viktokontroll

Efter 5 vecor, stannar nu vågen på - 8 kg
Jag känner mig jätteduktig. Godisätandet är inte borta helt, men ibland måste man få njuta av liets goda också!

Helgen är gjord

Långhelgen på jobbet är gjord. Vi fick faktiskt en väldigt bra helg. Idag har det varit en del att göra men fredag och lördag hade vi det riktigt skönt.
Helgen är över och imorgon börjar en ny vecka!

hörs då!

Träning

Jag känner mig fortfarande taggad med min träning, nu har den flytit in i mitt liv som en vana. Visst vissa dagar skulle man göra vad som helst för att slippa men så är det med allt. Men när man väl är på gymmet eller ute och går är det så skönt och en befriande känsla, det är skönt att få ut lite energi och svettas lite, man mår så otroligt mycke bättre och det bästa är..Jag kommer i mina byxor nu!..jippi! ÄNTLIGEN. detta gör mig ännu mer taggat till att träna på lite hårdare och äta lite nyttigare.
Igår när jag var på gymmet fick jag ett träningsupplägg av våran instruktör. Idag var det dags att testa övningarna och nu kan jag säga att jag är rätt mör i kroppens ALLA delar. Bara att köra vidare med de också!

Viktkontroll

Efter nu fyra veckors träning med lite sundare matvanor stannar vågen nu på - 7 kg..Hurra för mig!

Måndag

Helgen är över och det är återigen tillbaka till jobbet.Skönt att det bara är för två dagar sen är jag ledig och jobbar inte förens till helgen igen, så är det.

Igår när jag var hemma hos mamma och pappa fick jag ut pappa på en powerwalk. De senaste gångerna jag har gått ut och försökt få med honom har han bara kommit med en massa undanflykter men igår var de slut på dem, va roligt att promenera med han! de måste vi göra om

Nu ska jag äta klart min smörgås och sen i säng

Nattinatti

Städardag

Idag har jag varit i full gång hela dagen..Upp tidigt imorse för att jobba, träna och direkt när jag kom innanför dörren började städning hemma, en riktigt sådan. Damma, våttorka, rengöra spis/ugn, torka köksluckorna, skura badrummet, toaletten. Fortsätta in i vardagsrummet, dammtorka, renbädda sängen, rensa hatthyllan och skohyllan. Och slutligen dammsuga och torka golven. Nu glänser de här hemma och en ren doft finns i alla rummen. Dags att göra mig ren, hoppade in i varmt skönt skummbad, raka benen, lägga hårinpackning. Sen var de bara upp och börja laga mat. Idag ska jag lyxa till de med lax, rotfrukter och tzatsiki, de tycker jag att jag är värd efter denna dag!

Nu middag och mys i soffan innan de är dags att sova!
Nattinatti

Minne av Musse



Idag var min syster tvungen att fatta ett jobbigt beslut, att avliva våran katt.
Han har funnits där hela våran uppväxt!
18 år blev Musse

Hoppas att har de bra nu i himlen!

Gröna lund igen



Idag har vi haft en härlig dag på gröna lund, K, jag, min käraste syster och hennes sambo.. Vi åkte mycke, skrattade massor, åt sockervadd och hade de mysigt, en riktig toppendag blev de. Kom hem med massa daim närmare bestämt 3 kg jag vann.

Dagen var jättebra, nu är jag helt slut efter knappt någon sömn inatt!

nattinatti♥

Träningshumöret

Det här med att träna går verkligen upp och ner.Ibland har man  ha värsta träningshumöret men lika snabbt kan de försvinna igen..Det handlar nog mest om att komma ut om man nu tränar ute i naturen eller ta sig till gymmet, när man väl har kommit dit så går de rätt smidigt och så blir man jätte stolt över sig själv att man gjorde de. Mitt träningshumör ligger på botten just nu, jag gör de men det är efter att jag har tvingat mig ut eller tänker på k´s peppande ord jag får höra, hon ligger alltid i bakhuvudet när lusten inte är på topp. Tack till henne!

Dagens träning: 50 min powerwalk

efterlyser en pälsjacka!!! hjälp



Söker efter dessa skönheter.
Såldes förra året på en sida som hette pinkywebshop.se
men som nu inte längre verkar finnas...

vet någon vart man kan hitta dessa jackor idag eller åtminstone något liknade?

Avril Lavigne


Efter jobbet idag åkte jag och L till Täby centrum och glodde lite i affärer. Hon var ute efter ett par skor och en pälsjacka och jag var ute efter Avril lavigne perfymen jag såg reklam om i veckorevyn. Luktade jättegott så då var de ju bara att slå till på den och visst är flaskan fin också?

Just nu är jag så himlans trött att jag knappt orka hålla ögonen öppna eller komma på så mycket mer at skriva, jag tror att det blir att gå till sängs tidigt ikväll!

Nattinatti ♥

Rosa stekpanna



Denna otroligt fina stekpanna sprang jag på igår..
det var ett självklart köp för mig!

Viktkontroll

Efter två veckors träning och nyttigt tänkade och bort med de mesta av godiset resulterar de i - 4 kg
Det är bara kämpa vidare!

Dagens träning: 50 min Powerwalk

Back in town

Kom hem idag efter en skön helg på landet.
Tänk om man skulle bosätta sig på landet. Skaffa sig ett stort hus så man kunde skaffa en massa djur att sköta och ta hand om. Det skulle kanske vara något?! Jag vet inte, jag tror man tröttnar rätt fort kanske att sitta ute i skogen, men att åka ut på landet och bara vara ett par dagar är underbart! Man gör inte så mycket, sitter i solen, strosar i skogen och plockar svamp och blåbar, latar sig på soffa, läsa skvallertidningar.
Imorgon börjar jag jobba igen efter ett par dagars ledighet, först är det sjukgymnast som gäller och sedan skynda sig iväg till jobbet och hoppas att axeln inte gör för ont, men lite bättre har den blivit.

Dags att sova
Nattinatti

Uppdatering från landet

Sitter på landet, vi har tydligen skaffat internet här så medan mamma och pappa tar hand om deras gäster, passar jag på att titta runt lite här. Det som är skönt med landet var att man inte hade tillgång till data eller internet man kom liksom bort från sin vardag man har hemma lite. Men ibland och framförallt nu är det rätt skönt att ha de lite som sysselsättning.

Igår var jag och mamma inne i stan och kollade runt lite. Köpte mig en vit, jättefin vinterjacka. Nu vill jag ha höst, kyla och tillslut vill jag ha mängder av snö. Hittade även en fin bänk som jag ska hem och mäta sedan för att se om den får plats i min hall där hemma, sittbänk med förvaring. Jag hoppas att den får plats för den var så himla fin. När pappa sedan kom på kvällen meckade vi vidare på min bil (eller pappa gjorde jag satt brevid och gjorde honom sällskap) Vi bytte ut den trasiga AC mot en hel och imorgon sk vi åka och fylla upp den och hoppas att den funkar nu så man slipper svettas ihjäl i bilen efter att den har stått i solen hela dagen.

Ha en bra helg!
Är tillbaka till stan imorgon

sjukskriven igen

Sjukskriven veckan ut.. Känns som man råkar ut för de mesta just nu. Denna gång är det en axel som är inflammerad och värker. Det blir till att knapra medicin och gå på sjukgymnast nu.
Igår hade vi på jobbet fest för våran chef som hade fyllt år i somras. Det blev god mat och många, många glas vin, mycket skratt och vi hade de riktigt trevligt!
Kul att göra något utanför jobbet ibland också!

Idag åker vi iväg till landet mamma, jag och Lucas.
Kommer hem på söndag
trevlig helg!
RSS 2.0