Göteborgsresan

Underbara Göteborg, jag och Helen, i en stad, där ingen känner oss, de kan bara sluta på ett sätt, TOKIGT!
Vi hade grymt roligt, de blev mycke party, party!
Pink var underbar.
Vi träffade mina gamla vänner Madde och Fanny, de var grymt roligt.
Vi partade på trädgår´n där de bara hängde 18-21 åringar men de var bra musik och roliga dansgolv så för oss gjorde de inget.
Vi bodde på "willys" i 4 dagar, haha bara jag och Helen som förstår.
Åt världens godaste räkmacka.

Tack för en underbar helg Helen












Vårt hotell!

Pink!




















Semesterbilder


































Semesterdagarna

Första semestern är nu över, två veckor bara flööög iväg. Men jag har nog haft den bästa semstern på mycke länge och gjort riktigt mycke saker också.

Jag har hunnit med att vara en del landet, åkt gokart det var superkul även om jag förlorade båda åken., fyllt 23 nu fyller jag inte år mer, kom ihåg de, partat mycke, sett eclipse, som var sjukt bra, ridit med helen, jag höll på att dö så läskigt var de. Badat, badat, badat och solat såklart, träffat C med hennes supersöta son, Målat om ett badrumsskåp hemma i rosa, shoppat, varit med Martin. Var sjuk i några dagar också såklart!

som sagt denna semestern har varit toppen

Garbo

I fredags hade jag och Helen en riktigt tjejdag, och vi behövde verkligen de.
Vi jobbade ihop och vid 2 tiden tröttnade vi på att jobba när de var så varmt ute så vi smet istället från jobbet, tog våra badkläder och åkte iväg till stranden och njöt av solen och svalkade oss med årets första bad för min del.
Efter plockade vi de plockade vi upp lite mat och satte oss på en äng och njöt lite av kvällssolen innan vi gick upp till helen och snyggade till oss, för en riktigt rolig kväll på garbo, som alltid, med allt för mycke av de goda, som vanligt!
Så länge man har de roligt......

SEMESTER

Semester, semester, semester, ÄNTLIGEN!
Perfekt väder ute för semster, varmt varmt varmt!

Nu är det bara att njuta av de två veckorna jag har!

midsommarfirande

Det här med att uppdatera bloggen under sommaren är inte så lätt, det är inte riktigt de man prioriterar.

Vi firade midsommar hemma hos Helens föräldrar, eller vi tog deras hus medan dem var på landet. Vi grillade, spelade kubb, åt silllunch och hade de väldigt trevligt. Vi gick över till Hs kompisar senare på kvällen och spelade lite twister. Sent blev de iallafall och jag fick sova två timmar innan de var dags att åka till jobbet, men det var så värt de.





RSS 2.0