gröna lund



Igår besökte vi Gröna lund, jag och K. Det var evigheter sedan vi var där så vi tyckte att det var dags att göra ett besök och det tyckte andra också. Det var nämligen långa köer för att bara komma in på grönan, men väl där inne går det juh rätt fort innan det är ens tur att få åka. Jag tror att vi spenderade mer tid på marken och vi lottstånden än vad vi gjorde i karusellerna, man har juh blivit så jäklans feg.. Vi fegade ur på den nya bergochdalbanan insane. Det var synd för den såg rätt rolig ut, men jag tror jag behöver någon lite modigare att åka med om jag ska komma upp i den. Vi får väl se när vi ska dit och köra femkamp med jobbet om någon vågar åka den med mig....

Efter att ha varit där några timmar var vi nöjda och vi promenarde in till stan och träffade min kära vän och åt middag ihop på kungshallen innan vi drog hem och slängde upp fötterna i soffan och tittade på film, en mycket trevlig dag var de iallafall..




Snåla K vann godis som han från början inte tänkte bjuda på....(tillslut fick jag)


..Jag vann bara två små söta gosedjur..

Plocka hallon

I min lilla skogsdunge utanför huset..som jag ständigt tar som genväg när jag ska till bilen har jag sett att det växer lite smultron och hallon (tror jag att det är) Idag fick jag för mig att jag skulle plocka dem så man kan göra en lite paj. Med den mängden jag fick får jag en mycket liten paj. Det såg mer ut än vad de var..

Nästa på tur..

Godmorgon
Jag har faktiskt inte sovit såhär länge.. Har legat på soffan en stund och tittat på tv. Idag ska jag träffa nästa vän på tur, en klasskompis som jag läste undersköterska med. Ska träffa henne senare i eftermiddag och innan våran dejt kanske man ska hitta på något sj'älv att göra nu när det ser ut att vara fint väder, kanske sätta sig en stund i solen vid stranden med en smörgås och något gott att dricka?!

Ha en bra dag ♥

Saknar...



Jag saknar min älskade lilla hund..Jag saknar min familj..Ibland är allt bara jobbigt.....

Tisdag

Godmorgon
Jag vaknade visst rätt så sent idag, och inte vaknade jag av att mobilen ringde heller som jag brukar. Nu är jag iallafall uppe. Gårdagskvällen var jättetrevlig, min kära kusin var här och vi gjorde lite middag och snacka massa skit...nästa gång blir de kräftskiva. Idag kommer min gamla barndomsvän A hit och ska inspektera min lägenhet, de ska bli trevligt. Måste vara år sedan vi gjorde något eller en sågs så det lär juh bli trevligt också.

Nu ska jag åta lite frukost och göra mig iodning innan hon kommer
Ha en bra dag♥

Picknick

I fredags när jag kom hem från landet, mötte jag upp K, lämnade min packning hemma, bytte om sedan for vi iväg till stan för att gå på den nya Harry Potter filmen, en besvikelse tycker jag. Den var inte lika bra som dem andra filmerna har varit..Kanske har dem hållt på för länge att dem inte längre kan hålla samma standard`?

I lördags bestämde vi oss att packa picknickpåsen och sätta oss vi stranden här i närheten och grilla lite, det var jättemysigt. Vi satt där på en filt på klipprona, grillade våran flintastek och kollade på folk som försökte totsa de kalla vattnet för att bada och färjorna som åkte förbi oss. Det är verkligen en jättemysig  strand att vara på.







 

Veckorna på landet

Nu är man tillbaka till stan igen, efter att ha varit på landet i nästan två veckor. Kom hem i fredags.
Har haft de jättebra på landet. Även om man inte gör så mycket så går tiden rätt snabbt ändå när man är där ute.
Vi har iallafall shoppat en del, träffat moster som kom på besök, varit och fikas hos min farbror och träffat mina kusiner, plockat kantareller (två stora kassar fick vi ihop) plockat massa blåbär, fixat iordning min fina bil. Syrran och M kom på besök och vi åkte en dagstur till Åland med pappa fram och tillbaka. Det är faktiskt en rätt trevlig tur om man inte har så mycket för sig, tar juh inte allt för lång tid heller så.


Lucas i solstolen....?





Båttruen till Åland


Kära syrran och M


Pappa och jag

 

Jag saknar redan landet!!!!

namnsdag

Grattis till mig själv på namnsdagen...Madelene

uppdatering från landet

Uppdatering: Är ´kvar på landet och har det bra. Plockar s´svamp, blåbär och solar, de kan inte bli bättre.'
Åker tillbaka till stan på fredag

sökande efter biljetter...

Sitter här idag igen och försöker hitta bra biljetter till Britney Speras konsert ikväll, det är tusan inte lätt att komma åt dem. Folk verkar sitta som gamar på blocket och roffa åt sig dem. På bara 10 min försvann det åtta biljetter som en kille hade lagt ut, 10 min? Har folk inget bättre att göra än att sitta och ta mina biljetter, haha.
Kanske bara är att inse att man inte får se henne i år.

Om jag nu inte råkar komma åt ett par biljetter idag, far jag nog iväg till landet ikväll, imorgon skulle nog min kära moster från norrland komma dit och hälsa på. Kan kanske vara roligt att vara där då för att få träffa henne.

Sökandet fortsätter.....

Första semesterdagen

Godmorgon
Jag är uppe tidigt på min första semesterdag, hela helgen gick väl till att slöa och inte göra något alls så idag ska saker göras. Just nu sitter jag på blocket och ser om jag kan hitta några biljetter till Britney Spears konsert till ett hyffsat pris, jag vill ju så gäärna gå.
Snart ska jag börja göra mig iordning för att sedan möta upp K och åka in till stan och leta present till syrrans sambo som fyller år idag. På kvällen ska vi dit och käka middag.

Ha en bra dag ♥

Lördagskväll



Sitter och äter min såkallade middag, sen jag flyttade hemmifrån och inte är hemma och äter så blir det oftas bara te och smörgås till middag. Man har inte alltid så lust eller ork att laga till något.
Men man blir juh mätt på de här också. En annan bra sak som hände när jag flyttade var att jag knappt äter godis längre heller, jag är helt enkelt inte sugen på det längre, det är jättebra!

Ikväll skulle jag igentligen möta upp min syrra och hennes kompis, jag var på väg och gjorde mig i ordningen..Men jag fastnade kvar här i soffan, sen rann energin ur mig. Sorry syrran!
Ska istället sätta på en film som man kan slumra till.

Ha en bra kväll!

Torsdagsmys

Torsdagsmys...En perfekt kväll för lite mys i soffan med en bra film och skå med ships och dippl framför sig. Regninga dagar behövs ibland så man har en riktigt bra anledning till att bara mysa i soffan och inte behöva ha dåligt samvete att man inte gör något ute när det är sommar.

Ha en bra kväll!

1 pass kvar....

Före och efterbilder

Före..Blond



Efter...Svart

onsdag

Godkväll!
Vilket regn det kom idag under förmiddagen. Jag var körandes till jobbet då himlen öppnade sig och man såg inte ett smack...På motorvägen körde man kanppt 30 och hela vägarna var vattenfyllda, helt sjukt mycket vatten kom det.
Strosa runt en stund i mörby centrum innan det var dags att jobba, hittade lite småsaker jag köpte, nu får jag snart skärpa mig med att handla saker..

Nu är det bara två pass kvar, sen SEMESTER. Kroppen min tror jag redan har börjat gå i semesterläge, det känns som man gör jobbet på rutin just nu och bara längtar tills dessa två pass är färdigjobbat...

Nu ska jag se lite inspelat allsång på skansen och äta lite, sen sova

Nattinatti

Födelsedagsfirandet

Min födelsedag har varit jättebra. Hade en lunch med K, sen åkte vi och hämtade min syrra och åkte hem och bakade klart cupcakesen och tårtan..Min kära moster med kusin och man kom och fikade fram mot kvällen och då kom även syrrans sambo. När moster hade åkt så gick vi ner till thai och sushi resturangen och beställde lite mat och gick hem och åt. Nu ligger jag proppmätt framför tv och är jättenöjd av dagen. Lite konstigt kändes de att mamma och pappa inte var här, men dem har juh redan firat mig och snart får jag träffa dem ändå.




Fick många fina presenter också... rosa kakfat, en middag med drinkar, kläder, pajform, ljuslycktor i rosa, ungsform, namnhalsband...


tack alla för fina presenter och gratulationerna, ni gjorde min dag till en bra dag!
Nu ska jag lägga mig åter igen på soffan och njuta av sista timmen på dagen

Nattinatti ♥

22 årsdagen

Godmorgon, imorse var mobilen i full gång med att ta emot fina gratulationssms. Även även så här på datorn. Tack till allihopa för dem.
Idag är det alltså min 22 årsdag, Det kommer lite släktingar och syrran kommer lite senare idag så jag har varit i full gång att baka nu på morgonen och snart ska jag åka iväg till affären och handla tillbehör till tåratan, när den är klar ska jag bara njuta av dagen och min lediga dag..

Grattis till mig idag!

Lång dag

Jag hade inte direkt räknat med att få gå heldag idag på jobbet, jag hade saker jag behövde göra hemma. Städa, torka golven, pyssla och dona. Men vad gör man inte för att få in lite extra pengar. Jag fick helt enkelt ta städningen när jag kom hem så nu är golven våta, allt är dammsugits och torkats av..Nu luktar det rent och gott i lägenehten, skönt då slipper jag göra det imorgon. Nu ska jag gå och lägga mig jag är helt slut i hela kroppen nu så jag längtar bara efter sängen..

Nattinatti

Årets första dopp...

Helgen börjar närma sig sitt slut, nu är det fyra pass kvar och sedan kommer den efterlängtade semestern, jag kan inte längta mer än vad jag gör just nu, jag längtar, längtar, längtar....

I helgen var jag och K på ikea och shoppade lite. Jag hittade lite som jag behövde, mest var de småsaker som man behövde men så hittade jag också mitt sängbord jag har velat köpa ett tag så nu unnade jag mig de. På kvällen hade jag och K gjort iordning en picknickkorg och ger ner till stranden och satte oss på klipporna och åt våran middag i solen och så tog vi årets första bad, usch så kallt men så skönt de var samtidigt.



Idag blev det yttligare lite shopping, en uppläggningsfat, koppar med fint fat till..När jag sedan kom hem har jag stått i köpet halva kvällen och försökt baka lite.. Vissa saker lyckades andra inte, jag ska fortsätta imorgon. Nu ska jag istället sätta mig i soffan äta en väldigt försenad middag och se på film innan det är dags att gå och lägga mig för att återigen upp imorgon bitti och jobba igen..

Hoppas att ni har haft en bra helg!

Födelsedagsmiddag

Gokväll..
MIn eftermiddag har jag spenderat i köket och försökt laga både mat och kaka. Idag kändes de först inte att det var min dag att stå i köket. Jag brände fingret, smeten till kakan blev misslyckad, två gånger, nötterna ramlade ut på golvet, kakao flög ur kartongen när jag öppnade den och låg över halva köket, ungsformen läckte så det var olivolja i ungnen och hela spisen. Men tros en allt detta så blev middagen jättegod och de tyckte min kära familj också. Så jag är inte fullt en katastrof i köket..men nästan kanske. Efter middagen fick jag öppna paket. Vi firarde min födelsedag i förskott, eftersom mamma och pappa har semester nästa vecka och är då på landet.
Men iallafall i mina paket fick jag salt/pepparkar, ungsformar som inte läcker, rosa jacka, knivar, duschkran, och också en radio till bilen som man kan svara i mobilen med utan att släppa händerna från ratten. Och för att jag skulle förstå vad alla sladdar var hade pappa ritat en teckning....


Den fina teckningen satt pappa och ritade på jobbet. Det är jag och mina kära bil... hahha han är knasig.


Och mamma hade gjort ett fint grattiskort..

Tack för fina presenter!

Inte längre misslyckat

Mitt hår är inte längre ett misslyckande, jag är vant mig och nu trivs jag som svarthårig..Sen har jag köpt mig en hårförlängning så nu är jag bara glad :) Men det är klart, kommer alltid att sakna mitt blonda hår, men det går alltid att fixa sen.

första Juli

Shit det är redan första juli idag, nästan halva sommaren har redan gått. Snart har man äntligen lite semester så man kan ut och bara njuta av sommar, sol och ledighet, underbart!
Just nu är jag hemma hos föräldrarna, har sovit här inatt, vi sjöng allsång och löste mord igår så jag orkade inte åka hem efter det...På torsdag kommer dem till mig på middag och firar min födelsedag i förskott...Får bara hoppas att man lyckas med middagen nu då..

Ha en bra dag ♥
RSS 2.0