Viktkontroll

Jag ska väl återigen uppdatera er hur det går för mig och min träning och viktnedgång.
Jag är nu inne på min tionde vecka och jag har nu gått ner 10.5 kg..
Träningen går bra och det är underbart att svättas gärnet någon timma några gånger i veckan!

Vintertid

Igår var de då dags att ställa om våra klockor, hösten/vintern är nu här, UNDERBART!
Två månader kvar till julafton.

Allt närmar sig med stormsteg!

Härlig dag


Foto: Anette

Idag kom mamma på besök hos mig, Vi tog en promenad ner till hamnen där Lucas fick springa lös nere på stranden och konstigt nog sprang han ner i vattnet, annars gillar han inte vatten alls. Efter promenaden gick vi hem och fika lite innan jag skulle iväg och handla middagen och göra iordning tills mina underbara middagsgäster kommer, D och A. Vi hade de jättemysigt, åt god mat, drack lite vin, snackade massor och tittade på gamla filmer från gymnasiet och där fick vi ett skratt. Jättebra dag idag.

Nu längtar jag efter sängen
Nattinatti

Vinterns söta

Idag efter jobbet var jag och köpte denna underbara bok.. Den är inte ny utan verkar ha funnits ute i affärerna ett tag, det är bara jag som inte har upptäckt den förens nu.
Mycke fina bakverk och mycke recept till goda godsaker till jul..Jag längtar till jag kan börja baka dem, men än så länge får jag baka de kakor som inte förknippas med julen..för det är faktiskt ett tag kvar tills dess.

Imorgon kommer min älskade vän D på middag och till efterrätt ska jag välja något gott från denna bok..

Ont, Ont, Ont

Ooont, min axel, min hals..Ja det gör ont överallt..vaknade upp inatt med smärtor i axeln och nacken. Ungefär som nackspärr fast de strålade ut i axeln. Det blev inte mycke sömn inatt. Trodde knappt att jag kunde jobba idag. Men jag tog mig dit ändå och väl där fick jag smärtstillande och den värsta smärtan försvann, Tur att man jobbar på ett sjukhus. Fick med mig smärtlindring hem av chefen så jag hoppas att man får sova lite inatt. Har fortfarande svårt att röa huvudet normalt men det är inte sådan ilande smärta som de var tidigare idag, fy alltså!
Fick ställa in min träning idag, får se om jag kanske kan träna imorgon.
Istället för att träna gick jag och mamma ner till affären och köpte med en massa godsaker hem som vi och pappa ska mumsa i oss idag på våran tisdagsmys.

Tillbaka till soffan!

måndag

Ny vecka..nya jobbdagar. Veckan började iallafall men en otroligt lugn måndagkväll, underbart!
Hade introduktion med en jättetrevlig och söt tjej som ska börja jobba som timmis hos oss, vi kom riktigt bra överens och är i samma ålder nästan, kanske var de därför just jag fick sköta intron? Kul är det iallafall!

Har jättehuvudvärk just nu så sängen lockar ganska bra!
Nattinatti

Viktkontroll

Med lite mindre fusk denna vecka och lite mer träning, har jag yttligare gått ner lite till, 9,5 kg!

Foto


Foto: Anette

kanelbullens dag

Förra veckan fick jag ett litet bakslag, ingen träning och jag åt verkligen bara godsaker den veckan. Jag bakde bröd till jobbet (som blev succe, jättekul), och i lördags bakade jag för första gången kanelbullar till kanelbullens dag och då var det juh bara att äta på dem också.
Denna vecka måste jag skärpa mig igen, jag började direkt efter jobbet med att träna så nu känns de bra. Tur nog hade jag inte gått upp något från förra veckans godisätande, vågen står kvar på samma och kampen mot att nå målet förstätter...

Måste berätta att igår var jag och min kära syster och hämtade hem hennes och hennes sambos kattungar, guud va söta, jag vill nästan ta med mig en hem också.. riktigt söta små liv och busiga var dem visst också. Direkt när dem kom hem hängde dem i gardinerna och välte blomkrukor.. haha ja så kan de gå!

Nu ska jag hem till mamma och pappa och baka lite bröd till dem som dem eller pappa har beställt!

Brödbak






Första oktober idag, nu är det verkligen höst. Det är kallt, kallt kallt. När mamma och jag var och shoppade igår köpte jag mig en stor lång polotröja som jag har myst i dag och ett par mys "uggs" skor.
Imorse fick jag till och med skrapa bort is på fönsterrutorna på bilen. Åh vad jag älskar hösten, underbar årstid tycker jag!

Just nu håller jag på att baka bröd för fullt, imorgon är det jag som ska stå för frukost på jobbet som vi gör varje fredag. Och jag tänkte att jag skulle baka eget bröd för att samla på mig lite vuxenpoäng.. Så dem ser att jag kan göra något själv. Nu får vi verkligen hoppas att dem smakar!

återgår till bakandet!

RSS 2.0