Söndag - Första advent

Gokväll
Det har varit dålig uppdatering den senaste tiden. Det har hänt mycket och jag har inte riktigt haft tid med bloggen. Nu är jag iallafall tillbaka.

Idag är det första advent. Nu börjar nedräkningen till julafton. Jag undrar ibland vart detta år har tagit vägen. Det känns inte som det var så länge sedan det var jul. Idag började jag och mamma iallafall att börja slå in lite av våra julklappar eftersom dem ska fraktas ut till landet där julen kommer att firas, det kan inte bli mysigare. Hoppas bara snön kommer tillbaka.

Jag orkar inte uppdatera så mycket idag
Men ni vet att jag lever iallafall

K jag älskar dig av hela mitt hjärta, tack för en mysig och underbar helg.

Tisdag - Mot IKEA

Gokväll
Snön ligger fortfarande kvar där ute, och kallare blir det, härligt! Kanske kommer vi får en vit jul i år. Imorgon är jag ledig och ska spendera dagen på ikea med min kära syster och en en gammal glasskompis/jobbarkompis från omvådnadsprogrammet. Det kommer bli en del julklappsshopping, om man hittar något såklart. Jag tror iallafall att vi kommer få en mysig dag tillsammans. När jag kommer hem sedan ska jag dra med mamma och pappa på en lägenhetsvisning här på ön. Skulle vara roligt om man kanske fick den också.

Måste bara tilllägga att min kära mors fotografi kom i tidningen idag,graattis lilla mamma!

Nattinatti

Måndag - En månad kvar

Hej vinterland
Är det inte härligt att det äntligen har kommit snö och inte så lite heller? Se snön falla ner mot marken och få ligga kvar? Jag älskar det. Det ger mig julkänsla. Julen är nära. Nu är det bara en månad kvar och sen är jul och allt som hör till. Jag längtar. Snart sitter vi där, ser på våra fina granar med julklapparna under den, äter god mat, kollar på kalle anka och bara har det sådär mysigt  med våra nära och kära som man har på julafton. Det kan inte bli bättre

Jag önskar bara att några av resten av familjen hade samma jullängtan som jag.

Söndag - Min helg

Godkväll!
Helgen börjar närma sig sitt slut, jag önskar att helgerna kunde blir lite längre, kan man inte få tre dagars helg? Iallafall har jag haft en jättebra helg.

I fredags hade vi planeringsdag med jobbet. Vi möttes upp vid Djurgårdsbron och tog en härlig promenad till Djurgårdsbrunns wärldshus där vi åt frukost och sen var det lite föreläsningar under dagen. Vi bjöds även på god lunch. När alla föreläsningar var avklarade bjöds det på champange innan det var dags att åka vidare. Kvällen fortsatte på Golden hits med en god middag och underhållning. Det blev en jättemysig dag och det var skönt att komma bort från sjukhuset ett tag och lära känna alla lite mer priviat. K kom och mötte upp mig och så åkte vi hem.

I lördags vaknade vi upp tidigt av plogbilen, när vi sedan tittade ut hade det kommit massor med snö under natten. Jag blev överlycklig, jag älskar snö. Vi gjorde oss i ordning och promenerade ut och hem till mig för att spela  de nya guitar hero med trummor och mik. Vi bakade lussekatter och gjorde en härlig middag med fläskfile och bakad potatis. Vi såg filmen arn, som var mycket bra. Vi hade en jättemysig helg tillsammans.



Idag söndag skulle vi iväg på dop i västerhaninge. Min kusin fick barn i somras och nu var det dags att döpas, en jättesöt liten tjej som fick namnet Lisa. Efter kyrkan blev det fika och nu är vi hemma igen. Ska snart kasta mig ner i soffan och slöa sig lite innan helgen är slut och en ny vecka börjar igen med jobb.



Ha en mysig kväll

Torsdag - Inte min dag idag

Hej i Kylan
Vet inte vad jag ska säga om dagen, den har inte riktigt varit på min sida idag. Egentligen är det bara skitsaker som gjorde mig lite besviken idag. Men man vill juh visa att man kan. Jag skulle tappa en patient som inte kunde kissa och jag misslyckades totalt med det, jag hittade helt enkelt inte urinblåsan. Sen bad jag en kollega om hjälp och hon hitta på en gång och det gick hur lätt som helst för henne, då blir man ännu mer besviken. Direkt efter det gick jag på lunch, där satt chefen och några till. Chefen undrade varför jag såg så bekymrad ut och jag berättade mitt problem. Min chef är verkligen bäst, hon peppade mig, fick höra det man vill höra och så kändes det bättre och att jag inte skulle ge upp utan direkt på nästa gång någon behöver tappas.
Efter lunch skulle vi flytta om några patienter, eftersom ena halvan av avdelningen stänger till helgen skulle patiernterna som inte blivit utskriva till andra sidan och mitt under flytten krockade jag med en vägglampa precis under ögat, haha hur klantlig är man inte. Skulle inte förvåna mig om jag får ett lite blåmärke där imorgon, en lite bula fick jag iallafall. Ja ni hör juh själva idag är det inte min dag.

Onsdag - Shopping i stinsen

Hejsan
Var så himla trött när mamma och Lucas kom och väckte mig idag, det kändes som jag inte hade sovit något alls. Men jag tror jag inte har vaknat en ända gång inatt så sovit det har jag. När jag väl påminde mig själv till varför dem kom och väckte mig blev jag nästan pigg med desamma. Idag är det shopping som står på schemat. Mamma och jag åkte till vårt nya favoritshoppingställe, stinsen. Mamma var nog den som shoppade mest. Jag hittade en jättemysig pyjamas till mig själv och en stor grissparbössa soom jag bara var tvungen att köpa till mig självockså. Så det blev inga julklappsköp idag inte utan allt gick till mig själv.

Sen vi kom hem har jag suttit och pysslat lite. Vi ska på dop på söndag så jag tänkte att jag skulle slå in vår present lite annorlunda


 



De som fick följa med hem från shoppingen


Den mysiga och sköna pyjamasen


stora spargrisen

Tisdag - Pepparkaksbakning

Gokväll
Är trött, som vanligt. Inget nytt där inte. Imorse kom jag nästan försent till jobbet för jag inte orkade gå upp. Det blev att springa till jobbet, eller iallafall från parkeringsplatsen och in i huset och till omklädningsrummet. Jag han iallafall. Det har varit en rätt lugn dag idag, eftersom vi har planeringsdag på fredag då alla fast anställda i personalstyrkan måste närvara har vi knappt några operationer denna vecka, så det kommer bli en lugn vecka.

När jag kom hem från jobbet, gick jag och mamma ner til laffären och handlade pepparkaksdeg sen har jag gjort fina pepparkaksfigurer, man känner sig som ett barn igen. Men det är mysigt att hålla på att pyssla lite, och hembakade pepparkakor är så goda så det är värt besväret.






Imorgon är jag iallafall ledig, då hade jag och mamma tänkt fara till stinsen och shoppa lite. Kanske hitta lite julklappar så att man blir klar med dem snart.

Nattinatti

Måndag - Misslyckat

Idag tog jag enliten runta i Mörby centrum innan det var dags att jobba. Precis när jag kom dit ringde L och frågade om jag var där, hon hade sett min bil och anade att jag hade promenerat dit så hon kom dit också. Vi kollade runt lite i det mest tråkigaste centrum som finns innan det var dags  för oss att bege sig ner till jobbet . Ingen av oss hittade något att shoppa, ingen shoppinglycka idag inte

Det här med att undvika socker och gosaker är inte särskilt lätt. Idag skulle jag juh börja mitt nya "sunda" liv utan godis och annat sockergott. Efter middagen idag, gick jag och L ner till kiosken och handlade glass. Jag måste skärpa mig, att fortsätta såhär kommer jag inte gå ner i vikt. Idag misslyckades jag, imorgon är det en ny dag och nya försök med att undvika alla sockerfällorna.

Nu är det dags att sova

Nattinatti

Måndag - Nu börjar det...

Godmorgon
Vaknade upp till en fin dag idag. Det är för en gångs skull sol ute, inte det där ständiga regnadet som har pågått på tok för länge. Synd att man inte är ledig idag så man kunde få tillbringa lite tid ute i solen. Det blir väl en annan gång. Imorse när jag vaknade var mina planer att jag skulle ut och powerwalka med mina nyinköpta stavar. Men det var lättare sagt en gjort.  Jag fick dem inte att fastna på den längden jag ville ha, så jag blev istället sur, kastade dem på golvet och vibrationstränade istället. Varje måndag har man alltid bestämt sig för att nu ska jag börja banta, sluta äta godis och börja motionera. Min måndag börjar idag. Nu ska några kilon bort. Inge mer godis (bara på lördagarna) gå ut och röra på mig mera, försöka få ihop minma stavar så jag kan gå med dem. Mitt mål är att gå ner 5-6 kg innan jul.

Så idag börjar det, min måndag då jag har bestämt mig.

Ha en bra dag i solen

Söndag - Första snön

Hejsan i den första snön
Ja det snöar faktiskt, stora fina flingor faller ner. Dock smälter dem när dem har nått marken, men det snöar iallafall. Hoppas att det håller i sig, blir kallare och kommer massor. Jag älskar snö.
Kom precis hem från landet, har haft det jättebra och skönt. Ätit god mat, slöat på soffan, skjutit luftgevär med pappa, ja haft det bra helt enkelt. Det är skönt att lämna stan då och då och komma ut på landet där man inte har några direkta måsten man ska göra.  Där kan man verkligen slappna av riktigt ordentligt. Vi är igentligen bara hemma och byter om, snart ska vi iväg till min faster på middag.

Hörs ikväll!

Torsdag - Flyr stan

Ska alldeles snart dra mig mot sängen, imorgon är det jobbet som gäller sedan flyr jag stan och åker ut på landet över helgen, så det blir inge fler uppdateringar förens på söndag igen då jag kommer tillbaka.

Ha en bra helg

Nattinatti

Torsdag - Utbildning & shopping

Gokväll
Idag har jag varit i farten hela dagen. Dagen började med lite sovmorgon. Idag skulle jag och min jobbarkompis L på miljöutbildning. Åh fy tusan va tråkigt det var. Första perioden höll vi båda två på att somna Men när vi äntligen fick lite paus och gå och ta lite te/kaffe piggna vi på oss lite och kunde iallafall hålla oss vakna tiden ut. Men det var nog den absolut tråkigaste utbildningen jag har varit på och gav inte särskilt myckrt heller. När den äntligen var färdig vid tolvv drog vi in till stan, jakt på att hitta lite fint att ha på oss när vi ska ut med jobbet nästa vecka.
Vi båda hittade en kjol, likadana som vi båda köpte också. Hittade lite småsaker till mig själv och också lite mer julklappar. Efter att vi hade gått på stan en stund drog till hötorgshallen och åt lite lunch, snackade lite och hade trevligt. Kul att umgås lite med folk från jobbet så det blir mer än bara en vän på jobbet.

  
Det jag har shoppat till mig själv idag


Och den här härligt fina rosa termosen med en spegel ochh glitter
stenenar runt, den är bara så jag, haha

Onsdag - Ingen nördnatt

Det blev ingen "nördnatt". för min del. K ska fortfarande in, men han fick sällskap av hans systers pojkvän. Två speltokiga ska ut inatt och köpa spel. Jag tror det blir bra. Även om det hade varit lite roligt att se allt folk köa mitt i natten för ett spel och se vissa klä ut sig till någon wow gubbe. Men jag är helt slut, ska upp tidigt imorgon så det blir nog bäst så iallafall. Han får iallafall sällskap och det är juh huvudsaken.

Ska börja göra mig iordning för sängen
Godnatt

Onsdag - Nördnatt

Godagens
Idag har varit en seg dag, det hände inte mycket ppå jobbet idag inte. Så fick jag ide om att jag skulle baka något trevligt fikabröd till eftermiddagskaffet men så hade vi inga ägg och där dog även min ide. Istället gjorde jag en trevllig sallad både till patienterna och till oss personalen. Man måste juh sysselsätta sig med något och på jobbrt ÄLSKAR alla kaffebröd, så om man kommer med något gott att bjuda på kastar sig alla över det och det är slut på bara en liten stund.
Ikväll ska jag kanske med K in till stan. Inatt släpps den nya wow spelet. Så alla wownördar väl väl stå där mitt i natten, i regn och kyla för att få det så snabbt som möjligt och springa hem sedan för att börja spela. På webbhallen har dem ju någon slags tävling om vem som klär ut sig bäst + att dem kommer in som vip. Det är dem jag vill se, äkta wownördar och skratta åt dem.  Tur nog ska inte K klä ut sig iallafall.

Får hoppas att jag kan hålla mig vaken tills vi ska åka in.
Ha en mysig kväll!

Måndag - Mera shopping

Fick äntligen packet som jag hade beställt, kläderna från ellos. Det var en kofta och det var en klänning. Dock fick klänningen åka tillbaka, den var på tok för kort för min smak. På torsdag ska jag och en arbetskompis ut på stan och leta ny klänning till dagen vi ska ut på golden hits med jobbet. Gina har juh faktiskt många fina klänningar just nu, så det ska vi gå först.

Snart dags att sova, jobb imorgon
Nattinatti


Nya mysiga koftan, love it

Måndag - Julklappsshopping

Dålig uppdatering igen. Igår var jag så trött att jag inte orkade att skriva här. Har jobbat hela helgen och inte hänt så mycket heller att skriva om. Fick iallafall en lugn helg som jag hade önskat mig. Vi hade sådär lagom mycket att göra att man inte bara sitter där och väntar in tiden så man får gå hem utan vi hade lite pyssel, men inte stressigt och massor att göra.

Idag har jag iallafall varit ledig. Mamma och jag åkte iväg och handlade lite julklappar. Vi fick de vi var ute efter och som vanligt lite till. Blev en del julkappar idag och så vet jag lite som jag ska köpa sen också. Så jag är snart klar och vi har ännu inte gått in i december månad. Det kanske inte blir någon julklappsstress i år, utan bara kunna njuta av julstämning som snart kommer finnas ÖVERALLT!

Fredag - Ledig dag

Det här med att ta vara på sin lediga dag och hitta på något är inte så lätt. Klockan är över tolv och jag har inte ens klätt mig och knappt stigit upp från sängen. När man äntligen är ledig vill man inget hellre att bara sova, dra sig i sängen och glo på film. Det är bättre när man är ledig två dagar i sträck. Då kan första dagen vara en riktigt slödag och andra dagen kan man vara mer aktiv och kreativ, det skulle vara perfekt. Men nu kan det inte alltid vara så utan nu måste jag nog ta mig i kragen, gör mig iordning och sen hitta ¨på något. Ikväll ska jag iallafall träffa K.

Ha en bra dag

Torsdag - Datum är satt.

Idag fick jag brevet jag har gått och väntat på. Nu är dagen bestämt då jag kanske får mitt knäproblem ur världen, äntligen! Nu väntas operation för knät som kommer att ske snart. Det som känns jobbigt  är att kanske behöva vara borta från jobbet ännu en gång till under en sån kort period. Men förra gången var en olyckshändelse och nu måste jag nu ta hand om min kropp så jag kan fortsätta jobba resten av livet.

Imorgon är jag iallafall ledig, ska bli skönt. Det kommer nog bli en lång och härlig sovmorgonen och sen ska jag nog försöka hitta på något under dagen. Helgen ska jag jobba. Snälla, ge mig en lugn helg. De två senaste dagarna har det varit mycket på jobbet, igår han jag knappt äta middag och idag blev det knappt någon lunch. Jag tycker att vi förtjänar en relativt lugn helg.

Dags att krypa ner i sängen.
Nattinatti

Onsdag - Det gör ont..

Kom hem för mindre än en timme sedan från jobbet. Har varit mycket ikväll, avdelningen har varit fullbelagd. Mycket spring men det är då det är som roligast också. Nu är jag helt slut i hela kroppen. Mitt knä det värker och min handled den värker också. Så det bästa nu är att ta en alvedon, krypa ner i sängen och sova

Nattinatti

Måndagstrött

Godmorgon
Gick upp för bara en liten stund sedan. Jag skulle helst vilja krypa ner i sängen igen, dra täcket över huvudet och ligga så hela dagen. Jag har ingen ork för något idag. Jag orkar inte jobba, inte göra mig iordning allra minst gå ut. Men vad har man för val?! Det är bara att ta sig i kragen och göra dem sakerna man måste göra helt enkelt.
Iallfall vi är nu inne i november måndad, redan. Det här året har gått så himla fort. Tycker inte det var länge sedan det var sommar. Men tiden den går och det är bara att hänga med och ta vara på livets dagar.

Ha en bra dag

Söndag - Isande kallt!

På bara över en natt sådär (känns det som) gick temperaturen från ca åtta grader till nollgradigt. Det är isande kallt ute nu. Igår när K och jag skulle hem till honom höll man på att förfrysa. Min brännskada gillade inte direkt den kalla luften heller. För när vi kom hem dunkade handleden av smärta. När jag ändå pratar om skadan ser den bättre ut, såren har inte läkt än och det är rött och det gör ont fortfarande. En stramande känsla och sveda fortfarande, när ska det bli helt bra? Igår var det ändå tre veckor sedan det hände och fortfarande inte helt läkt. Det tar väl sin tid.
Åter till kylan igen börjar det äevn bli isande halt ute nu på vägarna. Häromdagen när jag skulle till jobbet vid sextiden på morgonen var det så halt att det inte gick att stanna. Så idag har pappa och jag satt på vinterdäcken på min bil så nu kan jag känna mig lite säkrare och kanske lite mer lugnare av vad jag har gjort. Hoppas snön kommer också snart, om det ändå ska vara kallt vill jag ha snö också.
Ge oss snö

Halloween helgen

Även om man har varit ledig sen i fredags vill jag ändå ha en extra dag ledig. Imorgon börjar en ny vecka, jobbet kallar och tillbaks till tidiga mornar igen.

Halva helgen har jag iallafall spenderat på landet med familjen. Vi åkte redan upp på torsdagskvällen och under fredagen kom även syrrans sambo upp och gjorde oss sällskap. Vi gick på stan i det kalla vädret och shoppade lite. Bastade och åt jättegod mat. På lördagen åkte vi syrran, jag och M hem. Dem skulle iväg på annat håll och fira halloween och jag skulle möta upp K och sedan åka på erotikmässan i Alvik. Var inte så mycket att se i år, så vi var där en kortis, kollade runt lite. Jag köpte nya smycken till min tungpiercing det var allt, sen stannade vi på hemvägen, köpte med oss lite gott hem och kröp ner i sängen och kollade på film och åt godis.

Hoppas att ni har haft en bra helg

RSS 2.0