Onsdag

Igår blev det inget skrivande, hände inget speciellt hade inget att skriva om.
Idag har vi iallafall varit på studiebesök på KS sjukhuskyrka, och fått kolla lite där, det var faktiskt intressant. Mycket om hur man ska ta hand om anhöriga/patienter i kris/sorg, tror inte jag är sark nog att kunna ha ett sådant jobb, men det är sånt man kanske lär sig, men jag är ganska blödig av mig i vanliga fall, snyftar till sorgliga filmer och sådär hehe. Sen fick vi gå in ett avskedsrum, där man kör in den avlidne och anhöriga kommer för att säga farväl, det var riktigt obehagligt att gå in i det rummet, bara att gå in i rummet vände sig magen på mig, så det blev en kort visit där innan jag gick ut och väntade in dem andra som kom en stund senare. Men medan jag stod utanför och väntade fick jag se en helikopter lyfta från taget brevid mig, det var var lite coolt faktsikt och jäklar vad stor den var. Det är inte ofta man får se dem på så nära håll.

Ikväll ska jag iallafall till min kära syster och äta middag och hjälpa henne att rensa hennes garderob,eftersom hon flyttar nästa vecka, kanske en del kläder kommer att kastas, kanske man kan hitta något man kan ta då ,hehe. Ska bli kul att träffa henne det var så otroligt läänge sedan vi sågs, måste bli ändring på det, för vi ståd varandra ändå väldigt nära.
Trevlig kväll!
image3
                                                                       Min älskade syster och jag förra julen


Måndag

För att vara måndag har den faktiskt varit ganska bra, skolan rann iväg. Vi fick tillbaka proven från i fredags och ja det gick juh inte lika bra på detta prov som förra veckans, med jag skrapade iallafall ihop ett VG i betyg, inte fullt så nöjd då jag vet att jag kan bättre, men det är ok. Efter skolan åkte jag direkt in till staden, shoppade lite julklappar till min kära familj och några till mig själv, haha. Ibland är man värd lite presenter till sig själv, det blev ett linne och ett rosa nagellack, resten är julklappar. Tror nästan att jag är klar med alla, i år blir det nog inte så många, dels för ingen kan säga vad dem önskar sig och dels räcker inte mina stackars pengar till de jag igentligen vill köpa till dem. Men som jag läste i en blogg idag, julen handlar inte bara om julklappar utan om kärlek. Det var fint sagt och jag håller med helt och hållet. Det bästa med julen är faktiskt att få vara med dem man älskar, dock får jag då inte fira jul med min älskade K, men vi har nyår ihop, och det är jag lika nöjd med också.

Eftersom jag nu har skrivit klart min reflekterande text, är jag värd att få fortsätta se min älskade serie OC, ser man ett avsnitt är man besatt som sagt!

Trevlig kväll!

Söndag

Neej, nu är helgen återigen slut, åååångest!
Har iallafall haft en bra helg, en så där mysig helg, helt underbart. I fredags började dagen med att det var provskrivning, det fick faktiskt bra tror jag, nog inte lika bra som förra veckans med bra. När jag var klar var K utanför skolan och väntade på mig och vi åkte in till stan tillsammans och köpte gitarr hero, åt lunch och sedan åkte vi hem och spelade, eller ska jag vara ärlig, han spelade. Fick testa lite, men det var då inte ett lätt spel haha jag har inte de där gitarr händerna men med träning så ska jag slå honom i det också. Hela lördagen gick också åt till att spela sen gjorde vi en god middag ihop och hyrde film. Sen har vi legat och tittat från allra första början av OC, älskar den serien, fick säsong 2-3 av min älskling i julklapp också, tack så mycket!

Nu söndag, ångestsöndag, har inge lust att börja en ny vecka, vill att det ska vara helg fortfarande. Men så är dock inte fallet, måste även också plugga idag, skriva en reflekterande text och det går inge vidare, har iallafall börjat, får försöka att hitta kraft och energi för att skriva klart den då den ska vara färdig till tisdag.

Trevlig kväll!

Älskar dig K, du betyder allt!

Pluggtorsdag

Ja denna dag har varit lik precis alla andra dagar under dem senaste inläggen tycker jag, ibland känns det som att inget händer i mitt liv just nu, man lever i en bubbla, där allt bara handlar om skolan och pluggandet efter skoltid. Det känns som det är dags att spricka denna bubbla och få något nytt in snart innan blir alldeles tokig. Men som sagt i dag var det då min lediga dag från skolan iallafall, istället åkte jag på att jobba lite som var ioförsig rätt trevligt, slutade också rätt tidigt så när man kom hem la jag mig i ett varmt och välförtjänat bad och pluggade vidare. Nu har då min ork tagit slut på att plugga så nu ska jag göra mig en god milkeshake och titta på Tv en stund innan jag ska plugga in det sista.

Imorgon är det då äntligen fredag, det betyder - Träffa min älskade K, vi ska fört till stan efter att jag har skrivit prov och köpa hans julklapp (som igentligen kommer bli bådas) gitarrhero till wii sen ska vi göra en mysmiddag och bara vara vi, underbart!

Trevlig kväll!

Onsdag

Trött onsdag, vaknade imorse av att jobbet ringde och frågade om jag kunde och komma in och jobba på eftermiddagen. Men måste dem alltid ringa så tidigt om dem nu måste ha hjälp på kvällen och inte på en gång? Jag blir galen. Så min sovmorgon blev inte så lång idag, gick upp och började plugga lite inför sjukvårdsprovet. Sedan blev det att åka ner till skolan och ha en lektion och sedan snabbt hem för att börja jobba. Det var rätt lugnt så det var helt ok att jobba, skönt att få in lite stålar igen, har varit dåligt med det när man inte längre kan jobba som förr. Fick iallafall gå hem en halvtimme tidigare för att det var så lugnt så nu sitter jag och tittar på Sverige - Lettland matchen och lagar lite middag.
Blir att sova tidigt ikväll också, ska upp imorgon på vanligtvis lediga dag och jobba lite, blir ett kort pass, me det passar alldeles utmärkt då jag har mycket att plugga på inför fredag.

Nu se fotboll och plugga lite!
Heja Sverige!

Nattinatt

Tisdag

Idag vet jag igentligen inte vad jag ska skriva, inte något särskilt har hänt idag. Det känns som det gamla vanliga, klockan ringer för tidigt på morgonen, man tvingar sig upp ur sängen, fixar iordning sig, tar sig på något sett till skolan, spenderar större delen av tiden där, tar sig hem, man tar det lungt, äter middag, sätter sig och pluggar, glor på Tv och sedan är dagen slut och det är dags att gå och lägga sig igen. Just nu känns det som det är det ända jag gör och hur roligt är det igentligen? Men ibland måste man, och nu har jag inget annat val om jag vill bli klar med skolan. En rolig sak idag iallafall är att vi fick veta vart vi skulle ha våra praktiplatser och första perioden ska jag vara på allmän pysk på ST: Görans och andra perioden fick jag vara på gyn-avdelningen på DS. Dock är jag faktiskt lite besviken på vart jag hamnade på DS, allra helst ville jag juh vara på kk-mottagningen, men nej det fick jag inte det gör mig lite sur. Jaja så är det, man kan inte alltid få det man vill här i livet, men jag fick iallafall på gyn och det ville jag juh också så ska väl vara glad för det. Så nu längtar jag lite tills vi ska ut på praktik, att få göra lite annat än bara sitta i skolan och lyssna, det är tröttsamt efter en tid. Nu får man äntligen göra lite, se hur saker fungerar och sådär. Dt blir nog hur bra som helst!

Nu måste jag återgå till böckerna igen, denna vecka är det sjukvård som gäller, med en lärare som är helt omöjlig att ha att göra med vid provskrivningar, här gäller det att plugga på ALLT, verkligen allt, så nu vet man hur min vecka kommer att se ut. Så det är lika bra att återvända.

Nattinatt!

Glada måndag

Ja det är faktiskt riktigt, inte alla måndagar som är glada utan på måndagr brukar iallaall jag mest bara vara trött och orkelös. Men även om jag var och fortfarande är trött har denna da varit bra. Började dagen med att vi fick tillbaka vårt psykiatri prov som jag skrev i fredags och jag fick då ALLA rätt, MVG. Blev superglad, liksom alla rätt! det är faktiskt värt att fira, och det ska jag nog göra med att baka en kladdkaka man kan mumsa på ikäll till Tv om man får tid över till det. Idag har jag också varit på en arbetsintervju, jag tycker att det kändes väldigt bra, så jag hoppas att jag kan få detta jobb nu, pengar, pengar, pengar! Men jag kände mig allafall nöjd med framförandet av mig själv och sen är det upp till dem om dem tycker att jag passar till arbetet eller inte. Det får jag reda på nästa vecka. Juste idag fick vi också ge önskemål vart i ville hamna på andra praktiken vi ska ha som ska handla om psykiatrin, jag valde då allmän psykiatri, då jag tror man kan få se allt möjligt faktiskt, sen rättspsyket och sist mellanvård, då det är en öppenvård. Ska bli intressant och se sedan vart man hamnar.

Ska alldeles snart börjar plugga lite, försöka börja med min reflekterande skrivning i social omsorg har en del saker att göra i slutet på veckan så det känns som det är lika bra att börja skriva lite på den nu, även om jag igentligen inte orkar. Men måste man så måste man.

trevlig kväll!

Söndag

Kom hem för bara en liten stund sen, har jobbat kväll och hela dagen igår nu är jag då heelt slut i kroppen och allt jag längtar efter nu är en dusch, en kopp med the och sedan är det sängen. Har varit helt ok att jobba faktiskt, fick jobba med den trevliga personalen. Bortsätt från jobbet har jag varit med min älskade K, stackarn fick gå upp kl 6 igår morse bara för att jag skulle börja tidigt, jag tvingade han att sova med mig då jag verkligen inte tycker om att sova ensam. Han är bäst, så igår tog vi det lugnt mest, båda var trött, det blev att se på när Sverige förlorade mot Spanien i fotboll, pinsamt! Får vi väl se om vi kommer till VM eller inte, det avgörs på onsdag.

Orkar inte skriva så mycket nu!
duschen kallar sen sängen
Nattinatt!

Fredag

Äntligen, äntligen fredag. Underbara fredagar, denna dag gillar jag nog bäst av alla veckodagar. Hade iallafall provet imorse, det känns som det gick bra, det märks om inte annat på måndag, men det var inte särskilt svårt tycker jag inte, dagen fortsatte med att jag körde min kära mormor till affären, ville inte att hon ska vara ute och gå på det hala underlaget och ikväll ska jag äta middag med min älskade K, sen får vi se vad vi hittar på av resten av kvällen.
Idag ringde även jobbet, trodde nästan att jag hade fått sparken därifrån, dem har inte ringt på nästan 3 veckor, och det måste jag säga är vääldigt ovanligt, eftersom dem annars kan ringa upp till 3 gånger om dagen nästan. Men iallafall jag hade inte fått sparken och ska jobba helgen, som är både postivit och negtivt. Gillar att spendera min helg med K, och nu förlorar ag tid med honom, men oandra sidan så behöver jag tjäna lite pengar och helgerna är det juh som bäst att jobba då det är bra betalt.

Nu ska jag duscha och göra mig redo för ikväll!

trevlig helg!

Torsdag

Nu är snart kl 3 på eftermiddagen och jag har ännu inte klätt på mig, sitter fortfarande i min pyjamas och pluggar. Idag känns det som en sådan dag, då man inte behöver klä på sig för att man har ändå inget planerat att göra eller ork att göra något heller. Då är det så mycket skönare att sitta inne med myskläder och göra det man vill. Har iallafall varit duktig idag och pluggat, pluggat och pluggat, det känns rätt bra, jag hoppas på ett högt betyg imorgon annars blir ja besviken, haha. Det skulle jag faktiskt bli, för jag känner mig väldigt säker till detta prov.
Eftersom jag inte har några planer för idag, finns det inte heller mycket att skriva om, därför ska jag nu återgå till mina böcker.

Ha en trevlig dag!

Onsdag


Onsdag, en helt vanlig onsdag, inte har det hänt mycket idag inte bortsätt att man har varit på Danderyds sjukhus och lärt sig ta venprov, det var faktiskt rätt roligt, så nu är jag redo att testa på en levande människa, haha eller nja kanske inte men har iallafall provat på. Blir väl att förgylla resten av dagen i skolböckerna, inför provet på fredag. Ska försöka plugga så mycket som möjligt idag, imorgon är det min lediga dag, då vill jag gärna hitta på något än bara sitta hemma och plugga, man blir så juh fruktansvärt rastlös då.
Har inte så mycket att skriva om idag, så jag ska ut med min vovve, sen återgå till böckerna

Trevlig kväll!
image2






Tisdag

Imorse, eller jag inatt när jag vaknade för att gå upp och dricka, fick jag syn på att marken var alldeles vit, ÄNTLIGEN, äntligen snö, i love it! Jag blev så glad, men sen blev jag lite bekymrad, tänk om den inte fanns kvar på morgonen sen då? Men jag behövde inte vara orolig för snön låg kvar när det var dags att kliva upp, och sen har det snöat none stop hela dagen. Idag blev jag också irreterad på mina klasskamrater att dem jämnt ska sitta och fåna sig under varje jävla lektion, blir galen. Jag är inte i skolan för att flamsa, utan för att jag vill utbilda mig, flamsa kan jag göra på min fritid. Så istället för att sitta kvar två timmar till på lektionen drog jag, jag har bättre för mig, åtminstone kan jag sitta hemma i lugn och ro och göra det vi skulle istället för att sitta där och inte hänga med alls.
Igår var jag hos min underbara vän S och fikade och tog igen tid, det var evigheter sedan jag träffade henne så det var så kul att häntligen träffas. Som sagt vi fikade och började sy på min luva, haha tror S blev lite frustrerad, jag är då sämst på att sy och då när hon försökte förklara fattade jag inget, men idag, sydde jag klart den, alldeles själv och den blev super, jättefin jag är helnöjd.
Idag ringde även ett jobb som jag har sökt och ska dit på måndag på intervju, hoppas jag får det, skulle behöva ha en liten inkomst. Annars har jag bara varit i skolan och suttit barnvakt idag, behöver igentligen plugga, får sätta mig och läsa lite nu eftersom jag har prov på fredag i psykiatri som är dock väldigt kul och ganska så lätt så det ska nog gå bra även om jag är ute senare än vad jag brukar vara.

Dags att gå till skolböckerna,
Godn

Söndag

Ja då var de då veckans tråkigaste dag igen, söndag. Den dag då man vet hur mycket saker man har för sig under den nykommande veckan, ångest!
Har iallafall haft en bra helg med min älskade K, men man kan inte ha annat än bra och underbart när man är med han, det är omöjligt. Idag är det då farsdag, min älskade pappa fick lite roliga tesorter, kanske inte den bästa eller den roligaste presenten men min fantasi svek mig denna gång. Vi har även pappa och jag idag bytt däck på pärlan (bilen) så nu kan snön komma för nu är jag förberedd. Skönt att ha det gjort, det är lite läskigt att ta bilen om morgonen då man vet att det är halt och att man inte har vinterdäcken på, men nu behöver jag inte vara rädd längre, haha.
Kom nyss upp ur badet, har legat och tyckt lite synd om mig, har sån fruktansvärd ryggvärk, som bara kom helt från ingenstans, och gör väldigt ont. Så jag ska nog snart försöka lägga mig i sängen och se på min älsklings serie, nämligen the OC, min älskade K har bränt ner säsong 2 till mig så nu ska jag se hela från första början. I love it! blev så ledsen när dem la ner den serien, hur kan man lägga ner den bästa serien som någonsin har visas? ofattbart.

Trevlig kväll!

Lördag

Helg och lördag, underbart. Idag har vi baraa tagit det lugnt jag och K.  Vi vaknade väl runt 12 och tyckte det var lite för tidigt att gå upp så vi låg kvar ett tag och myste lite. I går, fredag åkte vi runt lite i affärer och letade efter en ram till mammas julklapp sedan efter en mysig tröja att ha att gosa i nu när det är iskallt utomhus, min älskade S ska hjälpa mig att sy om det liten, så snäll som hon är.  Efter det köpte vi hem lite gott, spela tvspel en stund, tills en viss person fick slag av spelet att det inte fungerade som han ville, haha. Då stängde vi av och satt på filmen, på smällen istället.
Idag som sagt kom vi inte upp ur sängen förens strax innan kl 1. Vi gjorde inte mycket jag satt framför Tv och K vid sin dator tills det var dags att ta sig ut och hem till mig för att hämta bilen och åka till Karlaplan till Mcdonken och äta lite middag, vi hade ingen vidare lust att ställa oss framför spisen och laga mat, det är inte något vi någon av oss tycker är särskilt roligt. Vi är donkenälskare så det är lättare att åka dit, haha. Så nu sitter jag här och väntar tills svensson svensson ska börja, är nog den bästa serien som finns, finns det något bättre? Nej jag tror faktiskt inte det alltså.

Trevlig helg!

Torsdag

Idag känns det som man har varit i gång hela dagen, har inte varit hemma mycket alls på min ledig. Dagen började då med att mamma och jag åkte iväg till euro store och shoppade lite, det är en sån där rolig och billig krimskramsaffär. Hittade lite saker till mig själv samt lite roliga julklappar. När vi åkte hem köpte vi med oss räkmackor som vi mumsade i oss som lunch, en mycket god lunch idag.
Sen mötte jag upp J och vi promenerade hem till S där vi satt och fikade resten av dagen, det har helmysigt. Mina två gravida vänner, ni kan juh gissa vilket samtalsämne som var hetast idag, haha. Men det var iallafall jättemysigt att få umgås med dem.
Strax efter middagen så gjorde jag mig i ordning, för att sedan åka på en arbetsintervju på östermal. Senast måndag får jag veta hur det går, det var då inget höjdarjobb, men pengar är alltid pengar, och det har man alltid behov av. Min plan är att tjäna så mycket pengar som möjligt nu under en viss period att man snart kanske har möjlighet att flytta hemifrån. Så är planen iallafall, sen får man se hur det går med den.
Nu är jag iallafall hemma, har hoppat i mina kära mjukisbyxor, och ska snart säcka ihop på soffan tänkte jag och glo lite på TV, se lite serier och sedan försöka sova tidigt idag.

Nattinatt

Onsdag

Måttligt tråkiga dag, har känt mig rastlös, trött, orkelös och sådär allmänt tråkig idag. Kan bero på detta mörker som man inte har vant sig vid ännu. Att det blir mökt vi halv 3 lurar än att det är senare än vad det igentligen är, det leder juh till att dagen känns så himla mycket längre.
Idag blev det iallafall en kortisdag i skolan, då jag bara hade en lektion, och det gick till att kolla på olika avdelningar på danderyds sjukhus och ge önskemål vart man vill göra sin praktik som är efter jul..jag läängtar, och jag hoppas också att jag verkligen får den avdelning/mottagning som jag önskat. Jag tror de, efter mitt och S tjat tror jag det är lugnast att ge oss de, haha

Ska även idag mysa upp i soffan, och glo på alla min älskade serier som går på onsdagarna, bästa seriedagen. Imorgon är jag ledig, ska se om det blir en skön sovmorgon, sen ska jag och mamma åka och shoppa lite julklappar och sen blir det hem till S och fika med J. ska bli super

Trevlig kväll!

Tisdag igen

Måste bara säga att jag har idag skickat in en jobbansökan, och jag hoppas hoppas hoppas verkligen att jag kommer få detta jobb, ett extra timmis jobb, kan alltid vara bra att ha flera då man aldrig vet när det nuvarande ringer och behöver en.
Hoppas jag får detta, ge mig jobbet!!!!

Tisdag

Imorse hade man då sovmorgon, jag som då är väldigt morgontrött människa, hade tänkt att jag skulle sova läänge imorse, utan att ställa klocka. Men när klockan är strax efter 7 börjar dem dammsuga utanför fönstret, allstå blåsa löv..Och även om jag stängde vädringsfönstret hörs det jobbiga ljudet ändå, jag höll på att bli tokig. Det som då är mest irreterande bland våra gårdssskötare är att dem ska alltid börja jobba extremt tidigt, gärna så dem kan väcka alla. Sen när man då är tillräckligt arg och kliver upp, gissa vad?! dem slutar med sitt högljudda jobb och syns inte till på resten av dagen.
Så min sovmorgon blev inte lika lång som jag hade hoppas på, så jag gick upp och hörde att mamma stod och spelade wii så jag låg i soffan och halvsov och tittade på när hon spelade lite, innan det var dags för att göra sig i ordning och dra sig till skolan, där det väntade en redovisning för min sida. Dock gick det bra denna gång, men jag hatar, alltså verkligen hatar att stå inför en grupp människor och prata, det blir liksom aldrig som man har tänkt sig, man ska säga en sak men istället kommer det ut något helt annat, typuskt!

Snart ska jag ladda upp med chips och dipp och krypa upp i soffan och glo på min älskade serie desperate housewives
 
trevlig kväll!

Måndag

En seg måndag har nu börjat närma sig sitt slut, idag var det åter dags att återvända till skolan efter att ha haft ett skönt höstlov. Men om jag ska vara ärlig var det ändå lite roligt att komma tillbaka och träffa sina kära klasskompisar, för vissa är juh ändå trevliga. Så dagen rullade på rätt så smidigt och vi fick lära oss att ta blodprov idag och hur man sätter ihop sprutan, ska bli nice nästa vecka då vi ska till Danderyds sjukhus och ta riktiga blodprov, ska bli hur kul som helst.
Efter skolan var det bara att åka hem, kasta av sig väskan, hämta bilen och åka och sitta barnvakt. Jag och lillan satt och tittade på film och myste lite innan det var dags att göra i ordning middagen.

Nu sitter jag framför datorn, ska igentligen skriva klart min uppsats som ska vara färdig tills imorgon, men det går inge vidare, det bli "jag ska bara" hela tiden och detta leder juh då till att uppsatsen inte blir gjort, för den skrivs juh tyvärr inte av sig själv. Ska försöka ta mig i kragen nu och skriva klart skiten så den blir gjort, sen krypa ner i sängen och glo på lite inspeningar.

Tillägnat min min älskade K;
Jag hoppas att du vet att du är allt för mig, och att du äger mitt hjärta för alltid.
Älskar dig så otroligt mycket att det inte ens går att beskriva!

Kram

Söndag

Länge sen sist, är nog den sämsta att uppdatera min blogg, men nu ska jag försöka på nytt igen. Idag är det då söndag, den dagen jag gillar allra minst, man har då en hel vecka att genomgå  med skola, jobb och massa annat innan det åter blir helg igen.

Har iallafall haft en veckans höstlov, som kom väl till pass, underbart. Dock har jag jag jobbat lite, men har även haft tid att roa mig lite och umgåts med min älskade K.
I onsdag var vi iallafall på erotikmässan i Alvik, det var roligt, kul att klämma på dildosar och se strippshower, hehe inte varje dag man gör det. I lördags var vi som min syrran kallde oss "ett pansionärspar" vi spelade nämligen binglotto, haha. det var då inte lika roligt som förr, men de dög, vi vann åtminstone hundra kronor och en ny lott, det är inte fy skam.


ikväll har jag slitit med att få min uppsats klar, som jag har "glömt bort" hela veckan och som ska vara klar till tisdag. Jag får skylla mig själv nu att jag måste sitta inatt och hela dagen imorgon med den. Men detta lov hade jag faktiskt inte särskilt stor lust att ta fram böckerna, det har jag nog med annars.

snart dags för sängen
Nattinatt

RSS 2.0