Torsdag - Härlig dag

Gokväll!

Vilken mysig dag det har varit. Dagen började med en härlig sovmorgon och sen bar det iväg till lilla Mörby centrum för att kolla lite på bokrean innan det var dags att jobba. Jag hittade massor med böcker jag skulle vilja köpa, men nu när man har räkningar, hyror och lån att betala måste man planera innan man bara inpulshandlar som man kunde tidigtare. Köpte mig iallafall en bok "stora köksskolan" nu ska det läras laga mat här.
Väl på jobbet sen så hade vi det väldigt lugnt så vi beställde pizza och kebabtallrikar och myste med en riktigt god middag tillsammans och hade de trevligt, med prat och skratt. De är roligt att vi kan göra det ibland också, få umgås lite också än bara jobba jobba jobba!

Nu är det iallafall sängdags, imorgon efter jobbet bär de åt till landet i helgen, ska bli helskönt!

Nattinatti och trevlig helg!

Tisdag - Fettisdag/Semeldagen

Fettisdag eller med ett finare ord, semeldagen är det idag..Idag äter vi svenskar 5 miljoner semlor tillsammans, det är helt sjukt va mycket semlor som går åt till en "påhittad" dag för att tjäna pengar. Men gott är det så jag är en av dem fem miljonerna som har unnat mig en semla idag. Men nu får det vara nog, idag fick jag min klänning, den fina svarta från halens, lite tajt över rumpan och magen var den så nu blir det lite träning och hålla mig undan alla godsaker så kommer den sitta perfekt snart. Det är nu mitt mål och min motivation.

Söndag - Min helg

Gokväll i snöstormen..Herregud va det har snöat idag, nu kommer den riktigta vinter...tyvärrför sent. Jag ville ha den för några månader sedan och inte nu. Nu vill jag ha sol, värme och sommar. Inte kyla, blask och halka. Är så svartsjuk för dem som nu åker iväg utomlands och njuter p åen badstrand, jag vill också...(!)

Oavsett att det har snöat så har jag haft en bra helg, K och jag var ute igår och tog en lång och mysig promenad i solskenet. Är himlen blå, solen skiner och det är snö, ja då måste jag säga att det är rätt mysigt ändå med snö,men den kan väl komma i december och inte i slutet på februari.
idag söndag kom mamma och pappa och hämtade mig så åkte vi till lägenheten och målade och fixade lite sen åkte vi hem och jag har nu precis rensat klart min klädersgarderob och har kastat två stora fulla soppsäckar med kläder. Känns hemskt jag hatar att kasta saker, men ibland måste man rensa ut det gamla för att få in de nya!


en som älskar snö

Torsdag - Inredningen börjar

Nu har pappa och jag burit dit hela soffan och ikväll stod vi och försökte komma på hur alla bitar skulle sitta. Efter vi hade hämtat den första gången sa jag att jag aldrig mer skulle bära den för att den var för tung. Så vi skruva isär hela soffan dels för att det skulle bli lättare och dära den och dels för att den skulle få plats här hemma.

Nu är den iallafall på plats och jag har lagt på mina fina kuddar och filt



Igår var även jag och pappa på söder och hämtade ett matbord och stolar, äntligen hittade jag ett fint bord i rätt storlek till mitt kök för en bra peng, sånt gillar vi!
Det ställde vi också på plats även om köket inte är klart

Tisdag - Köket före&efter

I söndags medan jag jobbade på jobbet, jobbade mina otroligt snälla föräldrar i lägenheten och fixade med både tapetseringen och målning av skåp. Nu är det kökets tur att få bli upppiffat och fint och sen är allt nytt, fint och frächt.

Köket före



Efter:



Tisdag - Internetshopping

Denna otroligt fina klänning kom idag till mig. En härlig och fin sommarklänning nu saknas bara sommaren så att man kan få använda den. Har även beställt en annan klänning som jag hade hoppas på att skulle komma idag, men som kommer kanske nästa vecka.

Alla hjärtans dag

Glad alla hjärtans dag!


Mina kärlekstankar går till K, mamma,pappa, syrran, Lucas, Sandra, Dalia

Fredagen den 13:e

Nu ska jag alldeles snart fara iväg till jobbet och jobba kväll, blä. Jag har verkligen ingen lust alls att åka dit och jobba långhelg. Men jag har inte direkt något val så det är bara snällt att åka dit, det brukar juh bli bättre när man väl kommer dit. Men med tanke på att det är alla hjärtans dag imorgon vill jag helst inte spendera den på jobbet hade hellre hittat på något mysigt hela dagen.

Idag är det också fredagen den 13:e se vad för hemskt det händer idag då...

Dags att fara
Ha en bra helg

Torsdag - Skönhetsdag.

Ännu en dag har gått, idag har mamma och jag haft en skönhetsdag/lyxdag men nog mest hon. Vid elva hade mamma tid för en privatkurs i sminkning på make up store som hon fick i födelsedagspresent av mig. Medan hon var där åkte jag och handlade lite färg och han gå lite i affärena i täby centrum innan hon var klar. Det var knappt att man kände igen henne när man mötte upp henne, hon vart jättefin. Efter det kollade vi lite mer i affärerna och efter det åkte vi hem. När vi nädtan var hemma fick vi ett ryck och åkte till en frisör och unnade oss en varsin klippning, vi har aldrig klippt oss tillsammans så det mysigt att göra det ihop. Första gången på länge blev jag väldigt nöjd med håret, dem klippte mycket på längden men det behövdes.

När vi kom hem började jag dekorera mina kuddar jag köpte på ikea, igår dem blev jättefina Kul med lite eget pyssel också jag som ändå gillar att hålla på.


Dålig bild (som vanligt när jag tar) men så ungefär ser dem ut. änderna på kudden är strassstenar och sen är det rosa sidenbant hängades på hörnen.
är nöjd med resultatet.!

Nu under kvällen var jag och pappa och hämtade min

Onsdag - "ledig dag"

Gokväll!
Idag har jag äntligen varit ledig, efter åtta dagars arbete i rad har jag nu äntligen två dagars "ledighet" det blir inte så mycket lugn och slapptid inte. Utan istället blir det åka och handla saker till lägenheten, jobba där och ja det finns inte mycket tid för lugn och ro förens på kvällen och så är man så trött så man somnar på en gång.

Idag har jag och mamma varit på bauhous och kollat på en bänskiva till köket, har hittat den jag vill ha (som passar snyggt till golvet) sen åkte vi vidare till ikea, där häften av det jag åkte dit för var slut. Men istället fick jag ju hem annat som jag igentligen inte skulle ha, ja det jämnade ut sig iallafall, det blir äl kanske en tripp till kungens kurva imorgon och hoppas på att dem har grejerna där.

Efter middagen åkte vi till lägenheten och gjorde de sista i hallen och satt upp lampor, det blir hur bra som helst där. När man väl är där vill man så gärna börja gå in alla grejer och börja göra iordning. Men samtidigt vill jag inte riktigt lämna här hemma riktigt än, är inte riktigt redo än, så vi börjar sakta.
Hur som helst tror jag det kommer bli jättebra och att jag kommer att trivas men det är mycket jag kommer sakna också.

Nu ska jag se tv med mamma och pappa.

Nattinatti



K, jag älskar dig

Före-Efter bilder

Har en jättebra före och efterbild som visar förändringen i vardagsrummet


FÖRE


EFTER

Tisdag - Renoveringen fortsätter...

Nu när vardagsrummet är klart i min lägenhet har vi övergått till hallen.
Mamma och pappa har varit där i två dagar utan mig då jag har jobbat så jag vet knappt själv hur det ser ut, har bara sett korten också, men såhär ser det ut iallafall.




Svarta golvet är på plats, nu börjas de bygga upp garderoben.




Garderoben är på plats!



Visst har jag snälla föräldrar som hjälper mig med allt :)

Fredag - Besök på bårhuset

I mina arbetsuppgifter kan det ibland ingå att man måste iväg till bårhuset och lämna saker och detta hände i fredags. Jag har aldrig tidigare behövt gå dit (vi går inte dit särskilt ofta) en arbetskompis ville inte gå dit själv så jag följde med som moraliskt stöd. Alla som känner mig vet hur feg och obehagligt jag tycker det är med döden. Men samtidigt som jag är rädd är jag så fruktansvärt nyfiken av mig också. Så när vi hade lämnat det vi skulle frågade jag om jag fick kolla lite runt där dem undersöker kropparna och det fick jag. När jag hade tittat färdigt så sa han "ja men då måste du se det här också" och öppna frysrummet där tre lik låg invirade i vita lakarn. "och sen måste du se de här" och öppnade nästa frysrym där det hela rummet var fullt med dött folk och ena lakanet hade ramlat ner lite så man såg håret och en liten del av ansiktet. De döda låg iallafall inte i luckor som em gör på tv och inte heller har dem sina namnskyltar hängandes runt tårna. Utan dem ligger upprade på hyllor ungefär och namnskylten sitter på huvudet.

Efter bårhusebesöket kan jag ju säga såhär att det var tur att jag skulle träffa K och sova med han för annars hade jag nog aldrig somnat i fredags, det var läskigt att bara duscha och inte veta vad som står på andra sidan draperiet. Jag vet jag är såå fänig men jag är så fruktansvärt rädd för döden och se den.

Men besöket var rätt intressant och jag ställde mina dumma frågor som ja alltid har velat göra till någon som jobbar med något så läskigt.


Ja i sånna här lådor låg dem inte i iallafall!

Torsdag - Fjärde dagen, lulllull

Efter jobbet idag åkte jag en sväng till arninge för att köpa min kökstapet, slut typiskt. Jaja den skulle iallafall komma in imorgon så det är bara att åka tillbaka dit. Efter middagen fortsatte renoveringen i lägenheten samt blev det lite "lulllull" det var så roligt att äntligen få se lite av de nya sakerna jag har shoppat sitta uppe i min lägenhet.

Jag började med badrummet eftersom det är det ända rummet som är helt klart. Mamma började lite smått i vardagsrummet (Kort från det visar jag när det är mer färdigt där)

Förebilder






Efter Lulllullet







Jag är så nöjd med badrummet, det är verkligen jag - ROSA!

Onsdag - Renoveringsdag tre

Renoveringen fortsätter i lägenheten, idag var planen att riva ut den gamla garderoben, köra allt skräp till sopptippen och spackla på lite så att vi kan börja måla och raka till golver imorgon.


De gamla garderoberna


Pappa river


Garderoben är borta, såhär såg väggen ut bakom

Imorgon är det sista kvällen vi ska jobba denna vecka, mamma och pappa längtar ut till landet och jag ska jobba helgen.
Men vi har kommit långt på så kort tid.

Tisdag - Första renoveringen

I fredags var det dags, skriva på dem sista papprerna inför lägenheten och nu är den min. Nu var det bara att åka och handla golv, färg, tapeter men innan jag och pappa gjorde det mötte jag upp min älskade K för att unna oss ett biobesök och en liten runda på stan. Vi såg Wallander filmen, jag tycker att den var bra dock kunde dem göra några saker lite bättre.

På lördagen började renoveringen av lägenheten, mamma,pappa och jag var där runt 10 på morgonen båda dagarna. Och fick massor gjort, vardagsrummet är så gott som klart. Här kommer lite bilder före och efter bilder


Före målningen


Fondväggen på plats


Lunchpaus, jag, lucas och pappa


det fina golvet pappa la i vardagsrummet.

Mamma målade hallen med en härlig lilagrå färg (ser mycket bättre ut i verkligheten är på denna bild)




Ja jag arbetade också...


Imorgon börjar rivningen av garderoben i hallen. Har köpt en ny med glasspeglar på, det kommer bli så bra. Mer bilder kommer upp när något nytt händer.

Tack till mamma och pappa som tar sin tid till att hjälpa mig, utan dem skulle jag aldrig få det så fint som jag har fått
Ni är bäst

Måndag - Bättre uppdatering imorgon

Jag är mitt uppe i renoveringen av lägenheten, det är mycket som är gjort men det är mycket kvar. Just nu är jag för trött för att skriva, men imorgon kommer bilder och lite vad vi har gjort

Nattinatti
RSS 2.0