Måndag - Påskhelgen

Nu börjar påsken närma sig sitt slut och imorgon börjar vardagen igen och med allt som det innebär, full rulle på jobbet igen. Under veckan har vi haft det så lungt och skönt. Onsdagen bar vi oss iväg till landet och firade påsken. Det var så skönt att komma bort ett tag och ladda om batterierna.
Vi firade påsk redan på långfredagen för på lördagen var det dags igen att åka iväg och jobba. Något man inte direkt hade lust med, man ville ju allra helst vara ute i den otroligt härliga och varma solen som vi har fått njuta av dem senaste dagarna. Men jobba var man tvungen att göra iallafall, men vi hade de så otroligt lugnt att vi till mesta dels satt ute på balkongen och njöt, åt god mat, massa godis och sen mot kvällen satt vi och kollade på film, pratade och hade trevligt ihop. Ja det var ju lättförtjänta pengar iallafall.

Igår söndags var jag på middag hos min kära syster, hennes sambo och deras två vänner. Det var mycket trevligt och framförallt riktigt god mat. Min syster är riktigt duktig i köket.

Ha en bra kväll!
xx



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0