Städdag

Idag har mamma och jag storstädat hemma hos mig. Min snälla mamma hjälpte mig med att putsa fönstrena, för sånt kan jag inte jag. Inte så de blir snyggt iallafall! Nu är det rent och fint hos mig tills på lördag då det äntligen blir av med inflyttningsfesten,,jippi!...Ett år senare...bättre sent än aldrig!
Efter vi hade städat klart har jag varit och handlat och fixat de saker som behövs tills på lördag, så nu är allt klart!

Sjuk, sjuk, sjuk

Jupp, jag blev sjuk...IGEN. jag blir snart tokig på att jag hela tiden blir sjuk nu.
Blev hemskickad från jobbet i torsdagskväll av chefen och har sen dess legat hemma hela helgen. Försökt att vila och bara koppla av, men det är svårare än vad man tror.
I fredags var jag hos dotktorn för att se o jag behövde någon medicin, men proverna visade inget utan det var bara att gå hem och vila, doktorns order.  På kvällen kom min underbara Patric, med min favoritmaträtt, hur gulligt är inte de att bara komma över och överska en sjukling sådär?! Resten av dagen låg jag och tittade på tv och filmer. I lördags var jag så rastlös och så var de fint väder ute så jag tog mig ut på en promenad med en kille jag mötte på krogen förra veckan för att visa runt lite på ön, han ska flytta hit så jag blev en privat guide för honom och så käkade vi lite innan jag åkte hem till mig igen. Trevligt med lite nya vänner.

Sjuk igen?

jaha nu tror jag nog att jag börjar bli sjuk...IGEN... så hes att man inte hör vad jag har att säga...det blir en tyst dag idag tror jag nog

Ännu en bra helg

Eftersom det inte blev någon Umeå resa för min del i helgen så fick jag komma på något annat roligt att hitta på att göra under helgen, då ringer man självklart H. Hon blev för överigt jättelycklig att jag inte kom iväg.

Så i fredags efter att hon slutat jobba åkte vi till täby centrum, glodde lite i affärerna, köpte lite gott vin och käkade lite innan vi åkte hem till henne för att göra oss i ordning för kvällen. Vi satt först på hennes ballkong, drack vin och hade mysigt med massa skitsnack som vanligt. Sen åkte vi till Garbos och dansade långt in på natten. Sen åkte vi hem till henne och somnade rätt snabbt båda två.

Vi gick väl upp till halv två på lördagen för att vi skulle hinna gå till systemet som stängde kl tre, handlade de vi skulle och gick hem och la oss på soffan och såg film och var allmänt bakis. Men efter lite mat i magen och en dusch var vi på hugget igen och korkade upp vinet på ballkongen igen och senare åkte vi till göta källare och dansade gärnet öven denna gång också fast nu med syrran också. Jag var väl hemma till halv 5 ungefär.
Ännu en riktigt rolig helg med massa knasigheter och skratt!

söndagen gick åt till att byta däck på bilen och sen BARA ligga och slöa på soffan!

Ingen Umeå, ingen Dalia

Nu skulle jag ha suttit med bästa Dalia i umeå, gjort trevlig middag och pratat en massa strunt.... Tyvärr blev de juh inte så nu när ALLA flyg är inställda på obestämd tid...Typiskt när man har planerat och sett fram emot att åka så är det alltid något som kommer ivägen.......

Mys i humlegården

Mötte upp underbara Helen i stan idag med en filt, lite gott att äta och vin så satte vi oss i humlegården och njöt av solen hela eftermiddagen.
UNDERBART!!






Vårpromenad

Ännu en dag med härligt väder... Mamma, jag och Lucas tog en härlig promenad hos mig och njöt av värmen och solen.







Foto: Anette

Dem bästa



Vad skulle man göra utan dessa två underbara tjejena?!
Dem är helt enkelt hur underbara som helst och är så glad att jag
har träffat dem!



Lucas 8 år


Min älskade Lucas fyller 8 år idag!

Bebis till världen

Och så är helgen över igen.. Kvällen igår blev inte så lugn som jag tänkte. Vi började med bio och såg flickan från ovan, ja den var inge vidare film, den går att se men jag har sett bättre filmer helt klart. Efter det satte vi oss på bar vid odenplan och tog en öl innan vi mötte upp syrran för lite dans på göta källa. Ännu en rolig kväll ute.

Inatt fick jag också ett sms av C att hennes lilla bebis var på väg ut och strax innan åtta i morse kom världens sötaste lite kille, han var så otroligt fin.
Grattis Carro

Nu blir de lite film innan det är dags att sova så man orkar upp och jobba imorgon

Hunks



Galaxy kryssning i maj och se lite hunks!
Helen, Lisa och jag!
läängtar!

Fredagens händelse

Idag mår man som man förtjänar...vi hade fruktansvärt roligt igår igen. Så tittar man tillbaka till de så är det värt att må skit en stund idag.

Kvällen började med en underbart mysig födelsedagsmiddag hos världens finaste Lisa, vi drack champange, åt god mat, drack vin och hade de jättetrevligt. Helen och jag fortsatte vidare till nivå 22 där vi drack några drinkar och pratade. Vi fortsatte sedan vidare garbor där vi drack några drinkar till och dansade långt in i natten.



Ny frisyr

Nytt liv..ny frisyr




RSS 2.0