Umeåresan!

Har världens underbaraste helg med två underbara personer, Helen och Dalia.
I fredags efter jobbet tog jag och Helen taxi till arlanda där vi skulle ta flyget upp till Umeå och Dalia. Vi började fördrinka lite i väntan på planet och lite under flygturen, det blev helt enkelt en liten smålullig flygresa, men det var bara bra då slipper man tänka så mycke att man är ute och flyger. När vi landar och ska hämta Helens baggage som hon checkade in är det försvunnet, dem lovar oss först att de skulle komma med sista flyget, men det kom inte.
Fredagkvällen stannar vi inne, Helen är inte direkt på humör. vi vinar lite, käkar gott, har vattenkrig på rummet och blöter ner Helens enda kläder och hennes madrass...Vi gör lite gympaövningar och brottas som resulterar i för många blåmärken på mig.

Lördag, ringer vi till flygplatsen och hör om väskan, de visar sig att den har kommit helt fel, den befinner sig i östersund och kommer inte till umeå förens på söndag eftermiddag, det var bara att bege sig in till stan och shoppa lite nya partykläder och smink för Helens del. Vi gick också till apoteket och de visade sig att jag har fått svinkoppor, i ansiktet såklart och typ överallt på kroppen, bara köpa salva och börja behandla. Men inget av detta ska stoppa oss för en riktig partydag i Umeå, efter shoppingrundan åker vi hem och börjar göra oss iordning inför kvällen. Vi går sedan ner till någon lokal där alla studenter är, vi har en grymt rolig kväll med mycke dans och mycke goda drinkar, vi somnar väl strax efter kl fyra på morgonen.

Söndagen rörde vi oss inte ur fläcken, första gången var vi halv 2 då vi gick ut i köket för att hämta frukost och andra gången var vi åtta på kvällen då vi gick ner till affären och köpte middag och godis, hela dagen låg vi i sängen och antingen sov, pratade, lyssnade på musik eller bara va. På kvällen så såg vi terror på elm street och efter filmen slocknade vi igen innan de var dags att vakna  och ta sig till flygplatsen för att åka hem mot stockholm igen.

Vi har iallafall haft en underbar helg, med mycke skratt!
tack för i helgen d och h!
















Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0