Körkort

Grattis till mitt körkort idag som fyller 4 år idag!

28 December 2005

Jul på landet



Jag lovade igentligen att jag skulle ha en datafri vecka nu när jag var långledig och att jag bara skulle vara och njuta på landet. Men det varade inte så länge, här sitter man igen och det är inte första gången sen jag kom hit i onsdags. Men skönt har jag och njuter har jag. Vi hade en mysig jul, med fina klappar. Ätit för mycke mat har vi också gjort och inte bara på julafton utan ALLA dagar. Nu är det dags att hårtträna igen när man kommer hem.

På tisdag ska jag och mamma in i den lilla staden här och kolla lite mellandagsrea och efter det bär de tillbaka hem till stockholm igen och kolla lite mer rea, städa bort julen hemma och börja jobba igen på torsdag.

Ha en mysigt söndag!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Julkort



Lucas och mitt julkort!
God jul på er alla!

jULHÄLSNING

Dan före dan före dan. Alltså två dagar kvar till julafton, igår slog jag in alla julklappar, idag har jag storstädat hela lägeneheten från topp till tå. Allt ska vara fint innan man lämnar den. Imorgon blir det landet med familjen, ska bli jättemysigt och skönt att få lämna stan ett tag. Imorgon är också mitt sista arbetspass på en veckas tid och det är juh underbart!

Vi hörs när vi hörs!
Hoppas alla får en underbar jul!
X

Myshelg



Det fortsätter bara att snö och snöa. När man klev ut i dag fick snön upp till vaderna. Jag kan inte minnas när det var så mycke snö senast, Jag ÄLSKAR de. Låt de komma ännu mera och låt kylan hålla i sig så vi får en fin och vit jul och nyår....

Har haft en jättebra helg. Igår firade jag K julafton, våran lilla egna julafton eftersom jag åker bort med min familj på onsdag och firar med dem och han med hans så tyckte vi att vi skulle göra något trevligt. Vi gjorde lite god mat tillsammans och hade en god efterrätt, Öpnnade lite paket. Jag fick så fina smycken, ett armband och ett halsband och en söt nallebjörn som ska stå på min hylla där resten av dem står jag har fått.
Idag mötte jag upp min kära syster i stan och gick till ett ställe och drack lite vin och drinkar med hennes vänner. Trevligt, kul att komma ut lite. Nästa år ska det bli mer sådant.

Nu ska man snart sova, två pass kvar på jobbet innan man får lite julledigt i en vecka, underbart!

 

 

 

 

 

 

 

 

Skridskoåkningen i bilder


Skridskoåkningen i bilder =)












Foto: Anette

Skridskoåkning

Snö, snö och en himla massa snö föll ner igår. Hur underbart och mysigt är inte de? Jag blev iallafall glad, det vara bara på med vinterjackan, mössa, vantar och ut i den härliga snön med Lucas och K på en långpromenad. Lucas är helt galen i snö så han vart lika lycklig som jag. Mitt problem nu är att jag inte har skor för vinter. Jag har tjatat om snö hur länge som helst och nu är den här och jag har inga skor, det får bli en sväng förbi stan imorgon efter jobbet och leta lite.

Idag fick jag för mig att jag skulle ut och testa mina skridskorkunskaper. Mamma och jag begav mig till Östermals ip där dem äntligen hade gjort en isbana. Gud va roligt de var att åka igen, senaste gången jag åkte var nog i högstadiet och ja det är ju ett antal år sedan de. Det gick inte fort, balansen var inte på topp men jag tog mig runt banan några varv UTAN att ramla. Jag ska lätt åka fler gånger. När vi kom in igen värme vi oss med lite saffranste och sedan satte jag igång att baka lite knäck och pepparkakscupcakes. Nu är allt färdigbakat till julafton! som det bara är en vecka kvar till!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Julbord, nattbak och scraping

Jag är uppe än, jag känner mig inte alls trött, Det känns som jag borde vara trött, har jobbar hela helgen, sovit lite de två senaste dagarna, men ändå känner jag inte av de. Idag var vi på julbord i Vaxholm, på ett jättetrevligt hotell. Finns ju hur mycke som helst att äta att man blir mätt av att bara titta på allt, man vet inte vart man ska börja någonstans. Efter julborde åkte jag hem till mamma och pappa för att hämta hem min lilla skrutt som jag tyckte var dags att komma till mig. Vi var hemma till tio ungefär och då fick jag ett bakryck, jag började kakdegar som jag ska baka klart imorgon och efter de fick jag ett ryck till med att göra iordning mina jolkort så dem blev lite mer personliga, klippa och klistra på lite saker på dem, lite scrap alltså! Nu är dem klara och jag är helnöjd med dem. Låter kanske skitbarnsligt, men det är faktiskt riktigt kul att sitta och klistra och pyssla och skapa ideer.
Jag är nog en pysselmänniska helt enkelt.

Nu ska jag nog plocka ihop här och sedan försöka sova, det är en ny dag imorgon och då ska jag baka klart mina kakor och kanske gå ner i källaren och hämta upp mina skridskor och ta ett åk, blev så sugen när jag åkte förbi en isbana idag. Jag älskade att åka skridskor försut, kanske tyckter jag om det fortfarande?! Testa måste man iallafall!

Nattinatti

New moon


Bio idag, new moon filmen. Vad ska man säga, den var bra men absolut INTE lika bra som ettan, kunde inte riktigt hålla samma mått som den första. Men så är det oftast när dem gör en uppföljare. Efter bion gick jag och K runt lite i stan och kollade in julmarknaden i kungsan, inte för att den var jätteroligt, men de är bara så mysigt och gå runt och kolla in stånden och känna doften av julens kryddor.



Julstämning



Försöker börja tidigt med att skapa en julstämning så den verkligen finns i kroppen när julen börjar närma sig.
Idag klädde jag min första egna gran, som jag själv ville ha den.

har precis krypit upp i soffan med glögg, godis, pepparkakor och tända ljus för att mysa för mig själv med ett bra avsnitt av gossip girl!

Försök till julkort


Idag försökte vi ta lite julkort.
Lucas var juh inte så villig till en början.
Han vill hellre kolla vad som är i paketet, skaka av sig mössan och bara gå sin väg.









foto: Anette

Till slut fick jag ett kort jag var nöjd med..men de kommer upp närmare jul!

Årets pepparkakshus


ÅRETS PEPPARKAKSHUS


Då var vi inne i December månad och det är dags att göra sig redo inför julen men allt som hör till.
Det ska julpyntas, tändas en himla massa ljus, baka lussekatter, dricka glögg, äta pepparkakor och
så självklart göra ett pepparkakshus.
Efter en del pyssel och hjälp av pappa är huset äntligen färdigt!

RSS 2.0