Glad påsk

Åker mot landet imorgon, för att fira lite påsk med familjen.
Glad påsk till er alla!

Bra start

Härlig start på veckan. Blev utbjuden av min barndomskompis P på middag på fridays, världens godaste mat! och en lång promenad efteråt genom stan :)

Helgen med H

Ännu en riktigt bra helg är över...Även om man har jobbat.
I lördags efter jobbet mötte jag upp H och åkte hem till mig, fixade oss och drack drinkar och åt middag, snackade en massa skit och flummade runt, precis som vi brukar göra hon och jag.
Vid 23 åkte vi in mot stan och mötte upp två av Hs killkompisar och åkte vidare till limerick där vi tänkte hålla till. Men en av oss var för berusade enligt dörrvakten så vi kom inte in. Vi åkte vidare till white room där vi kom in, drack lite drinkar och dansade till dem stängde. Jag som aldrig dansar, dem fick upp mig ändå och jag har nog aldrig haft så roligt, jag kanske kan dansa ändå?! Kul var de iallafall. Vid fem när dem stängde åkte vi vidare på efterfest hos en av killarna som vi var ute med. Han hade precis flyttat in i en studentkorridor så vi kollade läget där pratade lite och sen somnade vi vid åtta ungefär. Det blev tre timmars sömn ungefär innan det var dags att vakna och åka iväg för att jobba kvällspasset, tur att helgen var lugn på jobbet!

som sagt, en riktigt rolig helg med H har jag haft, dock har hon min kamera (som vanligt) så bilder har jag inte.

Nya skor



De senaste inköpet!
underbart sköna skor!
ett par rosa (såklart) och ett par vita!

Nu är våren välkommen, jag är redo

bild

Man ska inte säga så

Igår var mina ord -"äntligen vååååår, nu får vi nog inge mer snö, inge mer bakslag"
Jag skulle ALDRIG ha sagt de. Imorse när jag vaknade, gissa vad.....det SNÖAR!..fy

Det hindrade inte mig in till stan för att träffa A på lunch och lite shopping.

After work

Gårdagen började inge vidare igår. Det började med att man för sov sig, inte mycke men tillräckligt för att stressa sig klar och springa iväg. När jag väl sitter i bilen och rullar ut från min parkeringsplats märker jag hur konstigt bilen går, den händer inte mycke även om jag gasar. Går ur bilen, ja då är det punka på däcket. Snabbt försöka ställa tillbaka bilen i parkeringsrutan och fort springa upp och väcka pappa och fråga om jag får ta deras bil till jobbet. Jag han iallafall i tid och min underbart snälla pappa slutade tidigare från jobbet sedan för att hjälpa mig byta däck och lämna in de trasiga på lagning så att jag hade en bil till helgen. Pappor är bra att ha ibland ;)

På jobbet sedan tyckte vi några att vi var värda en after work. Jag, H och L möttes upp i stan efter jobbet, satte hos först på fridays, drack några drinkar och åt deras gudomligt goda mat. Sen fick vi vidare till caplins och fortsatte kvällen där med drinkar och vin. Det var så mysigt och vi hade så roligt!
Pappa kom sedan och hämtade mig inne i stan och sen var det bara hem och sova för att orka komma upp och jobba tidigt imorse.

tack för en urmysig kväll, de måste vi göra om!



PINK



I sommar blir det pink med underbara Helen!
Biljetterna är bokade och klara.



Ändrade planer

Mina planer sprack. Min fredagkväll hade jag tänkt att fördriva med att måla lite på min tavla, så den blir klar någon dag, baka lite och glo på tv. Istället ringde H och vill dricka drinkar och umgås lite så det blir dem planerna istället. Låter kanske lite roligare än att måla?!
Skönt att komma ut lite bland människor igen efer en vecka instäng och nerbäddad i sängen/soffan.

Mot täby.....
Trevlig helg

Helg

Godmorgon, äntligen fredag idag! det betyder helg och denna helg vill jag göra något roligt eftersom jag var sängliggande hela förra. Nu är jag rastlös och har mycke energi att göra mig av med. Man får se vad helgen har att erbjuda.

Idag har jag också gått med i svenska postkod lotteriet. Jag tycker att det är ett rätt bra lotteri, pengarna går till något bra ändamål och så kan man kanske vinna lite pengar tillbaka. Hur som helst gör man något bra för andra människor, djuren och naturen.

Vårväder

Idag känner jag mig som en människa igen, jag lever. Äntligen början man tillfriska efter dunderförkylningen man åkte på. Idag tog jag mig ut i det otroligt härliga vädret, ut  i solen för att få lite färg på nosen igen. Jag hoppas verkligen att vädret kommer hålla i sig såhär för de är underbart, love it!
Nu är till och med jag trött på vintern och snön nu är det dags för en ny årstid, VÅREN!

Ena sjukdomen....efter den andra

Jupp jag blev sjuk..efter några dagar med ont i halsen..blommade resten av förkylningen ut. Blev hemskickad från jobbet i fredags och sen dess har jag legat i min säng, heela helgen med huvudvärk, halsont, ont öronen, bihålorna, feber, ja jag åkte nog på allt tror jag.
K kom med jättegod soppa till mig idag så jag skulle få något i mig och sen kom pappa och hämtade mig och tyckte jag skulle ligga hemma hos dem, så nu har jag bytt plats från min säng till deras soffa.
Förkylningen går nu äntligen åt rätt håll, men jag känner mig inte direkt hundra än, ingen ork i kroppen alls. Idag orkar jag iallafall sitta upp och göra lite saker, både fredag och lördag har jag så gott som sovit bort helt och hållet. Saken gjorde de inte bättre att det var så himla fint väder ute.

De blir nog att stanna hemma någon dag till så man blir helt frisk så man slipper att åka på något nytt nästa vecka.
Ena veckan magsjuk, andra veckan dunderförkyld, när ska den onda cirkeln brytas? NU!

Sjuk igen?

...Exakt en vecka senare, mår man dåligt igen, räckte det inte med magsjuka? Nu gör halsen förskräckligt ont och den känns svullen och tjock. Ibland råkar man visst ut för allt nästan samtidigt, men det är inte så mycket att göra åt saken.

RSS 2.0