Söndag - Veckan som gått...

Har varken haft lust eller ork att uppdatera min blogg denna vecka. Har försökt att sysselsätta mig så mycket som möjligt under dagarna för att sanningen inte ska komma för nära mig. Jag vet att hon alltid kommer vara borta nu, jag fattar det. Men jag vill inte ta till mig det.

Tack till min älskade  K för att du finns där för mig och tröstar mig när det är jobbigt. Du betyder mycket för mig och jag älskar dig. Tack också till min underbara vän S som också finns vid min sida när det är jobbigt. Ni båda betyder mycket för mig

Veckan har bestått i att göra bilen fin, har köpt en ny bilklädsel som går i färgerna svart och rosa såklart. Den blev verkligen helfin, en riktigt tjejbil blev det. Sen har det blivit lite shopping. Hittade äntligen en väska som jag har letat efter i flera månader och nu är den min och jag älskar den. Har även njutit av det otroligt fina vårvädret, det är så himla härligt och lite färg har man nog fått. Men till största delen av veckan har den bestått i att plugga till provet vi hade i fredags. När provet ntligen var över har jag njutit helgen med min K med mysiga promenader, middagar och mest tagit det lugnt och pratat.


Bilen med den nya klädseln, och fina väskan


Trevlig kväll!

Tisdag - Minnen av dig

Jobbigaste är kvällarna men framförallt nätterna, precis innan man ska gå och lägga sig då kommer tankarna fram. Under dagen är jag sysselsatt i skolan och efter sätter jag mig och pluggar, allt för att inte bli påmind om att hon verkligen är borta, inte kommer tillbaka mer utan vi kommer ses i himlen den dagen det är dags för mig. Jag och mamma var inne i lägenheten idag, jag går absolut inte in själv.  Det var jobbigt att vara där, fruktansvärt jobbigt. Vi kollade runt lite, kollade på alla grejer hon har samlat på sig. Jag vill ha massor av hennes saker för att minnas henne. Så att hon inte helt försvinner. Begravningen är iallaall bokad, den sker om tre veckor då är det helt klart att hon aldrig mer kommer tillbaka, då inser man att det som har hänt verkligen är sant. Kan inte skriva utan att tårarna börjar rinna.....

Måndag - Älskade mormor

Förra veckan startade bra och slutade i en stor sorg, min älskade mormor gick bort i natten till fredag och just nu känns allt så fruktansvärt tomt. Det skedde så hastigt, hon mådde bra, men sen hände något och nu är hon för evigt borta. Jag saknar henne så fruktansvärt mycket redan hur kommer det inte bli sen? Jag har både sorg och ilska i mig. Sorgen är för mormor, ilskan är till mig själv. Ilska att jag inte hälsade på henne så mycket på senaste tiden även om vi bor grannar. Så upptagen är jag inte att man inte hade kunnat gå in i till henne i någon timma några gånger i veckan och hålt henne sällskap.

image20

Mormor kommer alltid finnas i mitt hjärta, där hon har en enormt stor plats.
Älskade mormor vila i fred
Älskar dig

Torsdag - Vårtecken

Idag när jag var ute och promenerade med hunden la jag märke till att våren verkligen är påväg nu. Knoppar, massor av knoppar har börjat slå ut, vitsippor och andra blåa och gula blommor har börjat blomma. Har inte lagt märke till sånt förens idag och det gjorde mig glad. Nu saknas bara värmen, solen har kommit, men värmen saknas. Snart kan man äntligen ta fram vårkläderna, skippa vinterjackan och leva vårlivet. Vårlivet är mysiga promenader, glass, picknick eller bara sitta ute i det fina vädret och njuta.

Våren är mer än välkommen!

image19
Lucas och jag
gammal vårbild


Torsdag - lugn dag

Idag försov jag mig, så jag hoppade över skolan och gick och la mig igen. Gillar verkligen inte att komma försent så då kunde jag lika gärna stanna hemma och plugga lite. Det var ändå en kort dag idag. Nu känner jag mig ganska uttråkad, jag vill göra något, helst shoppa men mitt konto tycker inte det så jag får vänta tills nästa vecka det då det kommer in lite pengar. Jag får hoppa ur sovkläderna, klä på mig och gå ut i solen istället. Bäst att njuta av våren man vet juh aldrig hur länge den stannar.

Ha en trevlig dag!


Tisdag - Bilder

Har inte så mycket att uppdatera idag så jag bjuder på lite bilder istället.





Min älskade lilla Lucas!

Måndag - Tänd ett ljus

När i åkte hem genom stad, lös ljus i väldigt många fönster. Mycket fint sätt att hedra lilla Engla på. Hade jag varit hemma hade ett ljus fått brinna här med, men istället ägnade jag mig en tanke åt henne istället.

Den häe veckan har börjat bättre än förra, inte lika trött och seg längre, under dagen iallafall. Nu hade jag nog snart tänkt krypa ner och sova, nu känner jag mig trött, seg och huvudvärk. Men det är bättre att ha det på kvällen än på dagen. Har inte blivit så mycket gjort idag. Skolan, tränat lite och sen har jag varit hos min moster och kollat in deras nya lägenhet dem flyttade in i helgen. Mycket fin och öppen lägenhet, en sån borde man ha. Min dag kommer väl då jag hittar min lägenhet, men just nu är den drömmen långt borta. Jag har fått tankar på en idé, något jag ska prata lite med min kära K först. Vi får se hur det blir med idé. Just nu är den iallafall att gå och lägga mig.

Nattinatti!

K, älskar dig av hela mitt hjärta!

Söndag - Seg vecka, bra helg

Helgen försvinner för fort, den kommer och de försvinner lika snabbt igen. Har iallafall fått vila ut och jag måste nog säga att jag känner mig på lite bättre humör nu, än vad jag gjorde i fredags. Hoppas på att den här veckan blir bättre, skulle vara skönt med en bra vecka. Jag tycker jag förtjänar det.

Helgen har iallafall varit bra. K och jag har spenderat til stor del av den framför Mario cart, haha när vi spelar spel mot varandra då finns det ingen kärlek. Vi båda är dåliga förlorare, jag kanske är lite sämre. Illafall i helgen då jag typ bara förlorade i mario cart. Men kul hade vi iallafall. I lördags så var vi på 80års kalas hos hans mormor och jag fick träffa släkten för första gången. Nu har jag sett dem.




image15
 Min woffa blev 6 år i helgen
Världens bästa vän


Söndag - RIP Engla

image14

Vila i frid Engla

Man anade att det var så här det skulle sluta, men ändå hade man hopp om att hon skulle hittas levande. Jag fattar inte hur en någon kan göra såhär mot ett barn. Ett helt oskyldigt barn. Jag fattar verkligen inte det. Det är så frukansvärt hemskt, det finns inga ord för det. Det här påverkade mig hårt. Jag ville verkligen att dem skulle finna henne levande, att hon bara hade kanske sprungit vilse i skogen. Mina tankar går till familjen, jag sörjer med familjen.


 



 

Äntligen Fredag

Äntligen fredag, segaste veckan på länge är snart över. Provet är skrivet, tror dock inte det gick som jag ville men det är överstökat iallafall.  Helgen kommer att förbli pluggfri och inga som helst krav på att göra någon som helst nytta alls. Försöka orka träna lite iallafall, men inte idag. Idag känner jag mig helt borta, inge lust för varken träna, shoppa eller något annat. har bara legat i sängen sen jag kom hem och glott upp i taget i princip. Inge lust för något alls..........

Igår var jag iallafall på previa och gjorde en hälsokontroll för att bli anställd på Danderyd. Jag var helt frisk, hehe. Efter det gick jag till syrrans jobb och åt lunch med henne och så fick vi en kort shoppingrunda ihop också. Hitta absolut ingenting av det jag skulle ha, det var bara syrran som shoppade loss Fast det var hon som bara skulle fönstershoppa. Haha knappast, det måste hon nog vara den sämsta i världen på att göra.

Onsdag - Infektioner, virus, bakterier...

Jag klagade över att måndagen var seg, nu tänker jag klaga på hur seg hela den här veckan är. Jag tror hela tiden att det är fredag imorgon, men det är bara torsdag. Har varit helt slut hela veckan, orkar knappt hålla mig vaken på föreläsningarna, då är det illa. Inte min vecka helt enkelt. Hoppas snart på helg och att nästa vecka blir bättre.
Dagen blev inte direkt bättre när man vaknade imorse och ser att det är vitt på marken. Från 12 grader och sol till snö. Ja man börjar juh undra vad som händer med vårt klimat.

Imorgon går jag iallafall bara halvdag, sen ska jag in till stan, ta MRSA prov så jag får ett intyg att skicka till Danderyds sjukhus sen ska jag träffa syrran och shoppa. Hoppas att det muntrar upp en. Kvällen blir väl som idag. Plugg, plugg och åter plugg. Som sagt det är prov på fredag på infektionssjukdomar, bakterier, virus, ja typ allt. Mycket är det iallafall så ska snart återgå till böckerna där jag har suttit hela veckan. Man vet vart man hittar mig iallafall. Hinner knappt med och träna nu när det är skola igen. Det leder till att man syndar mer. tror jag har gjort de hela veckan..inte bra, inte bra. Jag måste verkligen börja skärpa mig. Fem kilo från mitt mål, ska inte ge upp än.

Nattinatti

SegMåndag




Idag är det en sån där seg dag då man är seg i kroppen och segare i huvudet. Allra helst skulle jag vilja lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet och bara sova och vakna upp pigg och glad imorgon. Har bara inte tid för det. Skolan kallar, prov på fredag, det är bara att sitta snällt och plugga....Inge liv alls. Tänker man från den positiva sidan är det bara en och en halv månad kvar och jag har redan fått ett jobb utan att jag ens är färdig...Detta ger mig energi att sitta uppe ett tag till och plugga.. Ska göra en stor kopp te och läsa lite till innan jag ska sova.

Dags att återgå till böckerna!
Nattinatti

Söndag-jobb och skola

Dåligt med bloggande på senaste tiden, har inte riktigt haft tid.
Har suttit och pluggat halva helgen för att få klart uppsatsen.äntligen färdig idag. Nu slipper jag den äntligen, imorgon ska den lämnas in sen är det bara att vänta på vad det blir för betyg, det viktigaste. Den tiden jag inte har pluggat har det varit lite träning och självklart träffat min älskade K.
Tack för stötet vid pluggningen utan det, hade jag säkert fått sitta halva natten och skrivit klart det. Älskar dig, du är bäst.!

I torsdags var jag iallafall på danderyds sjukhus och fick ett vik fram till sista oktober. Trivs vi med varandra kan jag få en fast anställning där. Det är underbar. Äntligen få roffa åt sig stora pengarsummor. Får jag fast anställning blir det lägenhetssökning efter jul.

Dags att sova snart, skola imorgon igen
Nattinatti

Tisdag - Vårsol

Just nu är jag nog den mest irreterande människan som finns.Jag håller på att bli gaalen på min jävla uppsats. Faktan är skriven, nu är det analys som är kvar. Det brukar vara vara hur lätt som helst att skriva annars. Men vad kan man ha för åsikter om feber? Vad jag än tycker om det så kommer feber alltid att vara feber. Jag har inga åsikter om feber. Blir väl att sitta uppe halva natten och försöka komma på åsikter och något konkret att skriva., det kommer bli en låång natt.
Måste juh också skriva att det verkar som våren äääntligen börjar komma, sol i två dagar nu, det är underbart.
Under veckan har jag tagit upp träningen igen, blev lite lat efter att vi kom hem från Paris och efter att ha gått upp ett kilo. Nu börjar träningen och hård träning på att sluta äta godis igen. Mitt mål ligger ca 5 kilo bort. Det är bara att träna,träna,träna!!!!!

På torsdag iallafall ska jag till Danderyds sjukhus och skriva på mina arbetspapper. Sen är jag anställd där, det kan absolut inte bli bättre. Jag skulle vilja fira det stort. Bjuda ut min älskade K på en fin, romantisk och härlig middag, men jag tror dock inte min budget vill gå med på det.

Dags att återgå till feberåsikterna.
Natttinatti

RSS 2.0