Måndag - blir en Victoria Beckham

Imorgon, ledig och ska spendera tid på mig själv, nämligen gå till min frisör. Har inte riktigt bestämt mig hur jag ska göra med håret än, men det blir nog iallafall att ljusa upp det med slingor kanske färga?


Detta kanske är en stil jag borde satsa på? Klippa av mitt långa hår, fixa brösten och se ut som en smal varandra pinne? Ska jag vara ärlig gillar jag håret, men skulle nog aldrig våg klippa mig så, är alldeles för feg för det.

Nattinatti!

Söndag - True love

TRUE LOVE



älskar dig av hela mitt hjärta.

Söndag - ständig hosta..

Kan inte direkt påstå att min förkylning har blivit någe bättre. Istället för ständigt halsont  har det istället byts ut till en otroligt jobbig och irreterande hosta. Jaja man ska inte gnälla, finns dem som har det värre. Jag har inte varit förkyld sen vi var i Paris i mars, då blev jag förkyld på min praktik (mitt nuvarande jobb) och nu när jag är tillbaka blir jag sjuk igen. Jag tror inte min kropp är van vid miljön och att jag är mottaglig, precis som små barn är på dagis ungefär.

I helgen har jag iallafall jobbar, igår hade vi det lugnt, idag hade vi det mindre lugn. Fick ta hand om akuten hela helgen. Tycker då att det är roligt nu när jag kan så mycket mera och känner mig mer säker på det jag gör. Efter jobbet idag somnade jag direkt när jag kom in innanför rummet, men nu när klockan börjar närma sig sängdags är jag hur piss som helst så jag har städat, damsugat och bytt sängkläder i mitt rum, K nu är det fint här igen..Hehe han klagar ständigt på att jag har så stökigt.

Nu ska jag återgå och se fotbollsfinalen (heja spanien) sen är det dags att sova, jobbet kallar imorgon med

Nattinatti

Fredag - Sjuk...

Min hals tar livet på mig. Jag var uppe redan halv sex imorse på min lediga dag för att den gjorde ont och var tjock att det var svårt att andas. Efter att ha tagit en mängd halstabletter och alvedon gick jag och la mig igen och vaknade inte förens vid tio igen och då mådde jag lite bättre. Mötte upp K som också var kraslig och gick och ät lunch på donken, hyrde film och handlade glass för att ha en "vi är sjuka kväll" mysigt. Så nu sitter jag hos honom. Ska gå och lägga mig om en stund eftersom det är min helg att jobba, jag hoppas på en lugn helg eftersom jag inte känner mig hundra procentig pigg. Så snälla sök inte akut i helgen..hehe skoja.
Var även hos min frissa idag och beställde tid för att slinga håret på tisdag, men nu har jag lite ångest på hur jag ska göra. Tycker det är skulle bli lite dyrt, och snål som jag faktiskt är vet jag inte om jag vill lägga ut 700-800 hundra på slingor. Haha ni flesta tycker nog nu att det är billigt, men jag vet inte om jag tycker att det är det..Ska fundera och se hur jag ska göra med den saken.

Nattinatti
Trevlig helg

Onsdag - Bara struntprat...

Har spenderat några dagar på landet, det var hur skönt som helst. Vädret var inte det bästa men att slippa stan några dagar det gör mycket. Nu är jag återigen tillbaka och tyvärr för att stanna i stan ett bra tag framöver. I måndags åkte vi in till landets lilla centrum och shoppade lite. Hittade ett par snygga jeans som jag ska få när jag fyller år mycket mer än så blev det inte utan vi drog tillbaka till landet och solade på altan resten av eftermiddagen. Mamma och jag funderar på att tatuera oss tillsammans, snart hoppas jag. Vi får se om hon flippar ut i sista sekunden.....

Lördag - Sex And The City

Gokväll...
Sitter just nu hemma hos min älskade K, han ser för tillfälligt och ser fotbollen medan jag sitter här, läser mina dagliga bloggar samt uppdaterar min och dricker varm choklad med hopp om att min krampande mage och illamående går över. Idag blev en lugn dag, med promenad, middag hemma hos mig och sedan bio på våran lilla salong här på ön. gissa film?!
SEX AND THE CITY såklart. inte direkt en film K gärna ville se men han var snäll och lät mig välja idag. Jag älskade filmen och vill gärna se den igen och igen. Det var i slutet på filmen jag började må dåligt och få magvärk. Så snart ska jag göra K sällskap i sängen.

Nattinatti

Fredag - Midsommarafton

Glad midsommar (till er som firar) Jag firar inte. Var uppe tidigt och har jobbat halva dagen. Kom hem straxt efter klockan tre, mötte upp K och skulle handla. Affären är stängt!!!!..klockan tre? Visst är det midsommar men är det inte lite väl tidigt att stänga en mataffär klockan tre? Det finns faktiskt några människor som arbetar även om det är storhelg. Jaja ska sluta gnälla. Efter att vi hade försökt att handla åkte vi hem till K där vi åt en god middag sedan promenerade vi hem till mig och såg film. Ingen av oss är särskilda midsommarfirande med dans runt stången, sill och nubbe, det ska vara enkelt. Vi åt god mat, det räcker. Har inte firat på flera år tror jag då jag de senaste åren har jobbat just denna helg. Nog om det, nu är jag iallafall ledig i några dagar och på söndag drar jag iväg till landet ett par dagar till mna föräldrar. Ska bli skönt att komma ut till lugnet innan det är dags igen att gå på nästa pass på jobbet. Samla på sig ny energi och kraft för att orka ännu en vecka.

Ha en bra midsommarafton

Tisdag - shoppingdag

Gokväll
Dagen gick till att åka med min kära syster och hennes två vänner till stinsens köpcentrum och shoppa lite. När vi satt i bilen påvägen dit, sa de "jag ska inte handla något" alla tre. Gissa vilka som kom ut med mest påsar? Jag som ändå var inställd på shopping och skulle köpa på mammas och pappas bekostnad lite födelsedagspresenter till mig hittade inte särskilt mycket. Det blev ett par svarta typskor från hm, hårspännen och en bh från rean. Men det var trevligt ändå. Det är bara att leta vidare efter presenter, kanske önska sig den rösa datorn? hihi

Under kvällen hade jag och mamma en mysig filmkväll och nu är det nog snart dags att sova. Jobbet kallar imorgon igen, dock får jag lite sovmorgon iallafall, då jag inte börjar förens vid 13.30, skönt! Imorgon far även pappa och mamma på två veckors semester och ger mig då en egen lägenhet att ta hand om..Många skulle nog hoppa och skutta för det, men nja vist är det skönt, men det blir också väldigt tomt. Det ordnar sig nog, jag har juh min K.

Nattinatti

Tisdag - regn

Godmorgon
Har bara för en liten stund sen vaknat upp av regnet som smattrade på fönsterbläcket och doften av nybakta bullar gjorde att det var enkelt att komma upp ur den härligt mysiga sängen. Gårdagen blev en lång dag, det behövdes folk till kvällspasset på jobbet och snäll som man är ställer man upp så jag jobbade hela dagen från sju på morgonen och slutade tio på kvällen. Ett femton timmars långt pass fick mig att längta hem och bara kasta mig i sängen och sova. Jag somna som en stock. Idag är jag iallafall ledig, och med ledighet kommer regnet, inget ovanligt. Jag funderar på om jag ska följa med min syster och hennes vän och shoppa lite. K jobbar denna vecka, som är jättekul för honom.

Vi får se vad denna dagen leder till
Ha en trevlig dag

Söndag - dagens problem...

Gokväll
Imorgon är det åter dags att ta sig till jobbet igen. Jag hoppas att veckan som kommer blir lite mer att göra. Inte fullt upp, inge stress, men lite mer så att tiden inte sniglar sig. Dagarna blir så otroligt långa annars. Helgen har iallafall varit bra. Varit med min älskade K ochmest tagit det lugnt, myst och självklart tittat på fotboll och tagit promenader.

Har suttit med pappa idag och kollat på en ny bärbar dator. Gud jag får en sån ångest. När jag tittar på saker (som ex datorer jag inte riktigt förstår mig på) kollar jag på hur stor den är och designen. Jag älskar rosa, och jag hittade en urläcker laptop i rosa. Dock hittade pappa en mycket bättre dator, större skärm och i svart....båda kostar lika mycket men den ena är bättre än den andra med den sämre är mycket finare..haha jag går på finheten och pappa går på hur bra den är som man ska. Nu ska jag bara bestämma mig om jag ska köpa någon och vilken i sånt fall...dagen stora problem..haha.

Dags att dra sig från datorn och sysselsätta sig med lite annat innan den är dags att sova
Nattinatti

Lördag - Ingen har väl glömt....

Är det inte typiskt, när ma  väl är ledig ja då är det fina sommarvädret som bortblåst. Det känns mer som höst ute idag. Lite småkallt och regn. Jag och K tog iallafall en promenad och sedan laddade vi upp med godsaker till fotbollen ikväll. Medan K fick hem en stund ska jag lägga mig i soffan och se en film innan han kommer tillbaka.

Heja Sverige!!!!

trevlig helg

Onsdag - Jag vill också....

Ännu en dag har gått och börjar närma sig sitt slut. Kom hem för bara ett litet tag sedan från jobbet. Var en rätt lugn dag idag, inte för lugn utan helt lagom lugn. Min käraste syster ringde mig mitt i arbetet och skulle skryta och retas med mig att hon skulle minsan till sex and the city förhandsvisningen ikväll, där man också fick gratis drink och en goodiebag..Jag vill också juh....gud va sur jag blev när hon ringer sådär vill också...jaja men vi ska gå iallafall när den släpps den 21 juni har hon lovat..

Godnatt gott folk

Onsdag - Läkarbesök

Godmorgon
Har faktiskt varit uppe ett tag redan, även om jag inte börjar förens halv två idag. Besökte min doktor idag med mitt knä. Fick vänta i ca en halvtimme innan jag fick komma in. (För att vara min husläkare var det väldigt fort) Hon kände och klämde lite och jag har vätska i knät samt att slemsäckarna runt knät är svullna och inflammerade. Fick lite tabletter och krämer jag ska börja behandla med och sen måste jag börja träna hos en sjukgymnast. Hon skulle även skicka en remiss till sofiahemmet dit jag ska få gå och göra en mer noggrann undersökning.

Nu ska ja göra ordning lite frukost och sedan titta på gårdagens gossip girls..
Hörs kanske ikväll

Ha en trevlig dag

Tisdag - Sverige vann!!!!

Gokväll!
Ska alldeles snart gå och lägga mig upp tidigt imorgon då jag ska gå till läkaren för mitt onda knä. Orkade verkligen inte gå upp imorse så jag somnade om istället. Var verkligen skönt att få sova ut. Mitt humör har svängt till de positiva nu iallafall, under morgonen var jag lite på halvdåligt och uttråkande humör men det vände faktiskt ganska fort. Jag och mamma gick och handlade gott och kröp upp i soffan och såg film. Sen fick jag åka och hämta min far i stan som var och kollade på fotboll och när jag hade lämnat av honom sprang jag hem till K för att hinna se lite av den sista perioden av Sverige matchen...woohoo sverige vann, zlatan gjorde mål, han såg lika förvånad ut som säkert halva Sveriges fans gjorde..det var juh evigheter sedan han gjorde mål för Sverige..haha jaja låter som jag är jätteinne i fotboll, men det är jag absolut inte. Man känner sig tvungen att se iallafall Sveriges matcher..

Dags att sova
Nattinatti gott folk!

Tisdag - Dåligt humör

Typiskt min tur att när man väl är ledig ja då är vädret skit. Mina planer var idag att ligga ute hela dagen och sola och kunna få lite färg. Men som vanligt spräcks mina planer. Kommer säkert bli fint väder de närmaste dagarna då jag jobbar...ja som sagt det är väl min vanliga tur i livet... Ville hitta på något att göra idag, det är bäst att ta vara på sina lediga dagar men vädret är skit, pengarna är slut, ja då kan jag lika gärna gå och lägga mig i sängen igen och glo på en film istället.....

Måndag - Trött och seg

Idag är jag helt slut, skulle kunna lägga mig vart som helst och somna på en gång, då kanske ni förstår hur trött jag är efter helgen med jobb jobb och mera jobb. Jag älskar verkligen mitt nya jobb, men är man inte riktigt van med sådana tider och allt nytt man lär sig, man blir helt slut i huvudet. Så idag ska min kväll gå till att köpa mig något smarrigt, krypa upp med myskläder i soffan och glo på lite inspelat jag inte har hunnit med. Imorgon är jag iallafall ledig, dock måste jag nog upp tidigt då jag ska till doktorn och kolla upp mitt knä jag har börjat få väldigt ont i.

Dags för middag
Ha en bra kväll!!

Söndags - Ks födelsedag

Grattis älskling på din födelsedag.
Älskar dig över allt annat!

Lördag - Glad gladare gladast

Gokväll!
Idag var jag uppe med tuppen, mitt arbetspass började kl sju. Var hur trött som helst men jag kom upp tillslut. Idag fick jag ta en massa prover på patierna, dels hb prov men också fick jag ta mitt första blodprov på en patient. Jag lyckades sticka rätt på första försöket. Var lite stolt över mig själv, har inte tagit blodprov sen i mars och nu drygt två och en halv månad senare lyckas jag på första försöket. Ganska bra gjort!
Efter jobbet åkte jag och plockade upp K och så åkte vi och handlade middag. Vi tänkte att vi skulle prova på något nytt så vi gjorde hemmagjorda hamburgare och en god sallad till. Det blev riktigt gott faktiskt, något vi absolut kommer att göra flera gånger. Efter det satt vi på en film -arn, tempelriddaren och efter det tog vi en lång promenad och nu sitter man här och ska snart sova. Känner mig rätt seg i kroppen, det ska bli skönt att få sova ut lite, imorgon har jag kvällspasset.

Nu ska jag gosa med K innan det är dags att sova
Nattinatti gott folk

Fredag - Nationaldagen

Gokväll!
Kom hem för bara en liten stund sedan, har inte fått vara ute i det otroligt vackra vädret som har bjudits på idag. Istället har jag varit inne hela dagen och arbetat. Har varit helt ok det med faktiskt, jag fick ansvara för akuten idag och lärt mig att ta en massa provet, så nu känns det som jag börjar komma in i arbetet äntligen. Snart är det dags att gå och lägga sig, ska upp och jobba tidigt imorgon bitti igen. Sen får vi se hur resten av dagen sysselsätts, ska självklart träffa min älskade K.

Nattinatti gott folk!


Torsdag - sommar och studenten

Godmorgon.
Ledig dag idag, det passar mig alldeles utmärkt, har lite saker att pyssla med idag. Bland annat att mysa till det lite innan K kommer hit ikväll. Tänkte att jag skulle överaska honom lite och gratta han på hans födelsedag som dock är på söndag men tyvärr jobbar jag då så får gratta han lite i förväg. Idag tar öns skolor studenten, jag som bor mitt emot skolan kommer få höra hög musik i stort sätt halva morgonen, konstigt nog har dem inte börjat spela än. Alla flak ska juh testa ljudet, gärna så högt som möjligt och helst alla samtidigt.

Jobbet fungerar bra, tycker jag mer och mer kommer in i det, idag på min ledia dag känner jag att jag vil dit, haha. Men just nu är det så lugnt där att dagarna sniglar sig förbi då vill man allra helst springa ut i solen och steka sig i sommarvärmen istället....

Nu ska jag klä på mig och börja lite med min överaskning!
Ha en trevlig dag ute i sommarvärmen

Måndag - Stress

Dagen började med en stressig morgon, jag tränade och duschade och sen när jag kommer ut ur duschen hade mamma pratat i telefon med begravningsbyrån som säger att gravstenen är graverad och klar. Mamma får en chock, dem har inte talat om för någon hur dem vill ha det. Så fort på med kläderna, ner till bilen så åker vi till kyrkogården för att kolla in hur den blev och gissa vad...felstavat..Mormors efternamn har dem stavat fel på..så klantigt med tanke på att morfars namn och efternamn står över...stavar man då inte lika? Klantligt, så imorgon kommer dem och hämtar och ska fixa iordning den....
Efter kyrkogården fick jag snabbt kasta i mig frukost och göra iordning mig för första dagen på jobbet..Alla var hur gulliga som helst och visade att jag var varmt välkommen. Dagen gick dock väldigt segt vi hade absolut ingenting att göra idag det var såå lugnt..Jag brukar gilla lugn men idag var det för lugnt och tiden den gick så sakta. Hoppas att morgondagen blir bättre, med lite mer att göra.

Nu är det dags att sova, upp tidigt imorgon!
Nattinatt

Söndag - Allvaret börjar

Tjejkvällen hos M i fredags var totalt misslyckad för min del...Drog till K tidigt, jag tror jag insåg i fredags att jag inte längre har något band med dem längre. Några band finns kvar men några har tyvärr spruckit och vi har gått olika vägar i livet. Jag känner då att jag har kommit längre i livet än dem eller?! Jag vet igentligen inte jag är nöjd med mitt liv som det är, jag behöver inte dricka mig stupfull varje helg för att jag ska ha kul, det verkar många behöva där.  Jag ska inte klandra ner på dem, inge fel om dem nu tycker det är roligt, men jag känner inte att det är något för mig. Jag kan ha roligt utan att dricka mig stupfull, jag har det mycket bättre med att umgås med min älskade K, och min underbara vän S. Sen kan jag självklart träffa tjejerna från tjejkvällen också, bara jag slipper att vara med någr dem super sig fulla..

Annars har helgen varit bra. Varit med K och haft det riktigt mysigt som vanligt när man är med honom. På måndag börjar jobbet och nu kommer det värsta, att man måste börja jobba helg....gaah, jag gillar verkligen inte helgsarbete, speciellt inte när det är den tiden jag och K umgås och ses på under veckorna. Vi får försöka ses på vardagarna och lägga om våra rutiner lite. Tror inte det blir några direkta problem, men vi har haft våra rutiner i snart fem års tid...så just nu känns det lite jobbigt.

K du vet att jag älskar dig över allt annat, du betyder verkligen mycket för mig och jag hoppas du vet om det. Jag hoppas att inom en snar framtid att vi kommer att bo tillsammans..

nattinatti!!
RSS 2.0