Söndag

Idag är jag helt slut, kan knappt hålla ögonen öppna. Inatt var det nämligen en gala på tv som K gärna ville titta på, någon boxningsgrej eller nått. Jag gick och la mig men kom tillbaka efter två timmar och gjorde sen K sällskap resten av natten, fram till klockan var sju då det var dags att börja göra sig iordning och traska iväg till jobbet. Därför är jag lagom seg idag och vill mer än gärna krypa ner i sängen och bara slöa. Det ska jag snart göra ska bara först ta mig till min älskade K först.

Imorgon är det iallafall nyårsafton, ett nytt år och med det kommer alla dessa nyårslöften man alltid ska ha, men som man bara håller de första dagarna, knappt det och sedan är löftet brytet.  Jag har iallafall några löften som jag ska försöka hålla mig till.

1) Börja träna, äta sunt och sluta äta godis - Börja banta
2) Bli snäll - Ibland kan jag bli irreterad över en skitsak och vara sur och grining hur länge som helst, slut med det.
3) Bli ännu mera sparsam - Inte köpa massa saker bara för man har pengar.

Jag är iallafall redo för det nya året 2008, det ska bli ett bra år så som detta år har varit.

Gott nytt år allihopa!
Kram

Annandag jul

För mig är nu julen över, efter julafton återgår allt till de normala, imorgon åker allt julpyntet och julgranen ner här hemma. Har firat jul med familjen och stora släkten, nästa år vill jag nog ligga på en sandstrand utomlands och dricka drinkar på självaste julafton, i lugn och ro med mina kära.
Men när vi iallafall var på väg till min moster hade vi en överpackad bil med både mat och klappar. Och när vi stannade hos syrran för att slänga av deras klappar märker jag att hela min kjol är dyngsur av skyn från mammas köttbullar, lyckat! Så man fick lukta köttbullar hela aftonen haha. Har ätit hur mycket julmat som helst och allt annat gott som hör till så man nästan rullar fram. Sen fick vi besök av tomten också och efter tomtebesöket så for mam och pap och jag vidare till landet där det låg ännu mera paket, jag hade visst varit snäll i år. Fick mycket finnt och är helnöjd. Juldagen låg vi alla tre på soffan, åt godis och glodde på TV så gott som hela dagen, och idag kom vi tillbaka till stan.

God fortsättning!
Grattis J till eran lilla prinsessa som kom i fredags!

Söndag - Fjärde advent

Fjärde advent, dagen före julafton och jag har absolut ingen julkänsla alls i kroppen. Jag hoppas att jag känner något imorgon iallafall. Det jag allra helst vill just nu är faktiskt att få fira jul med K och min familj, dem som betyder allt för mig. Men det får bli en annan jul, snart hoppas jag.
Efter julfriandet blir det iväg till landet och kommer nog inte hem förns på onsdag.

God jul på er alla, och hoppas att alla får en trevlig julafton
K, jag älskar dig över allt annat


Onsdag

Jag säger bara, Äntligen, äntligen är det jullov, äntligen ledig, slippa skolan och ångesten till att plugga. Kommer verkligen i lagom tid då jag började bli skoltrött. Igår iallafall satt mamma och jag upp julgranen, och dem som känner oss blev säkert mycket chockade, 5 dagar innan jul, i vanliga fall brukar inte våran gran komma upp förens dagen innan julafton. Den blev iallafall jättefin och jag till och med överpyntade den lite år då den i vanliga fall brukar se rätt klen ut.
 Men den kanske hjälper en att komma in i en julstämmning som absolut inte finns inom mig. Jag älskar verkligen julen, men just nu har jag ingen ork för den, det kommer säkert ändras när väl dagen kommer.
Imorgon ska jag träffa min älskade K och så ska vi äta lunch ihop innan jag ska jobba, har inte jobbat något på hela månaden så det ska bli kul faktiskt, dock har jag inge lust att jobba kväll, då vi familjen skulle ha en mysig skaldjursmiddag, men det skulle vi ta när jag slutar vid nio.

Nu ska jag se "en andra chans" som går på trean och bara ta det lugnt, njuta utav de lovet som äntligen har börjat!

Nattinatt!

Måndag

Måndag och ny vecka, en vecka kvar till julafton och två dagar kvar i skolan innan man äntligen får jullov, underbart! Idag har vi inte alls gjort mycket i skolan, helt meningslöst att igentligen gå dit då vi inte gör särskilt mycket, men det är som vanligt, alltid de sista dagarnaa innan ett stor lov gör man inte ett skit. Funderar på att bara gå halvdag imorgon och åka till täby centrum och shoppa lite, känns mer meningsfullt än vara i skolan just nu.
Idag har även jag och pappa gjort vår årliga tradition och gjort vårt pepparkakshus, blev mycket vackert faktiskt och till snö gjorde vi sockervadd och det blev till och med en sockervaddssnögubbe.

Så mycket mer har inte hänt idag!
Nattinatt

                                    

Söndag - Tredje Advent

Varit en lugn söndag som vanligt, var tråkigt att gå från K idag, hade inge lust med det, ville bara vara kvar hos honom. Om tre dagar är det iallafall jullov, och då hoppas jag att jag får spendera massa tid med honom.
Helgen var som sagt väldigt lugn, älskade K var sjuk, verkade som han blev lite bättre igår, skönt nog. I
dag kom syrran och hennes sambo hem och käkade middag med oss och sedan har vi spelade wii hela kvällen. Haha det såg roligt ut till en början, men med tiden blev dem bättre och till slut såg det riktigt skapligt ut må jag säga.

Hoppas på en lugn sista dagar i skolan, förmodligen blir det nog så, eftersom det inte är lång tid kvar, ska bli hur skönt som helst att äntligen få slippa skolan ett tag, men istället blir det nog en del jobbande, hoppas på det men ändå inte. Man vill självklart ha pengarna, men man vill inte jobba, det klassiska, haha.

Älskar dig K
Nattinatt!

.

Lördag - till K

Helg, helg helg, jag älskar helgerna, iallafall dem man får vara helt lediga på, utan någon ångest på att man måste plugga, inte att man måste jobba bara göra det man vill och tycker om att göra, och det är att vara med min K. Har varit en lugn helg efter som K är sjuk, men de är mysig med att bara ligga i sängen och mysa och glo på TV, allt man får göra med honom är mysigt och eftersom jag nu vet att du läser min blogg, så kan jag säga att du betyder allt för mig och jag älskar dig så mycket så att det inte går att beskriva i ord, du är mitt allt K. 



 

Onsdag

Har snart haft mitt körkort i två års tid, aldrig blivit stoppad, ikäll blev jag invinkad av polisen efter att jag hade varit i stan och hämtat min far. Jag fick blåsa, och visa körkortet, hehe det var lite roligt att få göra det, när jag vet att jag är så laglydig i trafiken som jag är. Hehe och gissa, jag klarade blåsningen och fick åka därifrån med mitt körkort.

Annars har min kväll inte varit så spännande, har sett top model finalen och ja jag tycker faktiskt att det var helt fel tjej som vann, hon var inte särskilt söt och såg dessutom ut som en myra i ansiktet. Helt klart skulle den ryska flickan vunnit, hon förtjänade det.
Imorgon är jag iallafall ledig, ska bli underbart skönt. Ska fixa lite julklappar så dem någon gång blir klara, sen ska jag träffa S och fika och så ska hon klippa mig..jag vill ha en lite "rockig" frisyr, uppklippt och sådär, men absolut inte klippa av mig mitt låånga hår, never! sen blir det nog att färga det mörk, mörkt brunt och lägga in lite vinröda slingor i det, kan det vara något? Känner bara att jag  behöver göra något nytt med mig själv, lite coolt och något vågat, jag som igentligen är den blonda tjejen. Jag älskar mitt blonda, men älskar också mitt hår och det tar så mycket att färga blont varje månad så det är snyggt. Så nu ska jag testa något heelnytt och se hur jag känner mig i det.

Tror nog att jag ska hoppa ner i sängen och glo lite på tv innan man ska sova.
Nattinatt!

Måndag

Är så otroligt trött, visst klockan är mycket nu, men jag har varit extremt trött hela dagen, nästan svårt att hålla ögonen öppna. Jag hoppas på en god sömn inatt, eftersom jag inte har sovit knappt något under de två närmsta nätterna. Idag har det iallafall inte hänt så mycket som vanligt, skolan bara. Sen åkte jag till min älskade syster och fikade och kollade in deras nya lägenhet som dem har börjat få iordning, kommer bli hur bra som helst det där tror jag.

Orkar inte skriva så mycket mer idag utan jag ska bädda ner mig och försöka sova!
Nattinatt!

Syrrran, du är den bästa syster man kan ha!

Söndag - Andra Advent

Återigen söndag, helgerna går för fort tycker jag. Denna helg har varit mysig, i fredags åt K middag med mig och mamma och vi satt länge och pratade alla tre, var väldigt glad för det, betydde mycket för mig att K kom åt middag med oss. I lördags hade jag och K hand om min älskade lilla Lucas, min underbara hund medan mamma och pappa hjälpte syrran att flytta. Blev en lugn dag för oss, gjorde pannkakor till frukost och glodde på film, spelade gitar hero och hade det mysigt. Gick sedan hem till K för att äta middag hos dem, sen gick vi och la oss väldigt tidigt någon var riktigt trött, medan en själv låg vaken halva natten, det gick verkligen inte att sova, jag verkligen försökte, men hur som helst gick det inte, och jag tyckte synd om min älskade, jag tror jag störde honom en del när jag vände och fred på mig. Tur att han får sova ensam inatt så han får sova ifred, hehe.

Idag fick jag för mig att städa ut mina garderober så jag får plats med alla mina nya kläder jag fick av syrran för två veckor sedan, mitt rum såg ut, ja jag vet inte vad, men jag tror jag kastade 7-8 påsar med kläder, och annat skit som man sparar på sig med åren. Jag vet också att jag kommer få ångest för en del saker jag kastade idag, men det går inte att spara allt även om man vill det.

Tror det blir att gå och lägga sig tidigt idag, efter en hel natt med lite sömn är jag helt utmattad nu och imorgon är det åter skola igen som gäller.

Nattinatt!

Torsdag

Idag har det varit en riktig pluggdag, min lediga dag omvandlades till en pluggdag, imorgon gäller det, sista provet för i år och det ska jag avsluta med ett högt betyg hade jag i planerat, hihi. Vaknade även upp imorse av en sån där mår dåligt känsla, lite ont i magen, lite må illa, lite huvudvärk. Det har inte riktigt gått över heller, min mage känns konstig. Får hoppas att man inte blir sjuk nu när det äntligen är helg, äntligen få träffa K då har jag verkligen inge lust att vara sjuk.

Idag är det även min och K dag, 4 år och 3 månader, hehe.
Älskar dig mer för varje dag som går!

Trevlig kväll!

Onsdag

Tyckte det var dags att slita sig ett tag från skolböckerna och skriva här lite, hehe allt för att komma undran, slippa plugga. Nej men allvarligt så farligt är det faktiskt inte, känns bra, känns som jag har lite koll på det här med diabetes och vad som händer i kroppen. I dag i skolan kom J och hälsade på, så vi fikade lite och det var trevligt att träffa henne, om 10 dagar kommer hennes prinsessa att födas, inte långt kvar nu alltså, men bortsätt från det att hon kom och hälsade på har det varit helt vanlig skoldag, så det är roligt när folk kommer och fikar med en så dagen går lite fortare.
Blev även fotograferad idag av min kära mor, blev några fina bilder som går att använda, det är juh alltid roligt att ha.
Har inte så mycket att skriva om idag så jag drar mig tillbaka emot böckerna så jag hinner plugga mera innan alla tvprogram börjar vid 8

Trevlig kväll!


                                                                  
.

Tisdag

Jag har då aldrig varit så trött imorse som jag var idag, fick dra mig upp för att ens komma upp idag, ville verkligen bara ligga kvar, dra täcket över huvudet och sova bort hela dagen. Mådde inge vidare, men jag som sagt drog mig upp, hittade mina mysbyxor och åkte iväg till skolan iallafall. Dagen blev iallafall kort, vi skulle till etnografiska museet idag, och ja, vi var där förra året och det var så grymt tråkigt så jag skolkade, och åkte till prinsess och åt frukost med min nya kära vän S, en underbar tjej från klassen. Efter åkte jag och hämtade upp min käraste K och vi åkte och shoppade lite julklappar och åt lite lunch. Sen blev jag påkört med min bil på en parkering också av en dam som inte "såg" oss när hon backa, tur för henne blev det inga skader på min bil, men ändå. Efter det åkte jag hem och satt mig och pluggade till provet i sjukvård på fredag, har diabetes, en faktiskt ganska svårt sjukdom, och ja så har min dag varit och kvällen fortsätter med att plugga vidare., roligt, roligt, nja det vet jag inte, men nödvändigt.

Nattinatt!

Måndag

Idag har det igentligen inte hänt ett dugg, som vanligt ungefär. Mitt liv rullar vidare i samma gamla mönster känns det som. Snart är det dags att lägga in något nytt, något roligt något..ja igentligen vad som helst. Måndagen började iallafall med skolan. Fick tillbaka våra gruppskrivningar och vi fick VG (högt betyg man kunde få på denna uppgift) så det var ju roligt, sen efter skolan hämtade jag upp min kära syster och hennes sambo och åkte till deras nya lägenhet. Åh jag vill flytta också, ha något eget, deras var så fin, vill ha vill ha vill ha säger jag bara. Men och andra sidan har man juh det bra här hemma med mamma och pappa också, man behöver inte lagga middag, inte tvätta, inte handla, eller jo ibland, men det är mycket man slipper och kan lägga den tiden på något annat, haha. Jag trivs hemma, jag har lägenheten ensam på helgerna, så jag får juh lite frihet och sådär ändå, och det är väl ändå helgerna man vill ha just den friheten med egen lägenhet. Så igentligen ska jag inte klaga, jag har det här med mina älskade päron. Så jag stannar nog ett tag till, hihi.

Dags för att göra sig iordning för sängen!
Nattinatt

Älskar dig Kenny över allt annat, du är underbar och bäst!

Söndag, Första advent

Åter söndag igen, veckan har bara flygit iväg, och inte hr jag hunnit skriva nu på ett par dagar. I onsdags var jag hos min kära syster och hjälpte henne att rensa garderoben, när jag fick därifrån hade jag två stora pappkassar fyllda med kläder, så nu är det bara att rensa ut min garderob så att man får in allt det nya. Torsdags åkte jag och min mor till ikea och julshoppade lite, hittade dock inte så mycket, men några julklappar blev det iallafall. I fredags var det dags för ett gruppprov i skolan, tur nog hamnade jag med folk jag umgås med så skrivningen gick bra tycker jag och jag tror vi får rätt bra betyg på den, efter skolan åkte jag och shoppade en massa nytt smink, min syster inspererade mig med hennes smink som typ bara bestod i glitter i alla möjliga fäger, så jag som då älskar glitter var tvungen att invenstera lite nytt, det är alltid roligt med lite nytt smink. Sen var det bara hem och göra sig iordning och möta upp min älskade K och åka in till stan, våra planer var att äta middag ute och sedan gå på bio och se den här American gangster, det var en helt okejj film, dock tycker jag att den var lite för lång, det är otroligt jobbigt att sitta på bio och se en film som är 2.37 lång och inte kunna byta ställning. Man får så otroligt ont i hela kroppen. Men de var iallafall en film jag rekomender. Efter filmen promenerade vi till gärdet och sedan åkte vi hem till mig där vi spelade lite tvspel, sedan hem och sova. I lördags gjorde vi inte så mycket, en mysig hemmakväll framför tv blev det och det har jag inget emot, inte med K iallafall.

Idag är det första advent också, 23 dagar kvar till julafton. I torsdags började jag och mamma pynta lite här hemma, och den här härliga julkänslan började växa i kroppen. Jag älskar, alltså verkligen verkligen älskar julen, den är så otroligt mysig med alla ljus, och julstjärnor som hänger i fönstret.

Dags för ett skönt bad sedan krypa ner i soffan och glo på tv, det är så jag älskar att spendera mina söndagar - att göra absolut INGENTING!

Trevlig kväll!
RSS 2.0