Torsdag

Vi fick lite sol i några dagar i allafall, då passade jag på att pressa lite i solstolen på landet i två dagar, och nu kan jag säga att det bränns överallt. Men det är värt, eftersom jag har jobbat hela sommaren har jag inte kunnat varit ute de få dagarna solen kikade fram. Men nu är jag iallafall hemma i stan, det var skönt att få komma bort och vila upp sig lite inför skolan som även den började idag.
Känns pina att börja i skolan nu igen, jag känner mig verkligen inte motiverad till att börja igen, men om jag inte börjar nu kommer jag nog aldrig börja igen känns det som. Då är det lika bra att få det överstökat på en gång medan man ändå redan är i farten.
 
Min kära K och jag träffades idag och åkte till kista för jag skulle lämna tillbaka ett tvspel för andra gången som inte fungerade, men det fick jag inte så vi stod där båda två och skrek och gormade på den engelska killen som jobbade där. Jag fick inga pengar tillbaka men fick ett helt nytt spel och nu fungerar det galant. Gud vad arg jag var när vi gick därifrån, jag skakade av att jag var så sur, idiot!
Efter de åt vi lite lunch sen har jag bara slöat på soffan och glott på TV med pappa.

Ha en trevlig helg!

Lördag

Då var dagen kommen, den dagen då det ar dags för K att flytta hem igen till sig. Imorgon kommer mina föräldrar hem från sin fyra veckors semetser och allt ska återgå till de normala igen. Så idag var vi tvungna att städa, städa, städa läenheten så den skulle se lite fin ut iallafall tills dem kommer hem.
Åh det kommer kännas så tomt nu när inte K bor här längre, jag saknar han redan även om vi träffades imorse och ska snart ses igen, hur kommer de då inte bli när det återgå till de normala då vi oftast bara ses på helgerna?
Tack Älskling för att du bodde med mig, de var 4 underbara veckor tillsammans. Jag älskar dig av hela mitt hjärta, du är bäst!

Annars har det inte hänt så mycket, jag jobbar och står i, imorgon är det sista dagen och sedan har jag en vecka ledigt innan det är dags att igen. Så typiskt att man blir ledig en längre period efter att K inte bor här längre. På torsdag börjar även skolan igen, då jag nu har bestämt mig att läsa till undersköterska.

Dags att återgå till städningen!
Ha en trevlig helg

Onsdag

Idag fick jag en ledig dag från jobbet och fick tid att umgås med min älskade K. Trots de jättetråkiga vädret med ösregn och åska tog vi oss in till stan för att se Simpson filmen.För att inte vara ett förtjust i Simpson så tycker jag att den var rätt rolig och hade sina stunder som man fick sig ett skratt, en film att rekomendera faktiskt.

Nu är det bara 3 dagar kvar, inte för jag vill räkna ner, tills K flyttar hem till sig igen. Känns så himla tråkigt, jag njuter verkligen av att han bor här och vill inte att de ska återgå till de normala igen. Det kommer verkligen bli så tomt att få somna och vakna upp ensam och inte ha någon som man kan gå och pussa och krama på när man vill ha lite närhet. Tur nog finns han på nära håll. K, du betyder så otroligt mycket för mig och du har en stor plats i mitt hjärta, jag älskar dig bara mer och mer för varje dag som går. 
 
Nu ska jag krypa upp i soffan och se film
Trevlig kväll!

Söndag

Äntligen vart det en ledig dag från jobbet, börjar känna mig lite sliten efter veckan. Allt man gör just nu är att jobba jobba jobba och när jag äntligen får komma hem är man helt slut i kroppen och vill bara lägga sig i sängen för att få sova. Nu är det bara en vecka kvar på jobbet och sedan börjar skolan åter igen, om jag nu ska börja. Har så svårt att bestämma mig, jag vill men ändå inte. Det kan vara skönt att ha det avklarat, men efter 7 månaders deltidsjobb har man blivit van vid den inkomst man får och eftersom man bor hemma och inte har något att betala så har man en del pengar man kan göra exakt vad med.

Det är även sista veckan som min älskade K bor hos mig också, tänk att han har redan bott här i 3 veckor, och det känns som han flyttade in för bara några dagar sedan. Nu låter jag gammal men tiden bara rinner iväg och ibland känns det som man inte riktigt hänger med. Men det har varit underbart att fått ha honom här så länge och fått vakna upp vid hans sida, det är en bra start på dagen. Så nu ska vi ta vara på vår sista veckan tillsammans, och hitta på saker och mycket mys!

Nu är det snart dags att göra sig redo för att sova, börjar tidigt imorgon
Nattinatt!

RSS 2.0