Bangkok

Äntligen i Thailand, resan hit var inte den roligaste. Inga bekväma platser fick vi ( om de nu finns de på ett plan) inget att göra, inga tvskärmar på stolen och vi fick platser så vi knappt såg de tvapparena som fanns, vi sov knappt en blund. Dem 8 timmarna och 20 minutrarna var dem längsta på mycket länge. Det var riktigt skönt att få kliva av och sträcka lite på bena i Kina. Där fickvi gå igenom mängder av kontroller för att sedan vänta i 4 timmar till att nästa plan skulle lyfta. Vi hängde lite i baren och när vi väl kom på Bangbok planet somnade vi båda två innan planet ens han lyfta och sov hela resan. Väl i Bangkok fick vi gå igenom nya passkontroller, fylla i papper sen fick vi äntligen lämna flygplatsen och ta oss till vårt hotell.
Vi bor på Bangkoks högsta byggnad, och har Thailands högsta restaurang. Byggnaden har 84 våningar, 5 restauranger, spa, skönhetssalong, gym, pool, affär, vi har allt här. Idag har vi inte ens lämnat byggnaden.

Vi har ca 28 grader varmt på dagen och ungefär lika även på kvällen, vi har de underbart här!
Idag hade vi sightseeing på hotellet, de tog hela dagen. Vi hittade poolen, massa goda restauranger, kollade utsikten från taket och gick på fisk-spa behandling. De låter lika konstigt som de var. Kvällen avslutade vi med lite shopping och en del fynd. Det går ingen nöd på oss här
















Kommentarer
CARRO

SJUKT AVUNDSJUK PÅ DIG!!! höhö ha de super! skriv massa! ;)

2011-01-19 @ 20:25:54


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0