hade jag köpt en väggklocka (som jag ioförsig behöver) och två ljuslyktor. Men dem var fina, jag får väl börja från och med nu istället då.......

Torsdag - active

Under morgonen här var jag och K i stan och shoppade ett nytt wii spel till mig. Wii active, helt enkelt ett träningsspel så på måndag ska jag börja träna. Nu ser jag fram emot det.



Ska snart dra iväg till jobbet som inte alls har lust med idag. Jag vill helst krypa ner i soffan och se film. Men det får jag göra en annan dag

Ha en bra dag ♥

Gamla bilen såld!


Min fina älskade pärla är såld, vi var tvungen att skilja oss, helt enkelt hade vi bråkat för mycket så vi var inte bra för varandra. Hoppas att den nya ägaren tar hand om dig väl. Kommer sakna min älskade cab.
Min första bil ♥

Musse 18 år


Idag blir kissemissen Musse 18 år
Gammelkatten

Ny design

Jag längtar till sommaren, med sol och bad och SEMESTER. Det är inte långt kvar nu, mindre än en månad men jag skulle verkligen vilja ha de nu, jag längtar.
Min kära syster har designat min blogg så nu är den lite mera jag, är så nöjd med den, Tack kära du!

Nu ska jag sova

Nattinatti

Perukbrännboll

I torsdags var jag på årets (än så länge) roligaste event, perukbrännboll. Det är precis som det låter, en massa folk, med peruker som spelar brännboll på en äng någonstans i stockholm, har trevligt och äter och dricker gott. Ja det kan ju faktiskt inte bli bättre än så. Jag följde med min syrra dit och träffade många trevliga människor. Det var helt klart en mycket lyckad kväll och här kommer lite foton från dagen......


Förberedelse


Så snygg blev man sen


Så snygga blev Syrran och hennes sambo


Perukbyte efter halva kvällen


Bästa vän


Bästa syrran och jag

Mer bilder kanske kommer sen....

Nya bilen


Min nya fina lilla bil.
Vi hämtade den i under eftermiddagen och sen har jag kört runt under kvällen och bekantat mig med min nya vän
Jag gillar den verkligen, pytteliten bil och med min inredning (rosa) kommer den bli riktigt tjejig.

Bilägare

Idag blev jag en lycklig ny bilägare, till en liten "pärlbil"

Köket klart







Köket i lägenheten är klart och det blev så fint.
Pappa och jag var där idag en stund, han satte upp mina dropplampor över köksbordet och min tavelhylla som jag istället för fotografier har mina kokböcker, det blev bara så bra!
Vi plockade även upp min fina rosa dammsugare som fick en fin plats i hörnet i köket.

Min helg

Tänk att det kan vara så skönt att komma bort från stan och ut på landet. Jag trivs verkligen på landet, det är inga måsten, vill man ligga i solstolen hela dagen, javisst gör det. Det är inget man måste göra där om man inte vill och det är så skönt. Synd att helgen tar slut så fort bara, hade gärnat stannat ett tag till. Tur att det är sommar snart så att man kan tillbringa sin semester där, härligt!
Jag har inte baa legat i solstolen i helgen och fått färg utan också hjälpt till att klyva ved, det var roligt faktiskt! Vi har ätit god mat, massa godsaker och bara haft det bra, en riktigt härlig helg fick vi med fint väder, bättre kunde de inte bli.

När vi åkte hem från jobbet stannade vi på några olika bilfirmor, min "gammelpärla" Vill snart inte längre. I fredags när jag skulle hem från jobbet vägrade den att starta, mamma och pappa vi därför komma till jobbet och hämta mig och bilen fick stå kvar över helgen. Nu funkar den igen, men vet när den ger upp igen det känns lite osäkert att åka runt i den och så slutar den fungera långt hemmifrån. Nej det är nog dags för att köpa sig en ny bil som man kan lita på, men det är synd jag gillar min lilla cabbil.

Flyr stan

Imorgon åker jag ut på landet och ska bara ha det skönt i solen!
trevlig helg
hörs på söndag

Torsdag - Övningskör

Idag kom den nya bilen mamma och pappa har köpt, en stor jeep. Vi åkte ut på "landet" här på ön för att provköra den. För det första kändes det som jag övningskörde, dels för att jag hade dem båda med mig som kollade vad jag gjorde och dels för att det var en helt ny bil. Sen kändes det som jag körde en stor jäkla buss, bilen i säg är inte så stor men den kändes större än vad den var när man sitter där framför ratten. Nu har jag iallafall provkört den, nu kan jag sno den när dem inte är hemma......eller kanske inte!

Onsdag - Min lediga dag

En ledig dag mitt i veckan är underbart, det känns som man hinner göra mycke då. Jag var uppe klockan åtta i morse, prata lite med mamma, satt i 50 min i telefonkö för att få tag i min bank, möte upp K, åkte till stan, shoppade en klänning, mittade fina skor jag ska köpa när lönen kommer, åt lunch, åkte hem från stan, mötte upp mamma, handlade och åkte hem, syrran kom på besök, promenad med Lucas och pappa, syrrans ssambo kom och det blev middag. Ja det är ungefär min dag i korta drag.

Fick en jättefin present av min kära syster idag också, ett tvåvåningskakfat


Imorgon är det jobb igen så det är dags att göra sig iordning för sängen.
Nattinatti

Söndag - Loppis och vårstädning

Nu är helgen snart slut och en ny vecka börjar. I går var jag på loppis på gården. Jag har lite blandade känslor om loppis, jag tycker det är rätt kul att gå och titta, för oftast hittar man gamla fina saker men samtidigt tycker jag at det är rätt pinsamt att gå och titta på folks "skräp" Men iallafall jag hittade lite fynd, en gryta för 40 kr som kostar i affären över 600 kr och portionsformar 10 st för 20 kr. Alltid något.

Idag var det vårstädnning på gården vid lägenheten, kl 10 var jag där och strax efter halv 11 smet jag iväg. Dels för att det regnade och dels för jag är inte visste riktigt vad jag skulle göra. Då k unde jag lika gärna gå till lägenheten och börja måla och göra klart innan pappa skulle komma. Under städningen träffade jag en gammal lärare från högstadiet eller hon var med cafeansvarig och hängde runt med oss, Kul att man känner igen någon där i området iallafall som man kan gå till om det blir lite ensamt.

Nu är det iallafall dags att sova!
Nattinatti

Äntligen helg

Äntligen helg, behöver man säga mer.!?
Inga stora planer för helgen än.
Vårstädning på  gården på söndag, woho, eller kanske inte....

Onsdag - årets första jordgubbar


Ledig dag, den har bestått i att få en härlig och välförtjänt sovmorgon, lunchat med K, varit i centrum med min mamma  och pysslat i lägenheten med min pappa. Efter denna dag tyckte jag att vi skulle unna oss med årets första jordgubbar och glass och åh va gott det var

Nu är det snart dags att gå och lägga sig för att orka jobba imorgon, två dagar kvar sen är det äntligen helg, en ledig helg att se fram emot, jag längtar.

Nattinatti

Sommarväder

Vilket väder, det är idag nu ska jag ut och sola lite innan det är dags att gå och jobba.
Ha en bra dag i solen

Myskvällar

Tänkte snart krypa ner i sängen och somna till en film. Igår träffade jag min fina vän S som jag inte har träffat på länge. Vi har en speciell vänskap. Vi ses inte särskilt ofta, vi rings desto mer i perioder, men när vi väl ses så känns det så himla naturligt och att det var som i går vi sågs senast.
Igår träffades vi iallafall, hyrde film och laddade upp med lite chips och dipp, en riktigt mysig valborskväll hade vi. Det slutade med att vi somnade på soffan och det resulterade i en dålig sömn och när klockan ringde strax innan sex var man inte särskilt pigg på att gå upp och iväg till jobbet.  Så idag är jag väldigt seg och väldigt trött. Jag träffade K en stund nu under kvällen som är sjuk, det blev en ny hyrfilm och nu när han har gått hem blir det lite te, sängen och sen sova. Ny arbetsdag imorgon igen, jäklans helgarbete.

Nattinatti

Ny bakbok



 I onsdags var min kära syster hem en sväng på middag och därefter åkte vi ner til lvårt kära lilla centrum där det var tema "lyxmingel" lite uppträdande och erbjudande i affärerna. Då visade min syster en ny bakbok som vi båda köpte. En jättefin bok, med fina bilder och mycke trevliga bakrecept. Igår testade jag ett av recepten och det blev dem här fina kakorna.
RSS 2.0