Struligheter

Just nu känns det som inget vår väg. Mycket strul och sorgsenheter har hänt den senaste veckan. Strul med Thailand, vi bokade av och nu väntar vi om vårat sjukintyg godkänns för att våra pengar tillbaka. Strul med vår nya gensamma lägenhet, vi har fått den men nu är de andra problem som står oss emellan vårat drömboende. Mycket att göra med våra varsinna lägenheter som ska göras iordning och läggas ut för visning och försäljning. Sorgsenheter för att vi miste något vi hade skapat, något som var vårt, något som vi hade sett fram emot och längtade efter.
Men vi har varandra fortfarande och allt som inte dödar oss gör oss bara starka tillsammans. Vår kärlek blir bara starka för varje dag och vi kommer gå igenom svårgheter ihop och komma ut lyckligare än någonsin!
du och jag ♥ Älskar dig

Gårdagens visningar

Igår var vi på tre lägenhetsvisningar, i tre olika smaker och inredning. Alla var fina men vi fastnade verkligen för en. Som jag skrev tidigare, man ska inte ta första bästa men man blir jäkligt sugen när man hittar nåfon som faller en i smaken. Samtidigt är det mycket att tänka på, mycket praktiskt, hade de bara varit han och jag som skulle flytta ihop kunde vi vara lite mer öppna men nu är det inte så, vi har juh snart någon annan att tänka på också.
Vi beslöt oss ändå för att avvakta och göra iordning Martins lägenhet först så vi kan få ut den på visning och han flyttar in hos mig så länge. Men jakten fortsätter ändå efter en större, gemensamt boende.

Lägenhetsvisning

Mycket har hänt denna vecka, glada nyheter!
Idag ska jag och M bege oss ut och gå på lägenhetsvisningar på ön.
Vi sa från början att vi skulle kolla på flera lägeneheter och inte ta första bästa. Igår när vi satt och kollade runt hittade vi en sån himla fin som vi båda verkligen älskar. Martin är som jag, har svårt att hålla sig när man hittar något man gillar. Då vill man ha det på en gång och inte fortsätta att kolla runt.
Vi har inte särskilt bråttom att hitta lägenhet heller, men någongång måste man börja och idag gäller de. Ska bli hur kul som helst!

Ha en bra söndag!
kram

Thailand är bokad

Handen har fortfarande stygnen kvar, dem har nu suttit där i två veckor, shit va tiden går fort. Dem kommer få sitta kvar ett tag till. De läker rätt bra men de gör fortfarande ont och är lite irriterat. Jag jobbar iallafall. Nu är jag istället förkyld och de var tur att jag är långledig nu så att jag kan vila upp och slippa sjukskriva mig igen.
Helgen spenderar jag på landet!

Juste i måndags beställde jag och Martin vår resa till Thailand, faaan va nice, 166 dagar kvar tills vi åker, gissa om jag längtar. tillbringa 25 dagar i ett vackert och varmt land med världens underbaraste människa! love it
RSS 2.0