Yasuragi

Igår fick vi på jobbet åka iväg och njuta på yasuragi ute på Hasseludden. Lite föreläsningar, bad, äcklig mat och trevligt folk, vi hade de jättetrevligt och mysigt. Efter en hård vår/sommar/höst med mycke jobb tyckte cheferna att vi var värda en dag med spa och avkoppling och övernattning.
Vi började dagen med föreläsning om hur vi ska förbättra/förenkla vårt arbete. Efter de fick vi lära oss hur man "tvättar" sig innan man hoppar ni i polerna, urfånig kände man sig. Sen gick vi ut till utomhuspoolerna med över 40 graders vatten och kallt luft över oss, jätteskönt. Där satt vi och njöt tills det var dags för middagen som dock var en katastrof. Man kan juh säga att vi var lika hungriga när vi gick därifrån som när vi kom. Tur att vi hade köpt med oss chips och nötter och och lite god dricka som vi njöt av på vårat rum. Vid midnatt skilde vi oss åt och jag och L gick till vårt rum.
Upp tidigt idag för att äta frukost som var lyckad, att det kan vara så gott att äta frukost på hotell men inte hemma. Där åt vi oss mätta och belåtna för att sedan gå till den sista föreläsningen innan det var dags att åka tillbaka hem igen.

Tack för en mysig dag!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0