Magsjuka

Äntligen har man tillfrisknat. Åkte på en magsjuka i tisdags och idag är väl den dagen jag känner mig så gott som återställd igen. Illafall på den fronten. Mycke har varit omtumlande denna vecka och det är inget jag vill gå in på, det är inte bara mig de handlar om. Så just nu är livet inte på topp och de är mycke funderingar och tankar nu som snurrar runt i huvudet, men jag vet inerst inne att på ett eller annat sett kommer allt sluta bra ändå.

Jag flyr ut till landet under helgen för att komma bort ett tag, det känns som man behöver de!
Ha en bra helg

Min helg

Helgen är äntligen över, det är inte ofta man säger så..om man inte har jobbat hela helgen. Fredagen började med kaos, på lördagen lugnade de ner sig lite granna.
Efter jobbet i lördags bestämde jag och H att vi skulle ut och käka lite, dricka lite vin och gå på bio och se shutter island!
Middagen blev på fridays, åh gud va god mat dem hade där, dit ska man gå flera gånger.
Efter middag drack vi en varsin god "sommardrink" innan det var dags att bege sig ut i kylan och upp till biografen. Shutter island är nog en av de bättre filmerna jag har sätt på länge, riktigt bra film var de, rekomenderar den verkligen till er.

Sen att komma hem mitt i natten med tunnelbanor som inte fungerar när minsta lilla snö och kyla kommer.
Efter inställda avgångar, förseningar kom äntligen mitt tåg efter 30 min väntan.
När man kom hem hoppade man direkt ner i sin säng för att få lite värme i kroppen igen.
Vad är det här för väder, -22 grader?! När ska de bli varmare och när ska vi få se lite vårtecken?!
Vi är ju snart inne i Mars, det borde börja komma lite vårtecken snart...snälla!

Bio

Idag blir det lördagsmys med H, middag, vin och bio!
bra slut på veckan!

Böter

.......jahapp, då åkte jag på min andra böter sen jag fick körkort, och det har jag väl haft i..var de 4 år?
känna bittert, dem pengarna kunde man göra annat skoj för..

inget att sura över

Ice Cream



Idag åkte jag och mamma och shoppade lite, en ganska vanlig sysselsättning för oss två när jag är ledig, det blir dyrt att vara ledig. Vi hittade dessa söta skålar som jag bara var tvungen att ha.

Nu blir det glass i mängder!

Fettisdag

Fettisdag idag, säkert ingen som har missat de heller för den delen. Vi fick stora fina semlor på jobbet, där avstod jag för att vara duktig, men när jag senare på kvällen var inne i affären och "råkade" gå förbi semelhyllan var jag tvungen att köpa en till mig och mamma ändå. Men av alla dagar så måste man väl ändå få äta en idag.


Gott var det iallafall :)


Alla Hjärtans dag


Alla hjärtans ♥ dag
och denna söta nalle med tryck på världens sötaste hund fick jag av min kära mamma!
Tack tack

Ha en mysig alla hjärtans dag imorgon


Långt frisörbesök

Igår tillbringade jag 3½ timme hos frisören, tre och en halv timme. Jag höll nästan på att bli tokigt, det var alldeles för lång tid för att bara sitta stilla.
Det var nämligen dags att göra något åt håret igen, jag är trött på att vara svarthårig. Så vi började med att avfärga hela håret och bara denna process tog över en timme även om det var två tjejer som stod och gnodde i håret. Sen efter de var det dags för lite klippning. Jag är otroligt mesig när det gäller att klippa mig jag älskar min längd på håret och om de gick skulle jag aldrig klippa mig. Men nu var jag tyvärr tvungen, hon ville klippa till axlarna men de fick hon faktiskt inte, det är på tok för kort och jag tycker jag inte passar i kort hår. Jag fick behålla lite längd iallafall. Efter klippningen var det dags att lägga in slingorna, blonda och över dem la dem en brun toning. Ljusare blev jag men inte så ljus som jag ville, men det hade jag ju nästan räknat med. Det får man ta steg för steg men det är en bra början på vägen iallafall.
Resultatet, ja det blev jag nöjd med även om jag tyckte hon klippte för mycke. visst är man fånig? det är ju faktiskt bara hår, som VÄXER, hela tiden!

Lucas och jag


Min älskade hund ♥
Jag älskar denna bild.

Ramar

I helgen var det ett år sedan jag skrev på papprerna och därmed köpte min egen lägenhet. Efter denna totala makeover vi gjorde här hemma satt jag upp tre fina ramar ute i hallen. Men dem har hängt tomma sen dem hängdes upp och dem gångerna mina underbara kusin kommer hit, har hon alltid tjatat att nu måste du göra något åt dem och vet ni IDAG har jag gjort de, idag hänger de äntligen tre fina bilder i ramarna, mammas fotografier. Blev så fint, att det ska ta över ett halvår innan det händer något. Så nu kusin får du komma över och se ;)










Vill ha vår..

Äntligen, äntligen är det Februari, en månad närme våren. Åh vad jag längtar till vår med allt vad de innehåller, värme, sol, ljusare tider och lättklätt, inge påbyltade kläder med mössa, vantar och halsduk, utan bara sätta på sig ett par sandaler och en tunn jacka och gå, underbart!
Jag älskar vinter, jag älskar snö, men jag älskar också våren och värmen

RSS 2.0