Shopping,promenad och bio

Efter flera, flera timmars städning tyckte jag att jag faktiskt förtjänade en shoppingrunda.
Igår åkte jag och mamma till stinsen och shoppade loss, jag fick med dig hem ett par vinterskor, partyklänning, smink och annat trevligt.
Efter shoppingen mötte jag upp C och hennes gudomligt söta son och tog en härlig promenad i höstvädret. Tycker att det är så roligt att vi har hittat varandra igen.
Efter nästan två timmars shopping åkte jag sedan till Kista för att möta upp Martin för lite mera shopping, middag ute och sedan bio, paranormal activity 2. Fyfan vad jag ångrade mig att jag valde den filmen. Jag somnade rätt lätt på kvällen men när Martin gick till jobbet på morgonen så var jag tvungen att sätta på tv ett tag innan jag kunde somna om ochnu sitter jag ensam i lägenheten och är lite smått rädd. Undrar varför man ska utsätta sig för att se sånt skit?! haha
Det var iallafall mysigt att göra något med Martin som inte var något med lägenheterna att göra, det känns som vi tappade bort varandra lite i allt och inte ägnade tid åt varandra något.
Nu blir det att prioritera oss lite.

Tack C för en mysigt promenad!
Tack mamma för en trevlig shopping
Tack Martin för en mysig kväll!

Storstädning och packning

Idag var det dags för en storstädning hemma hos mig. det är visning på söndag så jag hade inte så mycket till val än att röja upp här i lägenheten. Jag passade även på att börja packa lite av mina saker. 6 kartongen fick jag ihop idag iallafall och de läskiga är att det är långt ifrån färdignerpackat. Martin kommer antagligen strypa mig. Jag var hård med honom att kasta kasta hemma hos han när vi röjde där för några veckor sedan. Jag har lite svårare att kasta mina grejer, det var ju tur att han inte var med idag då.

Nu är det bara lite småpiff som ska göras, köpa lite blommor, puffa kuddar och bädda sängen fint sen är den klar för visning!
Känns lite tungt faktiskt att flytta härifrån. Jag verkligen älskar min lägenhet och med så mycket jobb som mina föräldrar la ner på den för att göra den fin och i min stil känns de lite jobbigare. Men man måste juh gå vidare i livet och de gick ju fortare än vad jag hade trott så det är bara att hänga med.

Nu är det dags att göra sig lite fin och tvätta av sig lite.
Mot Erotikmässan med Martin ikväll!

Flytt!

Förra veckan fick vi vår lägenhet, vi vann budgivningen, på håret. Det slutade på vår prisgräns. Ibland har man tur och det känns som verkligen de har vänt för oss nu!
Martins lägenhet såldes också förra veckan för en superpris, han var mer än nöjd!

SNART FLYTTAR VI, 19 november börjar sambolivet i vår underbara lägenhet precis där vi vill ha den!



budgivning

I söndags var vi på tre nya lägenhetsvisningar, två älskade, den ena kanske liiite mera. Igår började vi buda på den och än så länge har ingen budat över. Låt oss ha lite tur nu på vår sida, jag tycker faktiskt att vi är värda det.
Martins lägenet håller på att budas på för fullt, det är superkul och han är helnöjd med buden han får in, just nu tror jag att han svävar på rosa moln, och inom någon vecka lever vi nog äntligen sambolivet.

Nytt på gång!

Vi beslutade oss för att hoppa av lägenheterna på berget, det verkr inte särskilt seriöst. Allt dem vill är att sälja såklart, men inte på ett schysst sätt. Därför beslöt vi oss att lämna drömboendet och söka vidare efter ett annat. På söndag och måndag ska vi istället kolla på tre nya, nyrenoverade lägenheter. Vi får se om dem faller oss i smaken. I helgen har även M lägenhetsvisning på sin och inom kort bor han hemma hos mig. Sambolivet börjar, det ska bli riktigt spännande och roligt att få bo ihop med den man älskar!

thailand

101 dagar kvar tills vi drar till Thailand i 3 ½ vecka, gissa om jag läängtar

Tillbaka till de normala

Med allt som har hänt, känner jag mig nu bra igen. Jag börjar känna att livet har återgått till de normala och man kan vara glad på riktigt igen. Jag känner mig helt enkelt som mig själv igen och det är inte bara jag som känner så utan folk runt omkring mig ser de också. Dem senaste dagarna har jag hört " Nu är du tillbaka igen, glada spralliga du" känns skönt att höra och det är skönt att känna sig som sig själv igen också. Livet har sina nedförsbackar och svackor, men man kommer alltid ur dem förr eller senare, bara man får lite tid att vara ledsen också.
RSS 2.0