Bra början på veckan

Ibland har man varken tid och eller lust att blogga..Men nu känner jag att det var dags igen.
Min helg har varit bra, den började med middag ute med K och hans familj på en nyöppnad resturang här i närheten, jättegod mat var de! Efter de åkte han och jag ner till vårt lilla centrum till den lilla biosalongen vi har och tittade på Beck, en mycket bra film, jag rekomenderar!
Söndagen mötte jag upp min familj och så åkte vi iväg på loppisen på täby galopp. Syrran och jag hittade många fynd bland annat tallrikar, guldspegel, vinglas, kokbok och tre hjärtskålar. En kyckad loppis blev de.

Början på nya veckan började bra också, det var lugnt på jobbet vi hade de trevligt. Efter jobbet skulle jag och en jobbarkompis ut på stan och shoppa lite, tyvärr blev de inställd så jag ringde min älskade vän D och hon mötte upp mig och vi gick och åt middag tillsammans och hennes "vän" följde med. Veckan kunde inte börja bättre.

Hoppas de håller i sig!
Nattinatti

Nyttigt liv på allvar..

ÄNTLIGEN helg..underbart!
Denna vecka började jag återigen med att vara nyttig och har till och med köpt gymkort nu, på jobbet..Nu har jag inga undanflykter längre. En underbar tjej på jobbet hjälper och peppar mig, ger mig tips och råd,  nu måste jag lyckas att gå ner i vikt.. Tränat två gånger denna vecka, undvikit sötsaker, ätit lite nyttigare och börjat med frukost = -2 kg Det känns jättebra..vill man så kan man..Nu är jag med taggat en någonsin! Nu är det bara att fortsätta köra hårt och så kommer man kanske i sina kläder igen....

Lyckad shoppingrunda

Idag hade jag och mamma en mycket lyckad shoppingrunda i stinsen..Det var ett perfekt väder idag för att åka iväg och shoppa lite nytt till garderoben och till den kommande hösten (som jag hoppas är på väg nu) Mamma var nog den som hittade mest, allt hon testade satt jättebra och då är det bara att köpa. Jag hittade också en del, ett par fina mockastövlar, leggings, långt linne, en kofta och ett fint hjärtfat. Nu ska jag nog klara mig ett tag framöver iallafall. När jag kom hem sedan fick jag ett ryck att börja fixa i garderoben och packade ner alla sommarkläder i en kartong som jag ska ställa ner i källaren..Så nu vill jag ha höst och lite kyla så man kan mysa i sina stickade kläder och tända ljus och mysa under en filt..jag längtar.

Bloggtorka

Här skrivs det inte mycke inte..lite bloggtorka?!
Orkar inte skriva så mycket nu heller, huvudet dunkar, är bara att gå och lägga sig och hoppas att den är borta tills imorgon då det är grillparty hos en kär jobbarkompis...trevligt!

vi hörs

Höst?!

Nu när jag skulle åka hem från jobbet och klev utanför jobbets dörrar insåg jag just hur mörkt det var ute nu...Det gick hur fort som helst. Förra veckan var det inte mörkt förens efter elva iallafall och nu hinner klockan inte ens bli tio. Hösten kanske är på gång? Jag älskar höst så den välkomnar jag gärna och jag blir inte direkt deprimerad av mörkret heller men det är nog mer att jag inte är så förtjust i mörket när man är ute. Väl inne är det mysigt, då man äntligen kan tända en brasa och värmeljus, krypa upp i soffan med en filt och varm choklad, ja tack jag vill ha höst och lite kyla nu!

Ledig dag

Ledig dag är underbart. Jag älskar att vara ledig mitt i veckan. Det är dem dagarna då man kan ta itu med saker som man inte kan göra på helgerna. Morgonen gick åt till att ringa runt och fixa mina försäkringar både hemförsäkringen och bilen. Nu är det äntligen fixat och klart, en sak ur världen löst.

Sen For jag hem till mamma och satt "modell för henne" och käkat middag här, som vanligt. Nu försöker jag baka bullar, men när det var dags att stoppa in dem i ugnen så fungerar inte ugnen, är det inte typiskt?
Det är väl inte meningen att vi ska äta bullar idag, kanske är det bra att den slutade att fungera..


Ett av fotorna som mamma tog.

mystisdagar

Gokväll
Idag blev det en sen uppdatering. Efter jobbet åkte jag till skräddaren och lämnade in min klänning och sedan direkt hem då mamma och Lucas skulle komma över på middag.
Först blev de en promenad och sedan gick vi in och lagade middag och kollade på ice age 3 filmen, jättesöt!
Sen var vi juh tvungna att se finalen av Paris Hilton nya BFF. Vi hade iallafall en jättemysig kväll, våra tisdagar.

Dagens träning

Idag är det också första dagen då min träning börjar och slut på godisheterna, fram med de nyttiga grejerna för nu ska det gås ner i vikt.

Dagens träning: 40 min Powerwalk

Första dagen

Första dagen på jobbet efter semestern, full rulle hela dagen, mina fötter värker. Just nu är det städvecka på jobbet och alla rum ska tömmas och flyttas till andra sidan, man kan säga att det är en HEL del att flytta. Men även om det var en del att göra idag så var de roligt att träffa människorna på jobbet, eller dem flesta av dem iallafall.
Efter jobbet köpte jag två nya vänner, två fulsöta fiskar. Så när jag kom hem satt jag och gjorde snyggt min fina guldfiskskål med stenar, snäckor, växt och en prydnad och de två fiskarna såklart. Nu får vi se hur länge dem överlever här.

Tankar

Den dagen då jag flyttade hemmifrån och mamma och pappa skulle åka hem, var jag jätteledsen. Jag skulle då börja mitt "egna" liv och bo ensam. Allt var blandade känslor då men efter ett tag kommer man in i det hela att klara sig ensam. Nu under semestern var jag på landet i nästan två veckor och när jag åkte därifrån och lämnade mamma och pappa var jag lika ledsen igen tills jag åter igen kom in i allt igen. Samma blev de nu, jag har varit hemma hos dem sen i söndags, en veckas tid och direkt när jag började packa ihop mina grejer kommer tårarna som vanligt. Men jag vet att snart är det bra igen då jag kommer tillbaka till livet i min egna lägenhet.
Jag trivs i lägenheten när jag väl är här, men jag har nog inte rikgit släppt bandet mellan mig och föräldrarna, Jag saknar mitt gamla rum och så som det var förut, att alltid ha någon hemma och alltid ha någon att sitta tillsammans med i soffan och titta på tv på kvällarna, eller snacka om vad som har hänt under dagen, dem gamla vanorna man hade. Det måste väl få gå en tid tills man får in nya vanor och nya rutiner.
Men just nu vill jag leva kvar i dem gamla.

Semestern är slut

Nu är man hemma i stan igen. Har njutit av den otroligt varma och sköna solen på landet i veckan, förbättrat på brännan eller kanske fått en bränna.
Semestern är slut och det är dags att återvända till jobbet imorgon,ÅNGEST!
Mina fyra veckors semester har gått så himla fort, dags att återgå till verkligheten igen.
Jag hade kunnat ha fyra veckor till utan problem eller risk för att bli uttråkad

Jag har iallafall haft en jättebra semster.
Längtar redan till nästa

Sista semesterdagarna

Nu flyt jag stan, och njuter av mina sista semesterdagar!
Hemma på söndag

Ballongflygning

Igår vi alltså ute och flög fluftballong, mamma,pappa och jag.
Möteplatsen var i nacka kl 17.00 där vi tog ommålade militärbilar och åkte till Gärdet där vi skulle packa upp och flyga ifrån.


Vi alla skulle hjälpas åt att packa upp ballongen, bara korgen vägde 1200 kg och den skulle vi dra och försöka välta.
Mamma, pappa och jag med några andra fick i uppgift att hålla i ballongen så att den inte reste sig för fort eller rullade runt, det var ingen enkel uppgift, tungt som tusan.









Efter allt hårt arbete kom vi äntligen upp i luften, först av alla fem ballonger









Vår kära ö..





Pappa släppte aldrig handtaget....









Och så är vi nere på marken igen...Vi landade mitt ute i ett byggområde...Nu var det bara att packa ihop allt igen..

Landningsbanan...







När nerpackningen kvar klar, samlade vi oss i en cirkel och "piloten" höll ett tag och döpte oss i champange.
Nu är jag Grevinna af Ursvik.
Det bjöd sedan på olika ostar och vi fikade lite innan det var dags att åka tillbaka.
Det var en riktigt upplevelse som jag inte vet om jag gör om. Från ha varit kaxig och retat mamma om att vara feg slutade de med att jag och pappa stod innerst i korgen och mamma vid kanten utan några som helst problem.
Men roligt var det.



Upplevelse

Herregud..vilken upplevelse man har varit med om idag..Ballongflygningen..jag berättar mer om  den imorgon och sätter in kort..Nu är jag för trött.

Nattinatti

Snart dags

Godmorgon
Har sovit ännu en natt hemma hos mamma och pappa. Känns så tråkigt om man inte har något annat planerat att bara sitta hemma ensam då kan jag lika gärna vara här och få lite sällskap, det är alltid trevligt,
Idag är den stora dagen, idag ska vi upp i luften med en luftballong, ska bli jättekul. Mamma går omkring här hemma och är lite nervös, men jag tror nr hon väl är där uppe är hon helt lugn och fotograferar för fullt..

Bilder kommer upp sen

Ha en bra dag..

Hos mamma och pappa

Godmorgon
Har sovit hemma hos mamma och pappa inatt, dem kom hem från deras semester igår så vi åt midag tillsammans och sen tog jag och pappa en lostkväll för att komma ikapp serien.
Idag ska jag och mamma åka och kolla på lite blommor, bådas blommor har dött under sommaren nu så det är dags att köpa in lite nya och få lite liv i lägenheten.

Ha en bra dag

Pride-Paraden

Idag var det dags att för första gången besöka pride och kolla in paraden som gick genom stan. Jag mötte upp D och A i stan bland tusen och åter tusentals människor som var där av samma anledning som vi. Men även om det var mycket folk precis överallt fick vi en rätt så bra plats och kunde se. Efter att paraden var slut gick vi och åt lite på donken och satt där en ett tag och hängde,  pratade, skrattade och hade kul. Egentligen var det meningen vi skulle vidare lite senare ikväll, men  D fick andra planer och vi alla åkte hem istället...



RSS 2.0