Lördag- Ibland är det bråttom...

Hej och god lördagkväll
Jag är nästaN lika trött idag som jag var igår. Även om jag somna innan klockan slog tio igår var jag juh ändå  uppe tidigt imorse för jobbets skull. Sen jag började på jobbet har vi aldrig haft så mycket att göra som vi har haft idag. Idag tog jag hand om akuten (som alltid) morgonen var lugn men sen droppade folk in en efter en runt lunchtid.  Jag kan inte alltid förstå folk som söker akut hjälp, för flytningar, mensvärk? Ibland kommer de även mitt i natten, varför kan man åtminstone inte vänta till dagen. Flytningar är det vanligaste man kan ha som kvinna och varför söka hjälp för något som är så vanligt mitt i natten? Och mensvärk har väl också alla kvinnor? Jaja dem människorna gör oss iallafall sysselsatta och får vår tid att gå. Vid halv tre lämnade jag akuten för att fika med mina cupcakes, (som blev en hit bland personalen) innan det var dags att äntligen gå hem för dagen. Imorgon är jag iallafall ledig, härligt! Ska njuta med en lång och härlig sovmorgon brevid min K och sen får vi vad söndagen har att erbjuda..

Nattinatti

Fredag - En tidigt fredagskväll

Gokväll
Nu är jag helt slut. Skulle jag lägga mig mer eller sätta mig lite bekvämt skulle jag somna på en gång, så trött är jag. Det kommer bli en tidig fredagkväll för min del. Har haft saker att göra hela dagen idag känns det som. Började med att gå upp tidigt för att gå tillbaka till jobbet efter två dagars ledighet. Efter jobbet mötte jag upp K så handlade vi lite och gick hem hit en stund innan han skulle hem. Jag ställde mig då och lagade mat till mig själv och sedan satt jag igång att baka. Tänkte att jag skulle göra cupcakes igen och ta med mig till jobbet. Imorgon slutar min bästa kollega på jobbet, känns skittråkigt hon är den jag verkligen gillar bäst och är så himla skön, en 67 åring kvinna. Kommer verkligen sakna henne. Men för att visa det och att jag uppskattade hennes hjälp där ville jag göra något för henne och vad passar inte då bäst än min och mammas cupcakes till en kvinna som är galen är godsaker?!
Måste erkänna att det var roligare att baka och kladda med cupcakes med mamma än att stå där ensam, så nästa gång måste hon eller iallafall någon annan vara med.

Nu ska jag göra en kopp varm choklad med marshmellows i och krypa ner i sängen, glo lite på tv innan det är dags för att gå och sova.

Nattinatti
Ha en trevlig helg

Torsdag - Dagens shopping

På dagens planering var det shopping som var bestämt. Jag, mamma och hennes värninna åkte iväg strax efter halv tio imorse till Stinsens köpcentrum och shoppade loss lite. Vi alla kom hem med ett par påsar var, en lyckad shopping. Jag hittade de mesta jag ville ha (och lite till, som vanligt) Jag hittade mina baströjor jag ville ha, en mörkgrå och en vit, en långärmad tunn tröja, en tröja med "inbyggt "skjorta i, en lång stickad tröja och en jättefin jacka. So mjag igentligen inte behövde ha med tanke på att jag förra veckan köpte en jacka. Men jag skyller på att det är olika jackor som man har vid helt olika tillfällen och det är faktiskt sant. Innan vi åkte hem köpte vi med oss goda räkmackor hem och åt lunch här hemma och blev även en cupcakes som var kvar från igår. Det var en jättetrevlig och mysig dag i shoppingcentrum och det var roligt att mammas vän ville följa med och hålla oss sällskap.


Tack för en trevlig dag!


Fina jackan, med en stor mysig krage
från Gina tricot


Tröjorna jag kom hem med (utan den stickade långa)

Torsdag - Shoppingdag

Godmorgon
Idag är jag uppe tidigt, dels för att jag vaknade av att dem klipper gräset utanför huset andra dagen i rad och för att jag ändå känner mig rätt utvilad och laddad för att shoppa med mamma och hennes värninna idag. Ska bli roligt, jag är ute efter ett par saker i affärerna också bland annat en grå kort kjol, baströjor i grått och vitt, nya leggings och någon mysig stickad tröja skulle inte vara helt fel heller. Får hoppas att man kommer hem med något.

Nu är det dags att göra sig iordning, snart dags att ge sig av.
Ha en bra dag

Onsdag - Cupcakes

Hallå!
Dagens planer var att jag och mamma skulle iväg och shoppa lite grejer så att vi kunde göra fina cupcakes. Väcktes kl nio och en halvtimme senare var vi redan påväg. Vi hitta det vi villa (och lite till). Det blev en muffinsform, två olika färger på karamellfärgen och tre olika strösselsorter. Innan vi började baka mötte jag upp K så bjöd han på lunch innan det var dags att ta sig hem och börja baka med mamma. Muffinsformen var super, dem blev höga och fina. När dem väl hade börjat svalna lite var det äntligen börja kleta med glasyren. Vi blanda och höll på och fick lite olika färger på glasyren och dekorerade sedan fint med vårt strössel som också de var i flera olika färger. Som min syster sa; en riktigt färgpalett och det är så sant så. Vi har ännu inte smakat på våra färglada cupcakes, men jag är säker på att dem är supergoda!


Cupcakes!

Uppdatering: Dem var hur goda som helst, jag rekomenderat att köpa bakboken från Leila. I den finns många härliga recept att testa.

Tisdag - En bra dag idag!

Gokväll
Det är roligt att se att jag har mina få läsare som är inne dagligen. Roligt att någon läser det amn skriver även om jag skriver för min egen skull. Eller skulle man göra det så skulle man juh kunna skriva på det gamla hedliga sättet, dagbok, med papper och penna. Så man ljuger igentligen lite när man säger att man skriver för sin egen skull för man vill juh ändå att folk ska läsa.
Idag har jag iallafall jobbat, vi hade en del att göra idag. Nu när hela avdelningen är öppen igen och allt har återgått till de "normala"..äntligen säger jag, äntligen finns det saker att göra, tiden flyger iväg och man gör vettiga saker. Jag gör äntligen det jag är där för, hjälpa människor och finnas där som stöd för dem. Ja jag älskar mitt jobb. Efter jobbet mötte jag upp en trevlig tjej som köpte mina omvårdnadsböcker, strax därefter ringde en annan och ville ha min ena mattebok så jag har gjort lite affärer idag och tjänat lite slantar + att det är löning idag, ja dagen har varit bra. Nu är jag iallafall ledig i två dagar från jobbet så imorgon ska jag och mamma åka och handla muffinsformar och tillbehör så ska jag baka fina muffins. På torsdag blir det shopping med mamma och hennes värninna, Jag längtar, det ska bli roligt att shoppa. Hade hoppas att få träffa K lite också, men nu jobbar juh han för fullt så jag får nog snällt hålla mig till helgen.

Hoppas att ni har haft en bra dag
Nattinatti

Måndag - Saknar honom

Godmorgon
Usch idag  är det slut på semester, dags att återgå till jobbet igen och jag kan lätt säga såhär JAG VILL INTE!!! Det har varit så jätteskönt att få vara ledig, sova hur länge man vill, göra vad man vill, vara uppe hur länge man vill och inte ha några måsten eller krav på sig. Men det är inte mycket att göra åt än att snällt gå tillbaka igen, förhoppningsvis blir det bättre när man väl kommer dit men just nu har jag ångest.
Annars saknar jag K här hos mig, det var tomt igår när man skulle sova, det var ingen som höll om en och det var ingen jag kunde hålla om själv. Ensamt och tomt att vakna upp även i en tom säng. Ja jag saknar att inte ha honom runt omkring mig nu. Jag saknar hans närhet. Jag kommer sakna att inte kunna träffa honom varje dag. Jag kommer sakna allt.

Nu är det dags att börja göra sig ordning inför jobbet.
Ha en bra, solig dag!

K, ringer dig ikväll, älskar dig och som du säkert redan har läst ovan också så saknar jag dig enormt!



Uppdatering : Min dag gick snabbt, det var inte så farligt att komma tillbaka till jobbet. Alla var så trevliga och tyckte synd om mig att jag hade fått sånt dåligt väder på mi nsemester. Nu är jag iallafall därimot jättetrött och ska sova vilken minut som helst. Upp tidigt imorgon.

Nattinatti

Lördag - Sambolivet är över..

Gokväll
Har varit dålig på att uppdater, igen. Men jag har en bra anledning, jag har tagit vara på den sista tiden jag har med K. Igår flyttade vi över hans saker hem till sig igen och imorgon kommer mina föräldrar hem, allt kommer återgå till det normala igen och jag kommer inte längre somna eller vakna vid Ks sida varje dag, inte heller göra middag ihop varje dag. Eller ha det mysiga kvällsstunderna ihop varje dag framför tv. Tycker det känns skittråkigt rätt ut sagt. Som jag har sagt tidigare så hoppas jag inom en snar framtid att vi en dag flyttar ihop.Men känns ändå skönt att få hem sin familj igen, för man saknar juh ändå dem också. Sen så slipper man laga mat, diska och städa, hehe anledningen till att man inte flyttar.

Tack K för att du bodde hos mig. Det är alltid lika mysigt. Du och jag är ett bra team med att sköta hushållssyslorna.
Älskar dig av hela mitt hjärta, du betyder så otroligt mycket för mig

HELSINGFORSKRYSSNINGEN i bilder

HELSINGFORSKRYSSNING MED ÄLSKLING
VÅRT FIRANDE AV 5 ÅR TILLSAMMANS

ÄLSKAR DIG HJÄRTAT






Jag vid vattnet


Min fina rosa drink


Älskling på soldeck


Indiska temat: magdans


Älskar dig K

Mer bilder kommer upp sen

Onsdag - Hem från Finland

Hem ljuva hem!

Nu är vi hemma i Sverige, stockholm igen efter våran kryssning. Vi har haft det underbart. Mycket skratt, mysiga stunder och ätit gott och haft det allmänt bra som man har i Ks sällskap.
Resan började med att vi åkte från frihamnen kl 17.00 och letade upp våran hytt som var mycket fräschare än båten till Riga vi åkte förra året. Vi lämnade av vårt väskor och gick upp för att se när båten lämnade hamnen. Sen satt vi där uppe på deck ett tag och tittade på den fina utsikten. När vi blev hungriga gick vi ner och hittade en mysig resturang, dock väldigt dyr, men hur ofta åker man båt? Vi tyckte iallafall att vi kunde lyxa till oss med en god mat och den var verkligen hur god som helst. Vi nästan rullade därifrån av att vi var så mätta. Samma dag som vi åkte började även båten med ett indiskt tema och hade lite shower och dans vi gick och kollade lite på innan vi gick upp i hytten för att sova.

Vi klev upp strax innan vi vi nådde hamnen i Finland, Helsingfors. Precis när vi hade gått av öppnade sig himlen och vi fick en störtskur över oss. Tur som hade gick det snabbt över och vi fortsatte att vandra runt i Helsingfors stad. Vi hittade snabbt upp en donken och åt lunch sedan vandrade vi vidare i ca 45 min tills vi kom till Sealife där vi gick runt och glodde lite. Där vi också blev lite besvikna det var inte så mycket att titta på, förutom hajarna annars var det dyrt för det lilla som fanns. När vi var klara där började vi sakta promenera tillbaka mot båten.
När K och jag är ute och far händer alltid något negativt. I Riga var hytten skit, otrevlig personal. I Paris blev vi lurade till ett sunkigt hotell på en bakgata, inte alls som de visade på bilderna i resekatalogen. Allt började bra med denna resa till Hlesingfors och vi trodde de skulle hålla men nej. När vi på båten ser vi att våran hyttdörr står öppen. När vi kliver in är alla våra saker borta, förutom våran resväska som vi hade ställt in i ett skåp. Vi blir alldeles paffa och går ner till informationen och säger att våra grejer är bortstädade. Han hjälper oss snallt och riinger upp till våran hytt senare och säger att en av ständarna trodde vi hade åkt klart på resan och katstat våra saker. KASTAT min sjal,helsoansalvan,  tandborste, tandkräm, allt godis vi hade köpt i taxfreen. Ja rubbet var borta. Vi fick köpa nytt godis och nya tandborstar och tandkram och fick sedan pengarna tillbaka. Men min sjal och salva fick vi inget för. Som plåster på såret fick vi en varsin drinkbiljett. Och vi blev  rätt så nöjda igen.
Kvällen blev lugn med en enkel middag, tittade på solnedgången på deck och drack våra drinkar som vi fick gratis. Sen la vi oss tidigt, vi båda var helt slut efter dagen.

Idag gick vi upp tidigt för att hinna äta frukost och se Stockholms skärgård på sundeck. Det var riktigt mysigt sen var det bara att gå tillbaka i hytten plocka iordning våra saker och sedan var vi i land och nu är vi hemma.

K, tack för resan, har varit helmysigt. Jag älskar dig

(bilder kommer upp snart)

Måndag - Finland här kommer vi!!

Parmiddagen igår var trevlig, blev lite strul i början med förserning men til lslut blev allt bra och det var kul och mysigt. S nya kille godkände vi, han var riktigt trevlig och verkar bra för min vän, hon är lycklig och det syntes.

Idag åker vi på kryssning jag och K, Hej Finland här kommer vi..haha. Det kunde juh ha varit finare väder men det är inte så mycket att göra åt saken utan det är bara att ta med sig jacka och extra kläder ifall vi blir våta.

Hörs på Onsdag då vi kommer hem

Tack och hej!

Söndag - Parmiddag

Godmorgon...
Ja jag är nästan nyss vaknat, vi la oss rätt sent igår och stälde klockan så den ringde tre inatt då vi drog oss upp ur den sköna sängen och tittade på handbollsmatchen. Tur att dem vann då gick man inte upp i onödan. Under morgonen sen har jag läst ut min bok, Emma, Mias dotter. En bok jag varmt kan rekomendera till er som gillar att läsa böcker som är verklighetsbaserad, dock måste ni nog då läsa gömda, asyl och mias hemligheter innan ni kan börja på denna. Men jag tror att den flesta har läst åtminstone de två första böckerna som är skriva av Liza Marklund. Efter att jag läst ut boken, deppade jag i ett par minuter för att ja, den är slut och nu står jag utan något att läsa igen (Är kräsen i bokvärden) Då gick jag istället upp och stekte lite pannkakor till frukost åt mig själv, så nu är jag glad igen.

Tittar man ut idag, känns det som sommaren verkligen är borta. Jag ser det mer som höst nu, sommaren är över. Jag funderar på om jag ska orka ta mig ut i det här skitvädre och åka och köpa mina stövlar som jag funnit. Det känns som det är dags att ställa in ballerinorna och ta fram stövlarna nu. Sen har jag också något snyggt att ha på mig ikväll. Ikväll ska vi på parmiddag. Min bästa vän S har hittat sig en ny man, och idag ska han gokännas eller icke godkännas. Det blir en rätt lugn och tidigt kväll. Imorgon åker jag och K iväg på kryssning och då vill vi vara utvilade och redo. Och för den delen tror jag inte det gör något för dem heller, ett nyförälskat par vill väl vara ensamma när mörkret faller...hehe

Ha en bra dag i regnet

Fredagnatt - Nya tatueringen..på plats

Gokväll och nästan godnatt för min del.
Idag är jag hur trött som helst så snart blir det nog dags för mi ndel att sova. Igår åkte jag och K up ptill Norrtälje till landet hos mina föräldrar. Vi fikade lite och sedan åkte vi in til lstan och shoppade lite. Hittade en höstjacka, en så fin jacka för ett kanonpris. Tänkte att jag skulle visa den men att fota den nu när det är mörkt får jag inte den härliga färgen att stämma. Efter shoppingrundan var det dags, min andra tatuering skulle göras. Vi kom dit, han ritade upp den och så var det dags, Eftersom jag skulle ha den i ryggslutet var juh tvungen att dra ner min kjol och mina leggings, ja halva rumpan visades. Var lite småjobbigt men han är juh van tänkte jag och brydde mig inte så mycket mer om det. Efter ett tag kliver två killar in (tatuerarens kompisar) i studion och raka vägen in där i rummet där vi var och ställde sig och glodde en stund. Där sitter jag och visar rumpan, något pinsamnt var det och lite oproffisgt av honom att låta sina kompisar gå in. Jaja jag bjöd på det, kommer inte direkt se dem igen så, skitsamma. Är iallafall helnöjd med resultatet och det är min vän C som har ritat skissen åt mig, så hennes verk sitter på min kropp. Tack! Tatueringen tog iallafall nästan två timmar. Jag hade med mig mamma och K som satt utanför och väntade på mig, och mitt under väntadet börjar det ösregna, tyckte synd om dem, måste ha frysit. När den äntligen var klar åkte vi tillbaka ut till landet där pappa hade gjort iordningen en jättegod middag till oss, grillat! Vi åt, och tittade på tv resten av kvällen som återstod och sedan gick vi och la oss ganska tidigt.

Innan vi åkte hem från landet idag, tog vi en match i kubb, sakna landet, Tycker om att vara där ute, tycker det är synd att inte K gör det lika mycket som jag så vi kunde vara där längre. Men jag är glad att han följer med ut ibland för min skull, det betyder mycket.


  
Min nya  - Körsbärsblomman
Tack C

Tisdag - Tråk blogg

Sakta men säkert börjar värmen komma tillbaka igen, äntligen. Det är andra dagen på min semester och jag vill ha värme och sol. Idag vaknade jag tidigt, gick upp och åt frukost och sedan cyklade jag iväg ner till skolan för att sätta upp lappar om att jag ska sälja mina undersköterskeböcker (är du i behov av sådana böcker, skicka en kommentar) Hoppas jag får dem sålt snabbt och enkelt så jag slipper ha dem här hemma länge till. Efter det tog jag en snabbis till vårt lilla centrum och kollade lite i affärerna. Dock fanns det inget roligt, men jag sparar mina pengar  till torsdag då jag ska göra min tatuering och sen kolla i en superrolig klädersaffär som finns i norrtälje. Där kan man spendera många hundralappar på fina men billiga kläder, det är perfekt tycker jag.

Ja som ni märker skriver jag inte direkt något intressant idag. Har inte hänt så mycket än, därav inte något kul att skriva här, så jag tackar för mig idag och lägger upp lite bilder på tatueringen på fredag.

Have a nice day!

Lördagnatt - Sambolivet

Vi har nu testat på sambolivet i en vecka. Jag älskar det, att ha honom runt omkring mig, hans saker utspritt i lägenheten får mig att hoppas att en dag kommer vi leva så på heltid inte bara några veckor på sommaren. Jag trivs att somna i hans famn och vakna upp tillsammans. Jag trivs med att få göra middag tillsammans med honom, att vi hjälps åt i köket och att vi har våra uppgifter inom olika områden. Jag kan bli galen på han när han bara ställer disken eller inte torkar av bänken när man har spilt. Men samtidigt gör det inget för han gör så mycket annat.

Jag trivs också med att även om vi bor ihop  under en sån kort tid så kan vi fortfarande göra våra egna saker. Han gör sitt och jag gör mitt men man känner fortfarande av hans trygghet. Vi avbryter våra saker då och då för att gå och kolla vad den andre gör, ge en snabb puss och sedan återgå till de man höll på med. Jag älskar hans sett att bry sig och hans sett att ta hand om mig. Jag älskar hela han och vi lär hos mycket av våra sommarveckor hur det är att leva sambolivet, det är inte alltid lätt, men det är underbart och jag trivs med det.  Nej jag älskar det!



En dag vill jag leva sabolivet med dig på riktigt

Lördag - Handboll mitt i natten

Godmorgon
Vi eller iallafall jag vaknade för kanske en timme sen bara. Inatt blev det inte särskilt mycket sömn. Vi gick och la oss rätt sen och klockan ringde sedan 04.40 då vi skulle upp och titta på Sverigedammattchen i handboll. Efter den var slut gick vi och la oss igen och nu sitter vi och gör upp dagens planer. Idag mår jag iallafall bättre, har bara fått i mig lite fil men känns inte konstigt i magen som det gjorde igår. Det går framåt. Imorgon ska jag iallafall in och jobba mitt sista pass innan det är dags att gå på semester, härligt!

Dags att göra sig iordning inför dagen, idag är det också sol!

Fredag - 080808

Regn, regn och åter regn. Kan det aldrig ta slut? hur mycket vatten finns det igentligen där uppe? Det kan få regna fram till söndag kväll men när jag vaknar upp på måndag morgon och inser att min semester precis har startat vill jag titta ut och se solen skina och att det är varmt igen. Idag blev det iallafall inge jobb för min del, vaknade upp inatt och mådde så fruktansvärt illa och tillbringade en längre tid i badrummet, magsjuk, whoho. Det var bara att ringa sig sjuk idag så två extra dagar ledigt men vad gör det när man ändå inte känner sig bra? Ska iallafall försöka jobba på söndag då borde jag må bättre.

Idag är det 080808 idag börjar OS och så ska det juh tydligen vara någon slags festival runt om i stockholm med vattenkrig? Undrar vem som får dessa ideer att anordna ett vattenkrig i gamla stan? Jajaj måste väl erkänna att det är väl lite roligt och lite annorlunda. Min kära syster är med och deltar i det, får höra detaljerna från henne sen. Själv ska jag bara ligga i sängen idag, glo på OS invigningen och läsa min bok. Av en stor förtjusning hittade jag av en slump igår att en uppföljning av miaböckerna (gömda, asyl, mias hemligheter) har kommit ut. Så jag drog med mig K till centrum för att skaffa mig boken. Men innan jag börjar med den, måste jag uppdatera mig lite om den senaste för att komma ihåg hur den slutar. Dem är verkligen mina älsklingsböcker och när man väl har börjat, ja då går det inte heller att sluta.

Dags för läsning!
Ha en bra 080808 dag!

Torsdag - Rustafeber

Godmorgon!
Idag sov jag länge, tycker att det kan förstöra hela dagen men idag gör det inte så mycket. Tråkigt väder idag igen, det bara regnar, regnar och regnar. Vart tog vår sommar väder? Visst jag börjar längta efter höst och vintern men bara vintern om det kommer en stor mängd snö. Men iallafall, mina planer för idag...jag har inga..none. Igår träffade jag iallafall min kära syster och vi åkte till rusta och glodde lite. Ja vi är inte lika fina som er andra storbloggare vi kan faktiskt gå in i budgetaffärer utan att skämmas för det. Syrran köpte iallafall en parkbänk som hon skulle pryda sin ballkong. Jag själv hittade bestick jag köpte för att fylla ut min "flyttahemmifrånlåda" helaballa, med rosa skaft. Hittade även ett guldfat som också kommer hamna i lådan.

Dags att komma på nya planer för dagen, här kan man juh inte sitta hela dagen, något måste göras!



Är det någon som är bra på att fixa design på bloggen, min ser juh heltråkigt och opersonlig ut. Kan inte sån men jag hoppas att någon kanske ser mitt desperata inlägg som vill hälpa mig att snygga upp min blogg lite.

Tisdag- Bio, Allsång, Mord

Vi kom hem bara för en liten stund sedan. Idag spenderade vi den regninga dagen i kista galleria med att gå på bio och se Narnia som var en helt okej film. Men jag måste medge att ettan är klart mycket bättre. Innan bion var det tänkt att vi skulle shoppa lite, det han vi tyvärr inte med. Det var extremt lång kö på bion så det hann vi inte med. Tur det då sparade jag några kronor.  Nu håller vi på att lagga middag innan det är dags för att bänka sig framför tv och ha en traditionell tisdagskväll med först lite allsång på skansen och sedan lösa morden i midsomer. Det gör jag och min familj varje tisdag, nu har dem farit till landet så ikväll får jag sjunga och lösa mord ensam, K är inte direkt förtjust i att delta.

Ha en bra kväll!!

Måndag - Regnoväder

Tittar man ut genom fönstet är det grått. Ett gråttsvart molntäcka som har lagt sig över stan som ger ifrån sig en stor mägnd regn. Visst är det mysigt med regn det ger juh en bra anledning till att få krypa upp i soffan, med en stor godispåse, en kopp te och läsa en bok eller se på film. Just nu tackar jag inte direkt nej till det. Idag är min kropp trött, var helt slut på jobbet idag så blev hemskickad för att vil upp mig lite. Har varit mycket jobb under de senaste veckorna nu och det kanske inte är så konstigt att kroppen och framförallt huvudet börjar säga ifrån någon gång. Nu är jag iallafall ledig fram till fredag, jobbar helgen och sen går jag på semester i två härliga veckor, hur underbart som helst. Men det verkar juh tyvärr så att det fina vädret har gett sig av för ett tag nu, det är väl som min vanliga tur. Jobbar när det är som varmast och ledig när det är skitväder. Det är som förr. Årets varmaste dag eller när den första snön kom då var jag alltid sjuk när man blev frisk, gissa vad? Då var det dåligt väder igen eller så var snön nästan borta.

Men iallafall nu bor K här, han kom i fredags med sina grejer, packade upp och drog sedan iväg till tullinge och hade sin killgrillfest medan jag jobbade så det blev inte mycket sett av varandra förens igår. Då åkte vi och hyrde film och myste resten av kvällen. Imorgon är våra planer att åka in till stan och gå på bio. Vi ska se Narnia, lite sent kanske med tanke på att när det är stora filmer så är vi alltid och ser dem på premiärsveckan. Nu har den gått på bio i över en månad och ja nu går den i de mindre salongerna. Men det duger för oss, lite folk och det gillar vi!

Ha en mysig kväll!

Tack C för den fina skissen, jag älskade verkligen den och har nu bokat tid för att göra tatueringen nästa torsdag, står i tjänst till tack!

Fredag - K flyttar in

Nu var det ett tag sedan jag skrev sist. Idag fluttade K in hos mig för tre veckors tid samtidigt som mamma, pappa och Lucas hade bråttom iväg till landet och deraas efterlänktade semester. Det ska bli jättemysigt att få bo med K under dessa veckor, att somna och vakna vid hans sida, härligt! Samtidigt kommer jag sakna min familj, kalla mig fånig kanske, men jag gillar min familj och tycker det är kul att umgås med dem. Men det blir nog en vända för oss till landet, dels för att hälsa på, vara hundvakt och så ska jag göra min andra tatuering. Det är min plan för sommaren, sen kommer det säkert annat trevlig jag och K ska göra.

För en lite stund sedan åkte K iväg till en grillfest ute i Tullinge med alla sina spelkompisar från wow.Han stack härifrån med två spritpåsar, kul att åka och hämta honom iväg,haha.Njedå, tror han tar det rätt lugnt ändå, han är inte direkt den typen som super ner sig.. Mina planer för kvällen är ännu inte spikade vi får se vad som väntas. Väntas just nu på en vän som har ritat min tatuering så jag får se den, är grymt nyfiken. Får se om hon hör av sig idag.

Ha en trevlig kväll där ute och ha en trevlig helg
kram
RSS 2.0