Årets första dopp...

Helgen börjar närma sig sitt slut, nu är det fyra pass kvar och sedan kommer den efterlängtade semestern, jag kan inte längta mer än vad jag gör just nu, jag längtar, längtar, längtar....

I helgen var jag och K på ikea och shoppade lite. Jag hittade lite som jag behövde, mest var de småsaker som man behövde men så hittade jag också mitt sängbord jag har velat köpa ett tag så nu unnade jag mig de. På kvällen hade jag och K gjort iordning en picknickkorg och ger ner till stranden och satte oss på klipporna och åt våran middag i solen och så tog vi årets första bad, usch så kallt men så skönt de var samtidigt.



Idag blev det yttligare lite shopping, en uppläggningsfat, koppar med fint fat till..När jag sedan kom hem har jag stått i köpet halva kvällen och försökt baka lite.. Vissa saker lyckades andra inte, jag ska fortsätta imorgon. Nu ska jag istället sätta mig i soffan äta en väldigt försenad middag och se på film innan det är dags att gå och lägga mig för att återigen upp imorgon bitti och jobba igen..

Hoppas att ni har haft en bra helg!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0