Midsommar

Glad midsommar på er!
Ikväll blir de firande med Underbara Helen, martin och lite annat folk.
Ska bli kul att äntligen få fira midsommar på riktigt.

Ha en underbar kväll!

Bröllop

I lördags fixade vi ordning oss rätt tidigt. Helen och jag skulle egentligen på examensfest hos henne kompis. Men stan och firandet av kronprinsessan lockade mer, eller var de kanske öltälten som lockade mer? Men iallafall, vi åkte in till stan efter att vi hade sett bröllopet på tv, mötte upp Martin och hans vänner i Kungsan och satte hos på en uteservering och drack lite goda drinkar och njöt av de härliga vädret (som vi hade velat ha även i fredags) Vid nio tiden kände vi av att de var dags att käka lite innan vi åkte hem. Första gången på väldigt länge man är hemma innan midnatt och somnar strax efter de!







Grillning

I fredags trottsade vi, Helen, Lisa, Dalia, Martin och jag vädret och tog vårt pick och pack och gick ut för att grilla,. Vi kom så långt som till min parkering precis utanför huset. Eftersom de duggade tänkte vi att, ja men vi grillar lite snabbt här så går vi in och käkar. Grillarna tog väl 20 min att ens få dem att börja röka lite och medan vi försökte få igång dem kom regnet lite titt som tätt. Men till slut fick vi igång dem och vi fick vår grillmat som vi ville trotts de dåliga vädret.
Martins kompisar kom senare och vi fortsatte inne hos mig. En riktigt bra start på helgen!











Helgen!


Helgen började med en myskväll med M, vi åt gott, drack vin och pratade hela kvällen

I torsdags kom äntligen H hem från sin minisemster i England.
Det var då givet att besöka Garbo då i lördags. Det blev lite champangedrickande och dans. Senare på kvällen kom M dit och mer champange blev de. När dem stängde vinglade vi till Max och käkade lite innan vi drog vidare. Vi var väl hemma till halv sex och då somnade M och jag på en gång.

Har haft en superhelg!
M och H ni är bäst!

Perukbrännboll

Perukbrännbollen förra helgen, vart grym!
Bara själva tanken att man ska ha peruk, spela brännboll och dricka gott, det är ju svårt att misslyckas med. De roliga är också att alla som är med går verkligen helhjärtat in i det också. Inte en enda som var där hade glömt peruken hemma.
Tror inte jag kan beskriva hur kul vi hade de så jag nöjer mig med att bjuda på bilder istället.













Helgen

SATC var faktiskt helt ok, visst det var ingen "wow" film, men den var ok som sagt och man fick ju en hel del skratt. Vilket fall som helst hade vi en jättemysig tjejkväll igår, med goda drinkar, god mat, mysigt sällskap och bio. Kvällen kunde inte mycket bättre.

Idag blir de en lugn fredag, ska ut till H och dricka lite vin med henne och sen träffa M och sova hos honom. Imorgon är det juh ÄNTLIGEN perukbrännbollen, ska bli så roligt. Peruken köpte jag igår.

Ha en trevlig helg!

Tjejkväll

Ikväll ska vi tjejer ha en riktigt tjejkväll.
Börja med lite drinkar hos L, och sen har hon bokat bord ute så det blir god mat och efter middagen ska vi ÄNTLIGEN få se sex and the city 2.
Jag vill så gärna att den ska vara bra, men har hört annat. Men jag har mina förväntningar ändå, om inte så kommer vi ha en jättemysig kväll iallafall.

sommar!

Första Juni idag!
Första dagen på SOMMAREN!

Svinkoppor

Det är nu tredje månaden i rad jag blir sjuk av något slag, först magsjuk och förkylning, andra gången förkylning igen och nu tredje gången, svinkoppor. Hur tusan har jag lyckats få svinkoppor, och i ansiktet av alla ställen?!
Blev sjukskriven IGEN, så länge prickarna är synliga och vätskar sig får jag inte visa mig på jobbet.

Nu sitter jag här med min salva som man ska smörja på alla prickar och en pencillinburk. Positiva med pencillinburken är att hon tog så min hals skulle få en behandling också som jag har ont i till och från ett tag nu. Får hoppas att de hjälper så jag slipper de snart.
Hoppas bara att prickarna försvinner till helgen för då är de äntligen perukbrännbollen och den vill man verkligen INTE missa.

RSS 2.0